bannerPos

Agri Nord flytter rundt

Agri Nord-formand Carl Christian Pedersen og resten af bestyrelsen har udset sig en ny udstykning ved Svenstrup til et fremtidigt hovedkontor.
09-05-2019 11:50

Agri Nords bestyrelse har vedtaget en strategi, som betyder, at man flytter i nyt domicil i Hobro, flytter rådgiverne fra Aars til Hobro og Aalborg, mens man også har udset sig en fremtidig ny lokation for hovedkontoret.

Agri Nords områdekontor i Hobro flytter i nye lokaler i 2020, de to lokationer i Aars samles til én, mens konsulenternes faste arbejdspladser fremover bliver i Hobro og Aalborg. Hovedkontoret i Aalborg bliver indtil videre liggende på Hobrovej, men skal på sigt rykke til en ny udstykning ved motorvejsafkørsel 29 ved Svenstrup.

Sådan lyder strategien, som Agri Nord-bestyrelsen netop har vedtaget om den fremtidige placering af virksomhedens lokationer.

Nyt domicil i Hobro

I Hobro bygger Agri Nord et nyt domicil på erhvervsbyggegrunden på Jeppe Aakjærsvej, som er købt af Mariagerfjord Kommune.

Der er foreløbig lavet en betinget købsaftale om salg af Horsøvej 11. Aftalen er betinget af, at Mariagerfjord Kommune skal godkende en ny lokalplan for området.

Tyregården i Hobro, hvor Agri Nord tidligere har haft forsøgsarealer, er også solgt.

- Vores nuværende Hobro-kontor ligger i by-centrum, hvor vi er trængt på parkeringspladser, og vi er låst fast i forhold til udvidelser. Herudover trænger kontorerne voldsomt til en renovering og modernisering, som vil være svært at forsvare rent investeringsmæssigt, siger formand Carl Christian Pedersen.

- Agri Nord, KvægXperterne og et områdekontor af det statsautoriserede revisionsselskab Revice A/S, forventer at kunne flytte ind i de nye lokaler i Hobro efter sommerferien 2020. Til foråret starter projektering, tegninger og beregninger samt licitation, siger direktør Kim Koch.

Klar til fremtiden i Aalborg

I forhold til hovedkontoret i Aalborg har man valgt at sikre sig til en fremtid, der ser noget anderledes ud, end da man flyttede ind på adressen.

- Agri Nord i Aalborg ligger på den gamle dyrskueplads og tidligere var dette i udkantsområdet af Aalborg. Nu er det lige midt i City Syd og centrum for en planlagt, fremtidig udvikling af Skalborg. Vi tror på, at Agri Nords besiddelse i Aalborg vil blive en integreret del af denne udvikling, og derfor har vi i bestyrelsen, med rettidig omhu, kigget på, hvor vi naturligt kan placere os fysisk, så vi fortsat er let at komme til og synlige overfor medlemmer og kunder, samt ikke mindst fortsat vil være en integreret del af Aalborg Kommune. Den placering har vi fundet i den nye udstykning i Aalborg ved motorvejsafkørsel 29 Svenstrup, siger Carl Christian Pedersen, der forklarer, at der endnu ikke er fastlagt en endelig tidsplan for udflytning i Aalborg, og hvilke datterselskaber der skal flytte med.

- Men strategien er lagt, fastslår han.

Rokade i Aars

Selvom rådgiverne fremover får faste skriveborde i Hobro og Aalborg, vil medlemmer og kunder fortsat kunne aflevere materiale og afholde møder med deres rådgivere på Markedsvej i Aars, hvor Agri Nords datterselskab Servido flytter ind og får hovedkontor, mens Revice A/S får områdekontor i bygningen, der også huser Dyrlægerne Himmerland Kvæg, Danmarks Køreskole og Nordic-C møbler.

- Vi er i fuld gang med at planlægge nogle få fysiske forandringer, og vi forventer, at indflytningen kan ske senest 1. august 2019, siger direktør Kim Koch.

cc

0

- Planen er, at jeg skal leve af butikken

Naturpleje med kvæg og får sikrer efterhånden en stor del af indtægten for ægteparret Michael Baun og Bente Villadsen på Fanø.

Et lille sted er en god start

Per Christensen og Daniel Nørhave har overtaget Aarestrup Traktor Center i Himmerland. Nu hedder det Aarestrup Traktor og Maskiner, og har stadig Tom Jensen ansat, præcis som han har været længe forinden de nye indehavere blev født.

Bidt af naturpleje

Før overså Michael Baun sjældne sommerfugle og blomster i marken. Sidste år fik han sammen med sin hustru, Bente Villadsen, 15. Juni Fondens årlige ildsjælepris for at have gjort en særlig indsats for naturen.

Ny Pöttinger-forhandler

For at styrke det nordvestjyske område har Pöttinger indgået aftale med Thy-Mors Udmugning og Maskinservice om forhandling af Pöttingers store maskinprogram.

Endelig i gang på marken

Efter en sløv start på sæsonen med våde marker, har Maskinstation Christian Bendix endelig sendt gyllevognen på opgaver, der ikke kun går ud på at undgå, at gylletanken flyder over.

Vil sikre arbejdskraft til nordjyske landbrug

Med initiativet »Vi hjælper hinanden« vil LandboNord sikre, at nordjyske landbrug ikke kommer til at mangle hænder, hvis landmændene eller deres medarbejdere bliver syge af Covid-19.

Heller ikke dyrskue i Fjerritslev i år

På grund af den nuværende Covid-19 situation i Danmark, har LandboNord besluttet at aflyse dette års Fjerritslev Dyrskue, som skulle have været afholdt den 16. maj.

Dansk Kødkvæg indgår samarbejde med Topdanmark

Et nyt samarbejde mellem Dansk Kødkvæg og Topdanmark skaber både gode rabatter, fordele for foreningens medlemmer og stor begejstring hos begge parter.

Hobro Dyrskue må vente endnu et år

Efter pause i 2019 for at komme tilbage med fornyet styrke i år, har corona-situationen tvunget partnerne bag Hobro Dyrskue til at vente til 2021.

Thise Mejeri er årets mest bæredygtige brand

For andet år i træk er Thise Mejeri kåret som Danmarks mest bæredygtige brand af danske forbrugere indenfor fødevarer.
Side 1 af 74 (1470 artikler)Prev1234567727374Next