bannerPos

Ny teamchef i SLF

Carsten Friis - ny teamchef for driftsøkonomi og virksomhedsrådgivning i SLF.
14-08-2020 12:12

SLF har ansat 43-årige Carsten Friis som teamchef for driftsøkonomi & virksomhedsrådgivning i Vojens. 

Han er uddannet landmand og jordbrugsteknolog og kom som helt nyuddannet i praktik hos SLF, hvor han senere blev fastansat og gennem fire år arbejdede som drifts- og virksomhedsrådgiver. Så han kender SLF, kolleger, arbejdsgange og kunderne godt. 

- Det er sjovt at være med der, hvor der sker en god udvikling, og jeg glæder mig til at styre en afdeling i den retning, som markedet efterspørger, så vi fortsat kan yde den rette rådgivning til kunderne. Dansk landbrug er i en rivende udvikling, så som rådgivningsvirksomhed må vi hele tiden rette ind og udvikle os, hvis vi fortsat skal sikre vores eksistensberettigelse, siger Carsten Friis. 

Derudover glæder Carsten Friis sig til at møde kunder og medlemmer i SLF. 

- Jeg brænder for landbruget, og jeg kæmper for kunderne. Derfor ønsker jeg at skabe gode løsninger for landmanden, så han eller hun oplever vækst og udvikling på bedriften. Det handler om at få skabt et gensidigt rådgivningsforløb, hvor der er tillid og respekt for hinanden, pointerer Carsten Friis. 

Carsten Friis er hentet fra en lignende stilling i LandboSyd. 

0

Aflyste generalforsamling for anden gang

Selvom Lemvigegnens Landboforening godt kunne have afholdt årets udsatte generalforsamling uden at bryde de nye corona-restriktioner, turde man ikke afvikle den i et område, hvor smittetrykket vokser.

Tid til udskiftning af belysningen i stalden

Lysmængden fra alle lyskilder aftager over tid, men en af fordelene ved LED-belysning er at de kan være tændt langt flere timer end et almindelig lysstofrør.

Mere magt til medlemslandene giver dilemmaer

Selvbestemmelse over EU-støtte giver mening, men kan skabe kontroverser, mener forsker.

Hvad vil Christiansborgs politikere bruge mere EU-magt til?

Medlemslandene kan få mere medbestemmelse over EU's landbrugsstøtte. Men det er ikke alle i Folketinget, der gerne vil bruge den.

Konference om bioøkonomiske muligheder

En række virksomheder i Region Midtjylland er i fuld med at nytænke bioøkonomiske løsninger til energiforsyning og landbrugs- og fødevareproduktionen. På en konference 26. oktober er aktørerne klar til at afrunde og konkludere på ikke færre end 11 projekter.

Færre berøringer får regnestykket til at gå op

På Van Heesch Dairy Partnership ved Skive er fokus at bruge så få mandetimer og slide så lidt på materiellet som muligt frem for at presse ydelsen i vejret.

Hyrdegård indstillet til nordisk miljøpris for naturpleje på vestkysten

Lystbækgaard ved Torsted i Vestjylland er nomineret som Danmarks bidrag til Nordisk Råds Miljøpris 2020. Vinderen findes sidst i oktober.

Majsen skal først i jorden til maj

En god fremspiring i majsen kræver en ordentlig jordtemperatur – og det får man ikke i midten af april, lyder det fra en grovfoderrådgiver fra Velas.
Side 1 af 94 (1865 artikler)Prev1234567929394Next