bannerPos

Nevø er kommet med ind i ejerkredsen

Lasse Kristensen (tv) er blevet medejer af AK Smede og Staldteknik, InGarden, Plastplanker og GrowCamp i samarbejde med den nuværende ejer og stifteren, Arne Kristensen.
13-10-2020 13:48

2. generation bliver en del af AK Smede & Staldteknik, InGarden, Plastplanker og GrowCamp.

Stifteren af AK Smede og Staldteknik, Sunds, har valgt at alliere sig med sin nevø, Lasse Kristensen, for at sætte gang i udviklingen af de fire virksomheder; AK Smede & Staldteknik, InGarden, Plastplanker og GrowCamp. Lasse Kristensen er derfor ansat som produktionschef samt blevet medejer af virksomhederne.

- Min målsætning er at øge vores omsætning, optimerer vores processer og generelt skabe et godt medarbejderteam, så vi kan løse vores kunders opgaver. Men det første jeg vil, er at lære fra vores dygtige medarbejdere og forstå deres opgaver og arbejdsgange, siger Lasse Kristensen.

Lasse har tidligere samarbejdet med sin farbror og fik i 2019 EN-1090 certificeret AK Smede og Staldteknik, hvilket muliggjorde produceringen af altaner, spær, bærende bjælker, trapper og meget mere.

- Lasse og jeg supplerer hinanden rigtig godt i forhold til at jeg kender virksomhederne, produkterne og medarbejderne, hvor Lasse kan sætte fokus på optimering, vidensdeling og udvikling. Derudover kan mine mange års erfaring med kunderne og i branchen udnyttes og jeg er som altid klar til at give et tilbud på reservedele, inventar og fodringsanlæg, både til nuværende og nye kunder, siger Arne Kristensen. 

teba

0

Alliance-dæk vinder frem i landbruget

Dækproducenten Alliance, der er ejet af dækgiganten Yokohama, vinder frem på det danske marked – ikke mindst inden for landbruget. Særligt interessen for producentens prisvenlige VF-dæk er stigende. Det mærker man ikke mindst hos NDI Group (Nordisk Dæk Import), der har dækket i sit program

Dansk eksport af herefordkvæg til Polen

Der er netop blevet eksporteret 21 danske hereford-dyr til Polen. - Hovedformålet med importen har været at importere genetisk materiale af høj kvalitet til polsk herefordavl, lyder det.

Mange jobs for få LAG-midler

Økologisk madindpakningsfabrikant har med LAG-midler fået arbejdsløse i nyt arbejde for færre penge end de kommunale jobcentre.

Landdistrikternes Fællesråd: Håber Folketinget erstatter penge fra EU

EU’s landbrugsreform står til at nedskære bevillingerne til det danske landdistriktsprogram, der også støtter landdistriktsudvikling ud over landbruget. Fællesrådet ser stadig håb for at fastholde støtteniveauet.

Rodet og uværdig affære

Agri Nord-formand Carl Christian Pedersen ærgrer sig over måden, myndighederne har grebet aflivningerne af corona-berørte mink an.

Succes med tilskudsansøgning til sit kvægbrug

Den himmerlandske mælkeproducent Anders Iversen Mosdal, har flere gange benyttet sig af muligheden for at indsende en ansøgning med håbet om, at få del i puljen om støtte via Landdistriktsprogrammet. Senest har han fået tilsagn til en udvidelse på 139 sengepladser, et vandrensningsanlæg og LED-belysning.

Ærlighed og god service

Et solidt kundeunderlag, specielt indenfor landbrugs- og entreprenørmaskiner, men også transport og personvognskunder, har været med til at sikre Ovethi – Dansk Dæk Service en stabil omsætning, trods coronasituationen i Danmark.

Går efter stabile roer, hvor majsene svinger

På Klovborg i Vendsyssel har man for første gang siden 1987 igen roer i markplanen. Med et mere stabilt udbytte skal de glide ind på de arealer, hvor majsudbyttet har været for svingende.

Pløjekongerne sidder tungt på tronen

Mens det meste omkring DM i pløjning var ændret på grund af corona-restriktioner, var Søren Korsgaard og Martin Lindberg Velling vanen tro bedst i pløjefelterne.

Tilfredshed med tilskuerløst DM

Selvom DM i Pløjning langt fra blev, som arrangørerne fra LandboUngdom Region Aarhus havde forestillet sig, inden corona ramte verden, var der tilfredshed med, at man trods alt fik stablet et arrangement på benene, så landets bedste pløjere kunne kåres og sammenholdet i regionen styrkes.
Side 1 af 97 (1933 artikler)Prev1234567959697Next