bannerPos

Ny struktur hos Dansk Maskincenter

- Det er naturligvis et stort område, men jeg er sikker på at vi med den nye struktur vil være i stand til at klare opgaven – både hvad angår salg og service af Massey Ferguson og den fortsatte service af Fendt, fortæller Henning Lund Andersen.

Per Jørgensen

Journalist
24-05-2018 14:20
I forbindelse med AGCO Danmarks strategi om en ny forhandlerstruktur og en klar opdeling af de forskellige brands er turen nu kommet til Nordvestjylland, Midtjylland og Sønderjylland, hvor Dansk Maskincenter fremover vil fokusere på Massey Ferguson.

- AGCO Danmarks strategi om at Massey Ferguson og Fendt skal være repræsenteret i hver sin forretning er nu nået til os. Fremover vil vores 4 forretninger i Rimmerhus, Jelling, Odder og Toftlund fokusere på salg og service af Massey Ferguson. Det er dog vigtigt for mig at pointere, at ingen af vores loyale Fendt kunder vil blive glemt. Således vil vores forretninger i Rimmerhus, Jelling og Odder være tilknyttet som faste Fendt servicepartnere, udtaler Henning Lund Andersen fra Dansk Maskincenter.

- Med over 50 års erfaring som Massey Ferguson forhandler er jeg sikker på, at vi står godt rustet til at klare de mange nye udfordringer, som en landbrugs-branche i kraftig forandring kræver. Ikke mindst fordi vi tager afsæt i en situation, hvor vi har mange kompetente medarbejdere og opererer i et område, hvor Massey Ferguson står solidt placeret.

Fra Limfjorden til grænsen
Dansk Maskincenter vil fremover dække Massey Ferguson salget i et område der strækker sig fra den vestlige del af Limfjorden, ned til grænsen i syd.

- Det er naturligvis et stort område, men jeg er sikker på at vi med den nye struktur vil være i stand til at klare opgaven – både hvad angår salg og service af Massey Ferguson og den fortsatte service af Fendt, fortæller Henning Lund Andersen.

Vi glæder os til at komme i gang – og jeg er sikker på, at vore kunder også får glæde af den nye struktur, slutter han.

Robot øger fodereffektiviteten

Bedre fodereffektivitet, mere fleksibilitet og lavere energiforbrug er nøgleordene, når Lelys kommercielle produktspecialist, Harriet Johannessen, beskriver det automatiske fodersystem, Lely Vector.

MidtWest er tilfredse trods regn

Regnen satte sine spor på MidtWest Farmshow i Skive og mange blev hjemme. Alligevel er arrangørerne bag tilfredse.

Har været med siden 60´erne

Familien fra Kokkenborg I/S har været faste udstillere i Hjørring, siden dyrskuet flyttede til sin nuværende placering for 50 år siden. I år er ingen undtagelse, når familien stiller med seks køer og en kvie.

Mærkedage hos Ovethi

A/S Ovethi Dansk Dæk Service kan på fredag markere flere mærkedage i firmaets hovedafdeling i Gelsted på Vestfyn.

En af verdens mest eftertragtede fisk på Hjørring Dyrskue

Med priser i ti tusind kroners klassen, hører tunen til en af verdens mest eftertragtede spisefisk. Du kan komme helt tæt på den eftertragtede fisk, som igen er begyndt at dukke op i de danske farvande.

Sjælden virus fundet i rugmark på Djursland

En sjælden jordbåren virus er fundet i en rugmark nær Auning på Djursland. Den smitsomme virus er kun to gange tidligere set i Danmark.

Fra hvide muskeldyr til skotsk kærlighed

Cecilia Vanggaard har skiftet barndomsracen Charolais ud med Skotsk Højlandskvæg. I år udstiller hun kvien Olga, som er datter til Karen Helene, der var den første skotte på ejendommen i Syvsten ved Sæby.

Oplev en vinmark på Hjørring Dyrskue

Besøg Det Grønne Hjørne på skuet i Hjørring og bliv klogere på vinavl. Se vinstokkene og smag på dråberne den 21. og 22 juni.

Solceller er mere interessante end nogensinde før

Prisen på solceller er omkring halveret på fem år og samtidig er effektiviteten bare steget. Det gør solceller til en interessant investering lige nu.

Outdoorafdeling udvider igen

For fjerde år byder skuet i Hjørring velkommen til de mange besøgende, som også interesserer sig for nordjyske naturoplevelser. Outdoorafdelingen vokser med en tredjedel i forhold til sidste år, og der er masser af muligheder for at blive
Side 1 af 46 (918 artikler)Prev1234567444546Next