bannerPos

Rådgivningsfusionen:: Organisationen på plads

Anette Greve Christensen – HR-chef i det nye selskab.

Tekst og foto: Erik Hansen

Redaktør, LandbrugFyn
04-12-2019 14:38
Fyn har fået tre chefer med i den øverste ledelse i fusionen mellem Centrovice og LMO.

Den 1. november blev landets største rådgivningsvirksomhed i landbrugssektoren dannet. Det skete med fusionen mellem fynske Centrovice og LMO I/S, der dækker et stort område i den østlige del af Jylland.

Formålet har for Centrovice og de otte jyske landboforeninger, som står bag LMO, været at styrke og fremsikre rådgivningen overfor landbruget og de øvrige kunder, som er tilknyttet de i alt otte lokale rådgivningshuse. Men i sagens natur også at opnå en synergi og rationaliseringsgevinst.

I den forbindelse er organisationen nu blevet tilpasset til det nye store fælles selskab, både på ledelsesplan, indenfor de enkelte afdelinger og med samkøring af flere stabsfunktioner.

Stabsfunktioner nedlagt

Torsdag i forrige uge fik samtlige omkring 600 medarbejdere præsenteret den nye organisationsplan.

- Vi har måtte sige farvel til et antal medarbejdere. Ikke på grund af personerne, som alle har passet deres arbejde godt. Men simpelthen fordi deres stabsfunktion er blevet lukket ned, da vi jo ikke skal have kommunikation, internt bogholderi eller andre lokale funktioner hvert sted, understreger administrerende direktør Jan Winther.

Han pointerer, at der ikke bliver tale om flytninger af ansatte, men at medarbejderne indenfor de enkelte funktionsområder kommer til at arbejde på tværs af alle fire rådgivningscentre, henholdsvis i Vissenbjerg, Horsens, Søften og Viborg, samt de fire satellitkontorer i Øster Vrå, Aars, Samsø og på Ærø.

Tre chefer i Vissenbjerg

I det øverste lag i den nye organisationsplan er ledergruppen med cheferne for de enkelte områder sammen med direktør Jan Winther.

To afdelingschefer fra det hidtidige Centrovice er blevet udnævnt som ledere af hver et stort område i det nye rådgivningsselskab.

Det er Anette Greve Christensen, der siden 2006 har arbejdet i Vissenbjerg, og fra 2010 som HR-chef. Et ansvarsområde, hun nu får overfor de ikke mindre end 600 medarbejdere i det nye regi.
Også afdelingschef i økonomiafdelingen, Niels Borello Lausen, er blevet leder i den nye organisation. Han får ansvaret for driftsøkonomirådgivningen indenfor både kvæg, svin og byggeområdet.

Endelig får også et tredje medlem af ledergruppen kontor i Vissenbjerg. Det er Carsten Kragh Paulsen, som rykker til Fyn fra rådgivningscentret i Horsens. Hidtil har han været chef for LMO Business, og i det nye selskab fortsætter han med at stå spidsen for medarbejderne, som har kontakten til især de større produktionslandbrug hvad angår rådgivning. Og for selskaber og skat på tværs af alle virksomhedstyper.

Nyt navn i det nye år

Frem til jul arbejdes der på alle fonter intenst for at implementere den nye organisation.

- Cheferne er nu rundt i alle afdelinger, hvor der er nye medarbejdere og konstellationer, og samkøringen af de mange afdelinger og funktioner er allerede godt i gang, fortæller Jan Winther.

Desuden arbejdes der på at finde et nyt fælles navn til rådgivningsselskabet. Direktøren venter, at det vil kunne offentliggøres i begyndelsen af det nye år.

 

0

Så få berøringer som muligt

På Van Heesch Dairy Partnership ved Skive er fokus at bruge så få mandetimer og slide så lidt på materiellet som muligt frem for at presse ydelsen i vejret.

Lille traktor med topudstyr

Agrotek og Valtra viste forleden den nye Valtra G-serie frem.

Sæt fokus på goldkøerne

DLG Nordjylland er positivt overrasket over, at flere og flere mælkeproducenter vælger at sætte fokus på deres goldkøer, blandt andet med Easy X-Plus.

Når uddannelse betyder noget

En uddannelse som agrarøkonom har gjort mange ting lettere for Steffen Nykær Olesen, både før under og efter etableringen som selvstændig.

Pumper til ethvert formål og behov

Virksomheden Wintec i Brande har specialiseret sig inden for pumper og pumpeløsninger i både bynære områder og det åbne land.

Bestil din nye vandingsmaskine nu

Grotrian A/S oplever et stort pres på producenterne af vandingsmaskiner og opfordrer dem, der skal bruge en ny, til ikke at vente for længe.

Ny hjulgraver gør populær Hydrema-serie komplet

Hurtighed fra MX16 kombineres med kraft fra MX18 i markedets mest kompakte 17 tons maskine – Hydrema MX17.

Nordjyske landmænd rykker ind i sommerland

Et samlet nordjysk landbrug har i uge 42 arrangeret en aktiv landbrugsudstilling i Fårup Sommerland.
Side 1 af 95 (1884 artikler)Prev1234567939495Next