bannerPos

Them Mejeri skifter direktør

Arkivfoto: Colourbox.

Tekst og foto: Henning K. Andersen

Journalist
14-05-2018 15:26
Them Mejeri har oprettet et nyt selskab med navnet Dairy 1888. Og det selskab får Them Andelsmejeris hidtidige direktør, Alette Ahlgreen-Ussing som ny chef.
Dermed stopper hun efter syv år i direktørstolen i selskabet, for at fokusere sin energi på at sælge selskabets produkter via det nye selskab til de asiatiske markeder.

Det bekræfter hun overfor Midtjyllands Avis.
- Det er et nyt og voksende marked for os, hvor vi allerede har de første kunder og  ordrer,  men  hvor  vi  nu  vil  satse endnu  mere", siger Alette Ahlgreen Ussing til avisen.
 
I første omgang er det meningen, at det nye selskab udelukkende skal sælge økologiske produkter.
- Økologien  er  vores  døråbner  til  markedet. I Kina kan vi markedsføre os med godkendt økologisk  produktion, med  sporbarhed og med en mejeriproduktion, der har 130 år på bagen. Det er en kæmpestor fordel på det kinesiske marked, lyder det fra Ahlgreen Ussing.
 
Den 44-årige Torben Aaris bliver samtidig ny direktør i Them Andelsmejeri. Han har flere års erfaring fra mejeribranchen, men har senest været ansat i den britiske emballagekoncern RPC.

Naturmødet er kun for de »rigtige« holdninger

BL-formand, Flemming Fuglede Jørgensen kritiserer kraftigt arrangørerne af Naturmødet i Hirtshals.

Landbrugets produkter skal tilpasses en grøn fremtid

Dansk landbrug skal tilpasse sig de forandringer, der sker i samfundet. Udviklingschef i SEGES, Jakob Lave, giver sit bud på, hvordan fremtiden ser ud, når Agri Nord holder kongres 4. februar.

Ny hybrid-graver halverer brændstofforbruget

Ny generation af Komatsus HB215LC giver Viborg-entreprenør brændstofbesparelse på omkring 50 procent.

Danish Agro sammenlægger maskinforretninger

De to Danish Agro-ejede selskaber Almas Agro og Traktor & Høstspecialisten er blevet samlet i et selskab. Sidstnævnte selskab får nu mulighed for at agere i hele Nord- og Østjylland.

Valg af bremsetype til traktorer og maskiner

Valget om, hvorvidt der skal satses på luftbremser eller hydrauliske bremser, er kommet markant tættere på. Det skyldes et nyt krav om to-kredsbremsesystem.

Foto viser mulig ulv i Nordjylland

Vildtkamera har formentlig fanget billede af ulv, der ifølge ulve-redaktør har opholdt sig i Nordjylland siden 2017.

På rutchetur gennem det første år som selvstændig

Kasper S. Nielsen blev efter 10 års søgen endelig selvstændig mælkeproducent for godt et år siden. Afstanden fra bopælen på Sjælland til den kommende gård i Nordjylland og euforien over endelig at kunne se sin drøm gå i opfyldelse gjorde, at der var flere ting den unge landmand ikke lagde mærke til før underskriften var sat og han stod med nøglerne i hånden. Nu håber han, at andre kan lære af hans historie.

Klar til klassisk jordfordeling i Vestjylland og Vendsyssel

Landmænd i Lemvig og Østvendsyssel er sammen med landinspektørfirmaet LE34 klar til jordfordelingsprojekter. Projekterne har fået tilsagn om tilskud på fem millioner kroner.

Klar til kloakmesse

Sidste gang Kloakmessen kunne opleves i Fredericia, lagde godt 3.000 fagfolk vejen forbi. Arrangørerne håber på mindst lige så mange, når Kloakmessen 2020 slår dørene op den 23. og 24 januar.

150 kælvninger uden en eneste mælkefeber

150 kælvninger siden sensommeren og ikke en eneste mælkefeber er grunden til, at man på Finnelstrupgaard nær Aalborg smiler ekstra meget. Det er nemlig aldrig sket før, men er ikke det eneste positive, der er kommet ud af at deltage i projekt om goldkofodring.
Side 1 af 67 (1329 artikler)Prev1234567656667Next