bannerPos

Bilfirma og værkstedskæde indgår samarbejde

- Vi glæder os til at styrke vores landsdækkende netværk af værksteder med endnu en afdeling i Viborg, siger Peter Skriver, administrerende direktør i Super Dæk om samarbejdet med Lindholm Biler.

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
20-12-2019 10:47
Lindholm Biler og Super Dæk indgår strategisk partnerskab som led i vækstplaner.

Med store ambitioner og en klar vækststrategi for de kommende år, og som led i, fra begge parters side, at ruste sig til fremtidens autobranche, har Lindholm Biler og Super Dæk indgået et strategisk samarbejde, hvor sidstnævnte overtager driften af autoværkstedet hos Lindholm Biler i Viborg i foråret 2020.

-  Vi glæder os til at styrke vores landsdækkende netværk af værksteder med endnu en afdeling i Viborg, siger Peter Skriver, administrerende direktør i Super Dæk om samarbejdet med Lindholm Biler, og fortsætter:

-  Vi har en ambitiøs strategi for Super Dæk og her passer samarbejdet med Lindholm Biler bare rigtigt godt ind.

- Vi har i en årrække været inde i en vækstfase, hvor vi har åbnet flere afdelinger i Danmark og har en klar strategi om at denne vækst og ekspansion skal fortsætte. Men vækst kræver fokus - derfor har vi kigget indad i hvem vi er og hvad vores kernekompetencer er – det er bilsalg og leasing– og derfor gik vi i gang med at sondere markedet for mulige partnere til at drive vores autoværksted, siger Henrik Bollerslev, indehaver af Lindholm Biler, om baggrunden for samarbejdet med Super Dæk.

Kultur og værdier

Om hvorfor valget faldt på Super Dæk, siger Henrik Bollerslev:

- Det var, og er vigtigt for os, at vi fandt en samarbejdspartner der kunne afspejle vores kultur og værdier. Ligesom os selv, så er Super Dæk også familieejet, og derfor ser vi dem som en stærk partner, hvor vi kan mødes og sammen kigge på en langsigtet strategi baseret på de samme grundværdier.

- Vi har allerede et rigtig godt landsdækkende samarbejde med Super Dæk og har herigennem fået et rigtig godt indblik i kvaliteten af det håndværksmæssige arbejde der udføres og har fået rigtig positive tilbagemeldinger fra vores kunder på den service de har fået hos Super Dæk.  Derfor var det nærliggende at udbygge det allerede eksisterende samarbejde med Super Dæk til et partnerskab, hvor vi sammen kan levere høj kvalitet og gode kundeoplevelser til de danske bilister, slutter han.

0

Succes i græsset

Maskinhandler Indkøbsringen (MI) har netop afsluttet deres KUHN Grass Machines Roadshow. Det var velbesøgt af maskinstationer og bedrifter med interesse i græs. MI anslår der har været mellem 300-400 besøgende på turen gennem Danmark.

Når der er gået penge i spildevandet

Det er de samme mennesker, der giver hinanden lov til at udlede tonsvis af spildevand i de midtjyske vandløb, som sidder for bordenden og prioritere millioner af kroner til vandløb, så de kan opnå god økologisk tilstand. Det hænger ikke sammen, mener formanden for Landboforeningen Midtjylland, Frede Lundgaard Madsen.

Høsten nærmer sig

Høsten er en fantastisk tid, hvor resultatet af årets indsats kan registreres. Det er imidlertid også en meget travl tid, og derfor er det vigtigt at forberede den grundigt.

Store indflytningsdag hos DLG

Forleden var det store indflytningsdag hos DLG-koncernen, hvor 250 medarbejdere rykkede ind i nyt domicil i Fredericia. Når flytningen og sammenlægningen i virksomheden er fuldendt efter sommerferien, vil 350 medarbejdere have deres daglige gang i det nye hovedsæde i Fredericia

S.D. Kjærsgaard idømt bøde

S. D. Kjærsgaard er idømt en bøde på 100.000 kroner for at have bestukket den kommunale topchef i Aarhus Kommune, skriver Aarhus Stiftstidende.

LandboNords generalforsamling blev også digital

Torsdag aften afholdt LandboNord generalforsamling digitalt. Her var budskabet blandt andet, at hverken forretning eller forening har ligget i dvale under COVID-19 nedlukningen af Danmark.

Arealscreening giver det bedste solcelleprojekt

Med en arealscreening kan en kommende solcellevært sikre sig den bedste pris og få mest muligt ud af projektet.
Side 1 af 86 (1702 artikler)Prev1234567848586Next