bannerPos

Alliance-dæk vinder frem i landbruget

Dækket Agriflex+ 372 er Alliances nye VF-dæk til traktorer, som leveres i mange forskellige dimensioner.
19-10-2020 14:48

Dækproducenten Alliance, der er ejet af dækgiganten Yokohama, vinder frem på det danske marked – ikke mindst inden for landbruget. Særligt interessen for producentens prisvenlige VF-dæk er stigende. Det mærker man ikke mindst hos NDI Group (Nordisk Dæk Import), der har dækket i sit program

TRANSPORT De stadigt stigende krav til effektivitet og ønsket om at nedbringe strukturskader til et minimalt niveau har de seneste år ifølge NDI Group – også kendt som Nordisk Dæk Import – betydet en øget interesse i VF-dæk, som giver landmændene nye muligheder for effektiv drift i marken.

- Vi oplever en stigende interesse for VF-dæk, som flere og flere landmænd er begyndt at se som en god investering. Som jeg oplever det handler det om, at muligheden i at kunne justere dæktrykket, så strukturskader dermed kan undgås giver endnu større gevinster i en tid, hvor vi ser at maskinerne generelt bliver større og større. Og det er der flere og flere, som er ved at få øjnene op for, fortæller salgschef hos NDI Group agro-afdeling, Jakob Scheel Nannberg.


Til alle typer maskiner

Særligt VF-dæk fra én producent bliver i stigende grad efterspurgt: nemlig dæk fra Alliance, en dækproducent, der er del af den globale dækgigant, Yokohama, og som med en lang række nye produktlanceringer de senere år har øget sin tilstedeværelse på markedet.

- Alliance har udvidet sit modelprogram ret markant, ikke mindst inden for VF-dæk. De tilbyder efterhånden et ret komplet produktprogram inden for VF-dæk, så man kan få det til næsten alle typer maskiner.


Stærk på både pris og kvalitet

Med det udbyggede modelprogram inden for VF-dæk, vil Alliance ifølge Jakob Scheel Nannberg gøre VF-dæk mere tilgængelige, fordi de tilbydes til en pris, der gør dem mere overkommelige, så investeringen kontra udbyttet hænger bedre sammen:

- Tidligere har VF-dæk i højere grad været i produktkataloget hos de noget dyrere dækmærker og krævet en investering af en vis størrelse. Med udrulningen af et komplet produktprogram inden for VF-dæk og en prissætning, som ligger et godt stykke under, hvad man har set fra andre producenter, tror vi hos NDI på, at VF-dæk i fremtiden kan blive langt mere ”mainstream” end vi tidligere har set, siger han og uddyber:

- Derudover kan vi hos NDI også tilbyde speciallavede dobbeltfælge til VF-dæk, hvor man kan regulere trykket imellem de to dæk på hver side, hvilket vi også har leveret sammen med VF-dæk fra Alliance, slutter han.

jba

0

- Vi ligger helt ned!

Nordjyden Jan Ulrich er nu forhenværende minkavler. Lørdag eftermiddag blev han klappet tilbage på scenen, efter han havde fortalt om sine oplevelser med politi og Fødevarestyrelsen under tvangsaflivningen af sine 60.000 mink.

Malker 1.200 køer i ny malkestald

Der er blevet etableret en ny 2x42 malkestald i eksisterende rammer på Tinghøjgaard i Himmerland, og flyttet et 2x12 malkeanlæg og genetablere det i en gammel 77´er malkegrav.

Indspark til karrieplanerne

Unge fra landbrugsskoler i hele landet satte forleden hinanden stævne til temadagen »Har du styr på din karriere?«.

Nu igangsættes multifunktionel jordfordeling i Nørreådalen ved Ørum

Landbrugsstyrelsen har givet endelig samtykke til en multifunktionel jordfordeling i Nørreådalen ved Ørum og Kvorning, mellem Viborg og Randers. Med afgørelsen om det endelige samtykke har styrelsen vurderet projektet og talt med lodsejere, for at undersøge projektets gennemførlighed. Styrelsens jordfordelingsplanlæggere har derfor nu mulighed for at starte op på jordfordelingen.

200 traktorer demonstrerede i Aalborg

Der var opbakning over al forventning, da hele 200 landmænd troppede op med traktor til demonstration i Aalborg mod regeringens grundlovsstridige behandling af minkavlerne.

Hønsehold i vinterkulden

Ifølge Velas, er der ingen grund til at bekymre sig om kolde hønsefødder i de kolde vintermåneder.

- Vi skal tænke anderledes

Kollektive virkemidler, partnerskaber og lokal viden var nogle af nøgleordene, da bestyrelsesmedlemmer fra landbrugsforeningerne på Fyn og i Midt- og Østjylland var mødt op til en konference først i november for at høre mere om Vandområdeplan 3.

Gårdens fleksible omdrejningspunkt

På Stenisminde ved Tylstrup er en ny teleskoplæsser kørt ind i gårdspladsen. Mælkeproducent Anders Andersen forventer en stabil og fleksibel maskine med sin nye Manitou.

Sælger kan spare skat ved salg af ejendom

Ejendomsavanceberegning, valg af skatteordning og udskydelse af skattebetaling er redskaber, der kan give landmanden den mest fordelagtige beskatning, når han skal sælge sin ejendom. Sådan råder Agri Nords specialiserede ejendomsavance-team.

Her er landsresultatet for ydelseskontrollen

10 kg EKM mere end sidste år og 1.267 årskøer mere. Det er to af resultaterne fra RYK’s kontrolår 2019/2020, der ikke byder på de store ændringer i forhold til året før.
Side 1 af 100 (1997 artikler)Prev12345679899100Next