bannerPos

Them Mejeri skifter direktør

Arkivfoto: Colourbox.

Tekst og foto: Henning K. Andersen

Journalist
14-05-2018 15:26
Them Mejeri har oprettet et nyt selskab med navnet Dairy 1888. Og det selskab får Them Andelsmejeris hidtidige direktør, Alette Ahlgreen-Ussing som ny chef.
Dermed stopper hun efter syv år i direktørstolen i selskabet, for at fokusere sin energi på at sælge selskabets produkter via det nye selskab til de asiatiske markeder.

Det bekræfter hun overfor Midtjyllands Avis.
- Det er et nyt og voksende marked for os, hvor vi allerede har de første kunder og  ordrer,  men  hvor  vi  nu  vil  satse endnu  mere", siger Alette Ahlgreen Ussing til avisen.
 
I første omgang er det meningen, at det nye selskab udelukkende skal sælge økologiske produkter.
- Økologien  er  vores  døråbner  til  markedet. I Kina kan vi markedsføre os med godkendt økologisk  produktion, med  sporbarhed og med en mejeriproduktion, der har 130 år på bagen. Det er en kæmpestor fordel på det kinesiske marked, lyder det fra Ahlgreen Ussing.
 
Den 44-årige Torben Aaris bliver samtidig ny direktør i Them Andelsmejeri. Han har flere års erfaring fra mejeribranchen, men har senest været ansat i den britiske emballagekoncern RPC.
0

Alsidig tømrerforretning midt i Himmerland

Den familieejede tømrervirksomhed Aarestrup Tømrerforretning har 75 års erfaring i byggeri. De laver alt fra tegning til færdigt projekt og har lige nu tømrerentreprisen på et større staldbyggeri i Himmerland.

Så få berøringer som muligt

På Van Heesch Dairy Partnership ved Skive er fokus at bruge så få mandetimer og slide så lidt på materiellet som muligt frem for at presse ydelsen i vejret.

Lille traktor med topudstyr

Agrotek og Valtra viste forleden den nye Valtra G-serie frem.

Sæt fokus på goldkøerne

DLG Nordjylland er positivt overrasket over, at flere og flere mælkeproducenter vælger at sætte fokus på deres goldkøer, blandt andet med Easy X-Plus.

Når uddannelse betyder noget

En uddannelse som agrarøkonom har gjort mange ting lettere for Steffen Nykær Olesen, både før under og efter etableringen som selvstændig.

Pumper til ethvert formål og behov

Virksomheden Wintec i Brande har specialiseret sig inden for pumper og pumpeløsninger i både bynære områder og det åbne land.

Bestil din nye vandingsmaskine nu

Grotrian A/S oplever et stort pres på producenterne af vandingsmaskiner og opfordrer dem, der skal bruge en ny, til ikke at vente for længe.

Ny hjulgraver gør populær Hydrema-serie komplet

Hurtighed fra MX16 kombineres med kraft fra MX18 i markedets mest kompakte 17 tons maskine – Hydrema MX17.
Side 1 af 95 (1885 artikler)Prev1234567939495Next