bannerPos

Andeslagteris advokat: - Min vurdering er, at virksomheden står med en forrygende god sag

Advokat Hans Sønderby er hentet ind af Dan Duck i en sag mod Fødevarestyrelsen.

Tekst og foto: Lasse Ege Pedersen

Nyhedsredaktør, Effektivt Landbrug
23-01-2020 08:00
Dan Duck ved Struer vil køre sag mod Fødevarestyrelsen ovenpå fejlagtig kontrolrapport, der smadrede virksomhedens vigtige julesalg. Slagteriet har hyret advokat Hans Sønderby.

Andeslagteriet Dan Duck ved Struer går nu målrettet efter at få erstatning for det tab, som virksomheden er blevet påført som følge af den fejlagtige kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen, som blev offentliggjort af Ekstra Bladet kort før jul.

Fødevarestyrelsen har i sidste uge erkendt i pressen, at det var en fejl, at Dan Duck fik en indskærpelse for brud på reglerne om håndvask, og som altså førte ti

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

0

Rekordmange vil være jordbrugsteknolog

Erhvervsakademi Aarhus har oplevet 20 procents fremgang i kvote 2-ansøgninger.

Forsamlingsforbud forlænges

Forbuddet mod store forsamlinger gælder til og med august, siger statsminister Mette Frederiksen på et netop afholdt pressemøde i statsministeriet.

Agri Nord undersøger nordjysk fosformangel

I samarbejde med Seges laver Agri Nord en række test ude hos nordjyske landmænd, for at se om der er fosformangel på markerne. – Selvom vi i teorien giver nok fosfor, så kan vi alligevel have mangel, fortæller chef for Agri Nord Planteavl, Flemming Floor Jensen.

Høsten kvalitetsikres allerede på ladegulvet

Det rigtige vand- og proteinindhold er afgørende for at få den rigtige pris på høsten, men maskinerne til at tjekke værdierne har været forbeholdt de allerstørste landbrug og korngrossister – indtil nu.

Terndrup Markservice har fået en ny stjerne

GST Biostar hedder Nikolaj Guldbæks nye stjerne. En stjernerenser, som med 15-20 kilometer i timen løsner jordskorpen og ukrudtet i marken, mens afgrøderne står pænt tilbage. – Den er mere skånsom end en strigle, siger indehaveren af Terndrup Markservice, Nikolaj Guldbæk.

Landsdækkende maskinwebshop med udstilling og service

Efter 14 år hos Kellfri Danmark har Carsten Vesthammer startet Middelfart Maskiner blandt andet med forhandlingen af netop Kellfri-produkterne.

AMU-kurser skal professionalisere naturplejere

Med biodiversitet og klima højt på dagsordenen i den offentlige debat får naturplejere en vigtig rolle for hele landbruget.

Naturpleje er på vej til at blive et levebrød

Naturstyrelsen og Seges arbejder på at ophøje med naturpleje med græssende dyr til en regulær driftsgren.

Pöttinger styrker i nordvestjylland med ny forhandler

For at styrke det nordvestjyske område har Pöttinger indgået aftale med Thy-Mors Udmugning og Maskinservice om forhandling af Pöttingers store maskinprogram.

To fodervogne kan løse mange problemer

En ekstra fodervogn vil ofte kunne betale sig, vurderede Seges-konsulent Niels Bastian Kristensen til kvæg-inspirationsdag hos Anker Bjerre i Lemvig.
Side 1 af 75 (1489 artikler)Prev1234567737475Next