bannerPos

Gulve og spalter skal stadig rilles

Servido, Himmerlands Vikarservice, har stadig fuld gang i at rille gulve og spalter. Arkivfoto
27-09-2020 15:49

For vikarvirksomheden Servido, Himmerlands Vikarservice, har næsten alt været som det plejer gennem hele corona-nedlukningen i foråret.

I hvert fald for det faste spalterilningsteam, som har rillet det ene gulv efter det andet, helt som de plejer.

- Der går vores medarbejdere ud i stalden, både væk fra mennesker og dyr, så det har vi kunne køre helt som vi plejer, fortæller Ingelise Hornshøj, som er direktør i Servido. Dog har der gennem en periode ingen ture været til Sverige, men de er nu oppe at køre igen.

Hos Servido har den største ændring været at efterspørgslen efter landmandsvikarer i foråret dalede.

- Det er klart. Konfirmationerne blev aflyst, bryllupper og ferie. Landmændene blev hjemme fra weekendture og arbejdede i stedet for, forklarer Ingelise, som netop har oplevet en periode med spidsbelastning, da blandt andet langt de fleste konfirmationer, er blevet flyttet til det tidlige efterår.

Ingelise glæder sig over, at også husdyrauktionen er i gang igen, selvom det er med corona-restriktioner og ser positivt fremad, selvom coronaen nok kommer til at følge os, en tid endnu.

teba

0

- Fødevareministeren burde stå hernede og tage ansvar

Formanden for pelsdyravlerforeningen på Gjøl var ikke tilfreds med, at alt ikke var clearet, før Fødevarestyrelsen, politi og hjemmeværn rykkede ud for at aflive de første mink.

Ny start i kendte lokaler

Selvom medarbejdere, maskiner og ydervægge er de samme som de sidste mange år hos maskinforretningen i Støvring, er der sket mange forandringer, siden man åbnede under Brdr. Thorsen 1. maj.

Fra montør til afdelingsleder i to afdelinger

Danmarks største maskinhandel, Semler Agro, overdrog sidste sommer stafetten i de to jyske afdelinger i Viborg og Redsted til den erfarne Semler Agro-mand Tony Pinholt. Nu kan den nye afdelingsleder se tilbage på et begivenhedsrigt år, der har rustet begge afdelinger til fremtiden.

Landmænd går glip af store gevinster uden gårdråd

Landmændene misser både vækstrater, udviklingsmuligheder og besparelser ved ikke at tage de svære beslutninger med en professionel kreds, lyder det fra chefkonsulent i Velas.

Besøg et minivådområde

16 lodsejere over hele landet inviterer til »åbent minivådområde« den 29. oktober. Fem af dem bor i det nord-, midt- eller vestjyske.

Alliance-dæk vinder frem i landbruget

Dækproducenten Alliance, der er ejet af dækgiganten Yokohama, vinder frem på det danske marked – ikke mindst inden for landbruget. Særligt interessen for producentens prisvenlige VF-dæk er stigende. Det mærker man ikke mindst hos NDI Group (Nordisk Dæk Import), der har dækket i sit program

Dansk eksport af herefordkvæg til Polen

Der er netop blevet eksporteret 21 danske hereford-dyr til Polen. - Hovedformålet med importen har været at importere genetisk materiale af høj kvalitet til polsk herefordavl, lyder det.

Mange jobs for få LAG-midler

Økologisk madindpakningsfabrikant har med LAG-midler fået arbejdsløse i nyt arbejde for færre penge end de kommunale jobcentre.

Landdistrikternes Fællesråd: Håber Folketinget erstatter penge fra EU

EU’s landbrugsreform står til at nedskære bevillingerne til det danske landdistriktsprogram, der også støtter landdistriktsudvikling ud over landbruget. Fællesrådet ser stadig håb for at fastholde støtteniveauet.

Rodet og uværdig affære

Agri Nord-formand Carl Christian Pedersen ærgrer sig over måden, myndighederne har grebet aflivningerne af corona-berørte mink an.
Side 1 af 97 (1938 artikler)Prev1234567959697Next