bannerPos

Svensk maskin- og byggeproducent fordobler kapaciteten

Metsjö gør sig både indenfor byggeri og produktion af trailervogne. Fotos: Metsjö
27-07-2020 12:47

Den svenske producent af krogløftere og trailere - Ivarssons i Metsjö – fordobler nu sin produktionskapacitet på samlefabrikken nær Linköping, der udvides markant.

MASKINER Svenske Ivarssons i Metsjö, der producerer krogløftere og trailere, der også kendes på det danske marked, har netop besluttet at fordoble sin kapacitet på samlefabrikken nær Linköping.

Byggeriet af udvidelsen af fabrikken er i fuld gang og ventes klart og færdigt i januar 2021. I de ye faciliteter, skal der bygges krogløftere, trailere ligesom der skal være kemisk oplagringsplads.

Med udvidelsen af produktionskapaciteten, råder Metsjö over 21.000 kvadratmeter produktionsbygninger. Bygninger, som virksomheden selv har stået for, da man også bygger industri- og landbrugshaller og bygninger.

Metsjös halkonstruktioner tilbydes i mange udgaver med fleksible løsninger og god loftshøjde, der i virksomhedens eget tilfælde er afgørende for produktionen af store trailere og krogløftere, som Metsjö er kendt for.

 

Trodser corona-krise

Beslutningen om at øge produktionskapaciteten blev taget i sidste måned, og at beslutningen dermed er taget midt under corona-krisen, er der ikke noget underligt ved.

Metsjö oplever nemlig, at til trods for krisen klarer mange af deres kunder inden for landbrugs- og byggebranchen sig relativt godt.

Og takket være virksomhedens lager- og produktionsfilosofi om at fremstille hele produktet fra råmateriale til færdigt produkt med en lav andel af underleverandører, har Metsjö været i stand til at holde produktionen fuldt i gang gennem hele corona-krisen.

Administrerende direktør, Anders Ivarsson, nævner ikke mindst flere produkter og eksportmarkeder i vækst, som grunden til produktionsudvidelsen netop nu.

-  Når vi nu fordobler vores samlefabrik og øger vores produktionskapacitet betydeligt skyldes det blandt andet, at monteringen er blevet mere og mere central i årenes løb, efterhånden som hydrauliske optioner er blevet mere populære, forklarer Anders Ivarsson i en pressemeddelelse fra virksomheden.

Som eksempler på nævner han et nyudviklet hydraulisk tag, hydrauliske aksler og en nyudviklet automatisk styring.

-  Vi har yderligere oplevet en øget efterspørgsel fra for eksempel det tyske, danske og norske marked, hvilket betyder, at vi er nødt til at øge vores produktionskapacitet, slutter direktøren.

jba

0

Trådløs forbindelse og gradueret tildeling

Väderstads Spirit såmaskiner fås i år med trådløs Isobus-opkobling.

Ansøgning om byggetilladelse foregår i 3 trin

Myndighedsbehandling i forbindelse med ansøgning om byggetilladelse og ansøgning om nedrivningstilladelse er ikke klaret med byggetilladelsen alene. Det er meget vigtigt at have overblik over alle 3 trin inden man går i gang, så man ikke kommer i problemer ved afslutningen af byggeriet.

Gennemgå staldanlægget inden køb

I forbindelse med køb af ejendom er der mange ting, der skal følges op på og kontrolleres, inden den endelige underskrift kan sættes. Som byggerådgiver har man fokus på bygningerne, men også på det potentiale og de muligheder der kan være på ejendommen. Derfor anbefaler Velas en bygningsgennemgang og en potentialevurdering

Markdemoer i en corona-tid

Livestreaming, videomøder, rundvisning og selvstudier er nogle af de metoder, Sagro har grebet fat i, for stadig at kunne dele ud af deres viden fra demonstrationsarealerne i marken.

Med kærlig hilsen – din landmand

Blomstermarker ved Holstebro og Struer er til fri plukning.

Skadedyrsbekæmpere er flyttet ind hos landmand på Mols

Før sked de ned ad væggen og gylpede på gulvet, nu har to redekasser gjort tårnfalkene hos Jørn Ivar Mikkelsen til økologiske skadedyrsbekæmpere uden gener.

Mobilt anlæg fremstiller såsæd til enkornssåning

Gl. Buurholt har udvidet flåden og kan nu også tilbyde et mobilt anlæg, som kan sortere såsæd til enkornssåning. Det vil sige en kernestørrelse på mellem kernestørrelse på imellem 2,5 og 3,3 millimeter.

Dansk mælkeproducent oplever akut mangel på arbejdskraft i New Zealand

Landbruget i New Zealand mangler lige nu 5.000 medarbejdere. De er på grund af corona strandet i deres hjemland, da de tog hjem på ferie inden virussen brød ud. Danske Lone Sørensen fortæller her om situationen for mælkeproducenterne.

Fra robothader til robotelsker

Selv kaldte han sig verdens største robot-hader for bare et år siden. Lars Donskov Hansen, selvstændig mælkeproducent i Vendsyssel, og i dag indehaver af to elskede malkerobotter.

Køerne æder det friske græs før alt andet

Køerne elsker det friske græs på foderbordet i Østhimmerland ved Lars Sommer. Et foderkoncept, som gerne skal give en lavere fremstillingspris og måske et hak opad på ydelsen.
Side 1 af 88 (1758 artikler)Prev1234567868788Next