bannerPos

Mere komfortabel Gator

Den nye John Deere XUV 865R Gator har en 23 hk dieselmotor, og har en tophastighed på 50 kilometer i timen.

Tekst og foto: Erik Hansen

Redaktør, LandbrugFyn
27-02-2020 13:09
Den nye John Deere Gator har kabine med sæder i kvalitet som bilsæder til op til tre personer ved terrængående kørsel

KØRETØJER John Deeres nye Premium model XUV 865R Gator er den mest komfortable model i selskabets populære sortiment af terrængående transportere. Denne dieseldrevne model på 23 hk afløser model XUV 865M, med mulighed for endnu større udstyrsmuligheder og inklusive et luksuriøst kabinemiljø.

Standardspecifikationerne inkluderer konstant variabel transmission med »on-demand« 4-hjulstræk, servostyring, uafhængigt ophæng på alle fire hjul samt et elektrisk system forberedt til tilbehør.

Den lydsvage komplet udstyrede kabine har sæder i kvalitet som bilsæder til op til tre personer ved terrængående kørsel samt letbetjente dørhåndtag, forrude som kan åbnes helt og et velgennemprøvet effektivt varme-, ventilations- og airconditionsystem.

Derudover er kabinen udstyret med et lækkert flødebrunt indtræk, som er blevet omdesignet i en mere ergonomisk fordelagtig retning, med brugervenlige betjeningselementer, bekvemt placeret centralt på instrumentpanelet. Det strømlinede tag leder vandet til yderkanterne, og både de kraftige frontlygter og baglygterne er placeret under tagkanten, hvor de sidder godt beskyttet.

R-modellens specifikationer omfatter desuden en komplet lukket kabine med en bred vifte af indbydende standardtilbehør inklusive justerbart 40/60 bænkesæde, justerbart rat, solskærme, vinduesvisker/vasker samt ledningsføring og stik til brug af tilbehør samt led-lygter med fjernlys og nærlys.

 

50 km i timen

XUV 865R Gator er drevet af en 854 ccm 3-cylindret væskekølet OHV dieselmotor, der yder 23 hk ved 3600 o/min med en tophastighed på 50 km/t i det høje gearområde. Det ægte 4WD system har et automatisk låsende frontdifferentiale og elektronisk vippekontakt på instrumentbrættet for let betjening.

Ladet er udført i et robust kompositmateriale, som er støjreducerende og rust- og buleresistent. Bagsmækken er udstyret med et smart håndtag, og baglygterne kan udstyres med effektiv beskyttelse som ekstraudstyr. Transportladet kan let konverteres til helt fladt lad, hvor ladsiderne afmonteres, og har en lastkapacitet på 454 kg, mens køretøjets trækkapacitet er på 900 kg, og nyttelasten er på 680 kg.

Endelig er nye John Deere XUV 865R Gator udstyres med en bred vifte af tilbehør lige fra sneskraber til spil, og den er desuden udstyret med en stor 42-liters brændstoftank.

eh

0

Få gennemført generationsskifte inden 1. juli

Nye regler og ny praksis ved familie-salg kan blive dyrt for landmænd, lyder det fra Sagro-dirktør.

Markvand fylder mere

Nordjysk Grundvandssænkning har mærket stigende interesse for markvandsboringer over de seneste år. Derfor har virksomheden nu investeret i en ny lastbil dedikeret til brøndboringsafdelingen.

Fuld gang i test af nyt udstyr til digital grovfoderstyring

Mens snitteren kører, måler NIR-sensoren tørstof, sukker, protein, aske, kløverindhold og fordøjelighed af græsset. Landmanden kan følge snitteren på sin telefon og se data i realtid.

Drive-in Sofari godt besøgt

Omkring 150 biler lagde vejen forbi Kjeldbjerg Økogrise, Skive, der på grund af corona havde lavet det traditionelle Sofari-arrangement om til Drive-in Sofari.

200 år markeret med Ferguson-kunst

En grå Ferguson er blevet forvandlet til at kunstværk og placeret i Storåen for at markere Holstebro Struer Landboforenings 200 år.

Alle landmænd skal kunne beregne gårdens klima-aftryk

Seges og Økologisk Landsforening går nu i gang med at udvikle fremtidens landbrugsredskab: Et digitalt værktøj, som landmanden kan bruge til at beregne sin gårds klimaaftryk.

Covid-19 – nye muligheder

Selvom den almindelig landmand ikke er i spil til diverse hjælpepakker, giver corona-situationen lånemuligheder, forrentningsmuligheder samt mulighed for udskudte betalingsfrister.

Kunstig intelligens skal gøre danske køer mere fodereffektive

Et nyt forskningsprojekt anført af VikingGentics skal ved hjælp af kunstig intelligens og 3D-kameraer gøre det muligt at måle, hvor meget foder en ko æder.

Store varmeforskelle kan give udfordringer i stalden

Maj måneds varme dage og kolde nætter er en udfordring for staldenes ventilationsanlæg. Det koster både på dyrenes produktionstal og sundheden, lyder det fra svinekonsulent, der opfordrer til at få tjekket staldenes luftstrømme netop nu.

Agri Nord-direktør fylder 60

27 år hos KMD har blandt andet givet Kim Koch solid digital viden, der de seneste fem år er kommet Agri Nord til gode.
Side 1 af 81 (1620 artikler)Prev1234567798081Next