bannerPos

Savner information om tidspunkt for udbetaling af støtte

Mogens Christensens nye slagtesvinestald ses til højre i billedet. Han efterlyser mere information fra Landbrugsstyrelsen om, hvornår han og andre, der får tilskud fra miljøteknologiordninger, kan forvente støtten udbetalt. Foto: Privat

Tekst og foto: Morten Ipsen

Redaktionschef
16-04-2020 07:07
Hvis der for alvor skal gang i byggeriet af nye slagtesvinestalde i Danmark, bør dem, der søger støtte hos myndighederne, kunne få at vide, hvornår de kan forvente støtten udbetalt, siger Mogens Christensen, Suldrup. Han venter selv på svar fra Landbrugsstyrelsen på sin ansøgning.

Mogens Christensen, der ejer Bøgesminde Opformering ved Suldrup i Himmerland, har siden 1. april 2019 produceret svin fra en ny slagtesvinestald med 3.500 stipladser.

Han venter i øjeblikket på svar fra Landbrugsstyrelsen på sin ansøgning om udbetaling af støtte på i alt 2,7 millioner kroner til staldbyggeriet fra ordningen Miljøteknologi 2016.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

0

Nye siloer fordobler høstkapaciteten

Hos Hedegaards afdeling i Vebbestrup fordobler to nye stålsiloer næsten kapaciteten. Siloanlægget ventes køreklart 3. august.

Ingen fund af COVID-19 i 125 minkbesætninger

Fødevarestyrelsen har afsluttet en landsdækkende stikprøve-screening af minkbesætninger for COVID-19 uden at finde sygdommen.

Så starter landboauktionen op igen

Efter en corona-pause er landboauktionen i Kongens Tisted den 10. juli igen klar til at sætte dyr under hammeren – dog med en række forholdsregler.

Succes i græsset

Maskinhandler Indkøbsringen (MI) har netop afsluttet deres KUHN Grass Machines Roadshow. Det var velbesøgt af maskinstationer og bedrifter med interesse i græs. MI anslår der har været mellem 300-400 besøgende på turen gennem Danmark.

Når der er gået penge i spildevandet

Det er de samme mennesker, der giver hinanden lov til at udlede tonsvis af spildevand i de midtjyske vandløb, som sidder for bordenden og prioritere millioner af kroner til vandløb, så de kan opnå god økologisk tilstand. Det hænger ikke sammen, mener formanden for Landboforeningen Midtjylland, Frede Lundgaard Madsen.

Høsten nærmer sig

Høsten er en fantastisk tid, hvor resultatet af årets indsats kan registreres. Det er imidlertid også en meget travl tid, og derfor er det vigtigt at forberede den grundigt.

Store indflytningsdag hos DLG

Forleden var det store indflytningsdag hos DLG-koncernen, hvor 250 medarbejdere rykkede ind i nyt domicil i Fredericia. Når flytningen og sammenlægningen i virksomheden er fuldendt efter sommerferien, vil 350 medarbejdere have deres daglige gang i det nye hovedsæde i Fredericia

S.D. Kjærsgaard idømt bøde

S. D. Kjærsgaard er idømt en bøde på 100.000 kroner for at have bestukket den kommunale topchef i Aarhus Kommune, skriver Aarhus Stiftstidende.

LandboNords generalforsamling blev også digital

Torsdag aften afholdt LandboNord generalforsamling digitalt. Her var budskabet blandt andet, at hverken forretning eller forening har ligget i dvale under COVID-19 nedlukningen af Danmark.

Arealscreening giver det bedste solcelleprojekt

Med en arealscreening kan en kommende solcellevært sikre sig den bedste pris og få mest muligt ud af projektet.
Side 1 af 86 (1705 artikler)Prev1234567848586Next