bannerPos

Andeslagteris advokat: - Min vurdering er, at virksomheden står med en forrygende god sag

Advokat Hans Sønderby er hentet ind af Dan Duck i en sag mod Fødevarestyrelsen.

Tekst og foto: Lasse Ege Pedersen

Nyhedsredaktør, Effektivt Landbrug
23-01-2020 08:00
Dan Duck ved Struer vil køre sag mod Fødevarestyrelsen ovenpå fejlagtig kontrolrapport, der smadrede virksomhedens vigtige julesalg. Slagteriet har hyret advokat Hans Sønderby.

Andeslagteriet Dan Duck ved Struer går nu målrettet efter at få erstatning for det tab, som virksomheden er blevet påført som følge af den fejlagtige kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen, som blev offentliggjort af Ekstra Bladet kort før jul.

Fødevarestyrelsen har i sidste uge erkendt i pressen, at det var en fejl, at Dan Duck fik en indskærpelse for brud på reglerne om håndvask, og som altså førte ti

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Gylle skåner kløver mere end handelsgødning

Undersøgelser viser, at man med gylle som en del af kvælstofkilden slider mindre på kløverandelen i marken end med ren handelsgødning.

- Jeg kan ikke se, hvordan nogen skulle kunne tabe på det

Hvis landmændene tør, kan multifunktionel jordfordeling være med til at revolutionere vores måde at drive landbrug på, mener Jørgen Ivar Brus Mikkelsen.

Dansk landbrug forrest – men ikke i mål

Resten af verden kan lære meget af dansk landbrug, fastslog Esben Lunde Larsen på LVK’s årsmøde. Men der er stadig masser at optimere på i et marked, hvor klimafokus og proteinmangel skal gå op.

Faunastriber på flaske

Faunastriberne fylder fem år. Det fejres med en Faunastribe-øl, til de landmænd der får sået Faunastriber i 2020.

Flere og flere EUX-studenter vil være jordbrugsteknologer

Jordbrugsteknologuddannelsen på Erhvervsakademi Aarhus har de seneste år syvdoblet antallet af studerende med EUX-baggrund.

Generationsskifte i Servido

Ingelise Hornshøj bliver ny direktør i Servido. Hun danner henover det næste halve år parløb med afgående direktør Inger Jensen.

De bedste kartoffelavlere har styr på omkostningerne

Der er 12.000 kroner i forskel fra de bedste kartoffelavlere, der har 15.000 kroner på bundlinjen, og til de dårligste, der har 3.000 kroner. Forskellen afgøres af, hvor store omkostningerne har været.

Nye lokaler har løftet arbejdsmiljøet

Der er sket noget af en omvæltning for de ansatte i Stadil Smede- & Maskinforretning, hvor de efter flytningen fra Stadil til Ulfborg er gået fra 3.000 kvadratmeter til mere end 5.000 kvadrateter. Det kan særligt mærkes i værkstedet, hvor det ifølge en montør har gjort en stor forskel for arbejdsmiljøet.

MidtWest Farmshow overlever

Efter usikkerhed om dyrskuet i Skive, slår arrangørerne nu fast, at man igen i år er klar med MidtWest Farmshow.

Landbruget skal være bedre til at gribe mulighederne

Selvom dansk landbrug er førende, når det gælder bæredygtig fødevareproduktion, skal man blive endnu bedre til at ramme lige netop det, der optager forbrugerne, konkluderede Jakob Lave på Agri Nord Kongres.
Side 1 af 69 (1367 artikler)Prev1234567676869Next