bannerPos

Nordjysk revisorhus i vækst

Indehaver Lars Søgaard og direktør Margrethe Brandt fra Stepto glæder sig over virksomhedens øgede omsætning for tredje år i træk. Foto: Svenn Hjartarson, Studio 03.
08-04-2020 13:36

Trods store investeringer i digitale løsninger kommer revisor- og rådgivningsvirksomheden Stepto A/S ud af regnskabsåret med et resultat før skat på knap 2,4 millioner kroner.

Der er godt gang i de numeriske taster hos revisor- og rådgivningsvirksomheden Stepto A/S i Støvring. Virksomheden, der især henvender sig til landbrugssektoren, kommer ud af regnskabsåret 2019 med en omsætningsvækst på 6 procent sammenlignet med 2018. Omsætningsstigningen er både et resultat af kundetilgang og øget efterspørgsel på forskellige tillægsydelser.

- Vi er ikke blandt de største, men vi har alligevel mulighed for at tilbyde en forholdsvis bred vifte af ydelser, og mange af vores eksisterende kunder har fået øjnene op for, at det kan give god mening at udlicitere forskellige administrative opgaver og funktioner, så man frigiver ressourcer til at fokusere på det, man brænder for og er god til, forklarer Lars Søgaard, der er chefkonsulent og indehaver i Stepto A/S.

Digitalisering

I det forgangne år er der investeret massivt i videreudvikling af den digitale bilagshåndteringsløsning StepTool, som har været tilgængelig for virksomhedens kunder siden 2018.

- Løsningen er blevet taget godt imod, og vi kommer derfor til at fortsætte investeringen i digitale løsninger, der gør hverdagen lettere for vores kunder og os selv i indeværende år, forklarer Margrethe Brandt, der er direktør i Stepto A/S og primus motor på den digitale platform.

Hun understreger dog, at trods planerne om fortsatte investeringer prioriterer virksomheden et højt kapitalberedskab og en høj økonomisk effektivitet, hvilket blandt andet kommer til udtryk i en soliditetsgrad på godt 40 og en overskudsgrad på 18,8 for 2019.

teba

 

0

Opdatér din miljøgodkendelse og øg dit dækningsbidrag

Er din miljøgodkendelse mere end et par år gammel, er der gode chancer for, at en ny kan tjene sig selv ind på under et år og efterfølgende give en årlig gevinst.

»Mig og far« – en kærlighedshistorie til limousineracen

Man skal ikke tage fejl af det lange lyse hår, smykkerne og de tætsiddende jeans. Mille Kragelund er 20 år gammel, passioneret limousineavler og bidt af dyrskuer. Hun stiller i år med tyren Kærsgaards Oberst.

DM i pløjning på en lidt anderledes måde

Den frivillige styregruppe bag LandboUngdoms DM i pløjning har besluttet, at man vil fastholde afholdelsen af DM i pløjning til efteråret ved Aarhus. Det bliver dog noget anderledes, end planen var, før Covid-19 pandemien ramte Danmark.

Større område, mere specialisering

Mens Agroteks comeback som Valtra-forhandler i Vendsyssel har givet vokseværk for både dækningsområde og medarbejderstab, har det også givet maskinforhandleren en størrelse, der giver bedre mulighed for specialisering, som skal komme både nye og gamle kunder til gode.

Hobro Dyrskue bliver i år et virtuelt dyrskue

I år vil man kunne opleve et sjovt og anderledes Hobro Dyrskue når en onlineudgave åbner op lige efter pinse. Her bliver det muligt, fra ens mobiltelefon eller tablet, at besøge maskinudstillere og se de flotte udstillede dyr.

Lundbæk skal rumme alle og følge dem på vej

Nordjyllands Landbrugsskole skal i fremtiden være endnu bedre til at rumme og gribe forskelligheden. De skal følge med tiden og uddanne elever, som passer til hvad samfundet efterspørger. Og så er det vigtigt for den nye forstander, Jakob Autzen, ikke at slippe de unge efter endt uddannelse. Det skal blandt andet ske gennem et traineeforløb for uddannede agrarøkonomer.

Den nye forstander er kommet »hjem«

Jakob Autzen er ny forstander på Nordjyllands Landbrugsskole. Skolen er ikke ny for ham, det var her han i sin tid tog sin landmandsuddannelse og senere underviste som landbrugsskolelærer. Nu er Jakob kommet »hjem« – denne gang som forstander.

Græsmaskiner på Danmarksturné

De velkendte græsmaskiner fra Kuhn tager nu på Danmarksturné. Her vil de demonstrere alt fra skårlægning til indpakning.

Subaru går efter landkunder

Permanent firhjulstræk er et slagnummer for den japanske bilproducent, der har lanceret en ny version af sin XV-model.
Side 1 af 82 (1632 artikler)Prev1234567808182Next