bannerPos

Bilfirma og værkstedskæde indgår samarbejde

- Vi glæder os til at styrke vores landsdækkende netværk af værksteder med endnu en afdeling i Viborg, siger Peter Skriver, administrerende direktør i Super Dæk om samarbejdet med Lindholm Biler.

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
20-12-2019 10:47
Lindholm Biler og Super Dæk indgår strategisk partnerskab som led i vækstplaner.

Med store ambitioner og en klar vækststrategi for de kommende år, og som led i, fra begge parters side, at ruste sig til fremtidens autobranche, har Lindholm Biler og Super Dæk indgået et strategisk samarbejde, hvor sidstnævnte overtager driften af autoværkstedet hos Lindholm Biler i Viborg i foråret 2020.

-  Vi glæder os til at styrke vores landsdækkende netværk af værksteder med endnu en afdeling i Viborg, siger Peter Skriver, administrerende direktør i Super Dæk om samarbejdet med Lindholm Biler, og fortsætter:

-  Vi har en ambitiøs strategi for Super Dæk og her passer samarbejdet med Lindholm Biler bare rigtigt godt ind.

- Vi har i en årrække været inde i en vækstfase, hvor vi har åbnet flere afdelinger i Danmark og har en klar strategi om at denne vækst og ekspansion skal fortsætte. Men vækst kræver fokus - derfor har vi kigget indad i hvem vi er og hvad vores kernekompetencer er – det er bilsalg og leasing– og derfor gik vi i gang med at sondere markedet for mulige partnere til at drive vores autoværksted, siger Henrik Bollerslev, indehaver af Lindholm Biler, om baggrunden for samarbejdet med Super Dæk.

Kultur og værdier

Om hvorfor valget faldt på Super Dæk, siger Henrik Bollerslev:

- Det var, og er vigtigt for os, at vi fandt en samarbejdspartner der kunne afspejle vores kultur og værdier. Ligesom os selv, så er Super Dæk også familieejet, og derfor ser vi dem som en stærk partner, hvor vi kan mødes og sammen kigge på en langsigtet strategi baseret på de samme grundværdier.

- Vi har allerede et rigtig godt landsdækkende samarbejde med Super Dæk og har herigennem fået et rigtig godt indblik i kvaliteten af det håndværksmæssige arbejde der udføres og har fået rigtig positive tilbagemeldinger fra vores kunder på den service de har fået hos Super Dæk.  Derfor var det nærliggende at udbygge det allerede eksisterende samarbejde med Super Dæk til et partnerskab, hvor vi sammen kan levere høj kvalitet og gode kundeoplevelser til de danske bilister, slutter han.

Muligheder for bedre og mere natur forringes

Formanden for Østjyllands Plantelaug, Claus Wiese, undrer sig over at de statslige tilskud fjernes i en tid, hvor der er stort fokus på at skabe mere natur

Godt samarbejde, så begge parter vinder

Udbringning af husdyrgødning er ofte en opgave for maskinstationer, da krav til udstyr og specialisering i arbejdsopgaver er stærkt stigende. Gode og klare aftaler mellem begge parter er med til at lave et godt samarbejde, hvor begge parter vinder.

Konsulenter: MUS-samtaler betales mange gange tilbage

Svinekonsulenterne Anders Andersen og Nicklas Jepsen, Velas, kan se mange gode grunde til at holde MUS-samtaler med de ansatte i produktionen.

Chokolade hæver fedtprocent og ædelyst

Det giver ikke kakaomælk, men chokoladen i foderrationen hos Jørgen Elkjær giver højere fedtprocent i mælken og større ædelyst.

Velkommen til Jyllands største outdoormesse

Den 22. og 23. februar slå Messecenter Vesthimmerland endnu engang dørene op til Jyllands største outdoormesse »Jagt og udeliv«.

Dødeligheden blandt køer og kalve kan nedbringes trods stigning

Seges har med tilskud fra Landdistriktsfonden udviklet værktøjer til at forebygge mod sygdom og skader i besætningerne.

Øget viden og større motivation gør en forskel

Der skal mere systematik og stor selverkendelse til i besætningerne for at gøre noget ved dødeligheden, påpeger Seges.

35 millioner fra Danish Agro

Andelsgrovvareselskabet havde sidste år rekordomsætning og et overskud før skat på 402 millioner kroner.

Tysk sag kostede DLG dyrt

Tørken i sommeren 2018 kostede DLG et trecifret millionbeløb på bundlinjen i regnskabet. I 2019 er det en konkurrencesag fra Tyskland, som koster koncernen 119 millioner kroner.

Placeret gylle kan erstatte startgødning

Jo højere udbytte i majsen, jo lavere klimaaftryk, konstaterer planteavlskonsulent Anders Spanggaard, der på Agri Nord Kongres gjorde tilhørerne klogere på, hvornår placeret gylle kan være et redskab til flere foderenheder.
Side 1 af 69 (1365 artikler)Prev1234567676869Next