bannerPos

Nordjyder opstiller svineproducent til Seges-udvalg

Det nytter ikke at kalde et nyt tilbud til landmanden for »Dashboard«, hvis han i forvejen bøvler med nem-id, e-boks og nøglekort, siger Ulrik Krogsgaard.

Redaktionen

19-10-2018 09:46
Svineproducent Ulrik Krogsgaard, Vindblæs ved Løgstør, er opstillet til Seges’ fagudvalg for Økonomi og Virksomhedsledelse. Bag ham står samtlige landboforeninger i Nordjylland.

Agri Nord, LandboNord og LandboThy er blevet enige om, at det er Ulrik Krogsgaard, der skal repræsentere dem i Seges’ fagudvalg for Økonomi og Ledelse.

De står derfor bag ham i samlet flok, når det nye medlem i fagudvalget skal findes ved L&F’s delegeretmøde i år.

Ulrik Krogsgaard har en helt klar målsætning for de rådgivningstilbud vedrørende økonomi og virksomhedsledelse, der udvikles af Seges.

De skal forenkles.

- Vi er nødt til at møde landmanden, dér hvor han er, og ikke hvor vi tror, han er, siger Ulrik Krogsgaard.

Enkle værktøjer

For ham er det afgørende, at han og kollegaerne aldrig bliver mødt af et så komplekst værktøj, at de bliver bremset, inden de overhovedet er kommet i gang med.

- Jeg er sikker på, at jeg taler på mange landmænds vegne, når jeg siger, at de mange gode produkter fra Seges skal forenkles, så alle kan forstå dem og dermed kommer til at bruge dem og får glæde af dem, siger han.

Eksempelvis nytter det ikke, at kalde et nyt tilbud til landmanden for »Dashboard«, hvis han i forvejen bøvler med nem-id, e-boks og nøglekort, mener han.

- Vi har så mange gode tilbud. Det er vigtigt, at folk forstår dem, så de kommer ud at virke i virkeligheden til gavn for landmændene. Nu er der måske 20 procent, der bruger dem, men jeg synes, det er bedre at forenkle dem, så de sidste 80 procent også kommer i gang med at bruge dem, siger han.

 

Om Ulrik Krogsgaard

52 år

Svineproducent

Bosiddende i Vindblæs ved Løgstør i Nordjylland

Driver Agathesminde med 1.000 søer og salg af 30 kilos grise

5 ansatte

Al markarbejde udliciteret

 

Bestyrelses- og foreningsarbejde:

15 års erfaring med bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesmedlem i Agri Nord

Formand for Agri Nord Svin

Medlem af repræsentantskabet i Jutlander Bank

Bestyrelsesmedlem i Messecenter Vesthimmerland

Medlem af TV2 Nords repræsentantskab

Repræsentant for Agri Nord i Åbent Landbrug

 

Vindmøllenaboer frygter syge borgere og stressede mink

Store vindmøller og lavfrekvent støj har fået borgerne omkring Nørre Økse Sø i Jammerbugt Kommune på barrikaderne. Projektet er godkendt af kommunen, men man håber, en klage til planklagenævnet kan ændre på tingene.

Stjernerenser får styr på ukrudtet

Med en ny stjernerenser kan Martin Skamriis, Lønstrup, få fat i ukrudtet uden at hive afgrøderne op, som striglen gjorde sidste år.

Fokus på kornkvaliteten – hele året rundt

Korrekt lagring af kornet og god foderhygiejne har afgørende betydning for foderkvaliteten og produktiviteten hos grisene.

Værkstedet er motoren i forretningen

Bredsgaard A/S i Kjellerup udvider deres værksted og tilføjer fem nye Claas servicevogne samt en Claas servicelastbil til servicetruppen.

Få overblik over transportomkostningerne

Transport af varer og afgrøder er en naturlig del af landbrugsproduktionen. Få overblik over omkostningerne med et Seges-værktøj.

Sydgården i Nibe har været med til Økodag fra begyndelsen

Igen i år er Ewald Kristensen, Nibe, vært på årets Økodag.

Ny, fuldautomatisk afgrødeomrører fra Bøvlingbjerg

En fuldautomatisk »Power Mix«-afgrødeomrører fra Løkkes Maskinfabrik i Bøvlingbjerg ser nu dagens lys. Systemet sikrer en systematisk gennemrøring af hele stakken i et planlager.

Rejsegilde ved Vinderup Maskinforretning

Der var blå himmel, solskin og højt til loftet, da Vinderup Maskinforretning holdte rejsegilde på Mors, hvor de kunne fremvise et storstilet byggeri, som er klart til brug til efteråret.

Forsigtig optimisme for de nordjyske minkavlere

Mange nordjyske minkavlere er truet på levebrødet, da skindpriserne siden 2015/16 har været lave. Men det lykkes dog stadigvæk LandboNord at finde løsninger for minkkunderne.

Faunastriber skal igen hjælpe insekter

Landmændene skal igen i år inspireres til at give naturen en håndsrækning ved at plante faunastriber. Det er ideen bag et initiativ mellem LandboNord, Danmarks Jægerforbund og Danmarks Biavlerforening
Side 1 af 39 (779 artikler)Prev1234567373839Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer