bannerPos

Studietur til Sydamerika

Studieturen omfatter på besøg på helt anderledes landbrug.
23-08-2019 14:16
Spændende studietur til Brasilien og Argentina fra den 20. november til 2. december.

Det er ved at være sidste udkald, hvis man vil på en spændende studietur fra den 20. november til 2. december 2019. Her går turen til Brasilien og Argentina, som byder på anderledes landbrug, natur og kultur på grund af helt andre klimatiske og politiske betingelser.

Turen begynder i den brasilianske millionby Rio de Janeiro, hvor rejsedeltagerne skal opleve seværdigheder som for eksempel Sukkerbjerget og den berømte Kristus-figur.

Næste stop er de storslåede Iguazu-vandfald med en sejltur i store gummibåde. Derfra går det videre sydpå mod Argentinas hovedstad, Buenos Aires, hvor der undervejs bliver besøg på en te-plantage og en risfarm.

Inden der køres ud på pampassen for at besøge spændende landbrug med forskellige, typiske produktioner, bliver der selvfølgelig også lejlighed til at opleve et tangoshow.

 

Få pladser tilbage

Rejseleder på hele turen er tidligere chefredaktør Niels Damsgaard Hansen, der sørger for oversættelse ved besøgene og er behjælpelig med råd og vejledning fra tilmelding til turen slutter.

Der er kun få pladser tilbage på denne studietur, der inklusiv helpension koster 29.200 kroner i delt dobbeltværelse.

På www.rejsogoplev.dk er der et detaljeret program med tilmeldingsblanket, og for yderligere oplysninger kan man også kontakte Niels Damsgaard Hansen på mobil 51 41 71 58 eller via mail på niels@rejsogoplev.dk

Det skal bemærkes, at absolut sidste frist for tilmelding er forlænget til fredag den 13. september.

Majsdyrkning på nye flasker

I flere år har vi været vant til at følge de enkelte køers ydelse, både målt i mængde og fedt og protein. I alt for lang tid har ydelseskontrollen i marken haltet bagefter, nu begynder systemerne at fungere og data kommer i en lind strøm, men hvordan bruger vi dem bedst?

Fodermidler fra ASF-ramte områder bør varmebehandles

Fodermidler fra ASF-ramte områder bør varmebehandles

- Sælg jeres ansigt og sjæl

Økologerne kan om nogen sælge drømmen om det gode landmandsliv direkte til forbrugeren, mener L&F Viceformand.

Antallet af antibiotikauheld i robotbesætninger falder

Der sker færre antibiotikauheld i robotbesætninger end tidligere, viser opgørelser fra mejerierne.

Svinedyrlæger udvider teamet

Porcus Svinefagdyrlæger er med nye kompetencer på holdet gået styrket ind i 2020 - med svinedyrlæge Michael Agerley og svinefagdyrlæge Kristian Havn som nye medejere.

Facebook-svin bygger bro mellem land og by

Svineproducent Jens Gudike Fly får primært positive reaktioner, når han lægger videoer fra hverdagen i stalden og på marken ud på sin Facebook-side. Og endnu har ingen kritikere fulgt opfordringen om at komme forbi og se produktionen på nærmeste hold.

Rådgivning i mælkekvalitet er en succes på Lundbjerggaard

For mælkeproducent Jacob Bjerrum, Nordjylland, kan det ses på celletallet, når han har haft besøg af sin kvalitetsrådgiver.

Flere støttekroner til økologi i 2020 og 2021

I kvælstofaftalen er der sat flere danske tilskudsmidler af til økologi, mens politikere venter på den næste programperiode for EU’s fælles landbrugspolitik.

EU’s fælles dyrevelfærd er gået i stå

EU har i en periode gjort meget for at styrke dyrevelfærden i Europa. Men indsatsen for at lave fælles regler på tværs af medlemslandene er gået i stå, siger professor i bioetik, Peter Sandøe.

Danmarks største rådgivningsselskab, Velas, vil vise vej

Efter fusionen mellem de to rådgivningsvirksomheder LMO og Centrovice, vil den nye virksomhed nu blive kendt som Velas.
Side 1 af 66 (1310 artikler)Prev1234567646566Next