bannerPos

Nekrolog

Kai Kristiansen og hustru Else sammen med tvillingerne Lone og Lars - som er henholdsvis økonomiansvarlig og direktør i familievirksomheden. Foto: Erik Hansen

Tekst og foto: Erik Hansen

Redaktør, LandbrugFyn
03-06-2020 12:38
Maskinhandler Kai Kristiansen, Heden Maskinforretning – blev 89 år.

Få måneder før sin 90-års fødselsdag sov stifteren af Heden Maskinforretning, maskinhandler Kai Stockbæk Kristiansen, stille ind pinsemorgen.

Som det fremgik af en artikel her i avisen her for ganske nyligt, var han til det sidste dagligt en tur på kontoret, hvor han havde sine pligter og gerne gav sit besyv med til folkene i den store maskinforretning.

Sammen med hustruen Else startede Kai Kristiansen i 1962 maskinforretningen i det lille husmandssted i Heden. Siden er Heden Maskinforretning vokset betragteligt på den samme matrikel, og er i dag en markant virksomhed i fynsk og dansk maskinhandel med over 50 ansatte. Og med sønnen Lars S. Kristiansen som direktør og tvillingedatteren Lone Munk Nielsen som økonomisk ansvarlig efter et fuldt gennemført generationsskifte.

Med Kai Kristiansen har fynsk landbrug mistet en meget markant maskinmand, som gennem de mange år har serviceret og effektiviseret brug i alle størrelser over hele Fyn og omliggende øer.  

Foruden hustruen Else og tvillingerne, som netop er fyldt 60 år, efterlader Kai Kristiansen også datteren Hanne Stockbæk Petersen.

Bisættelsen finder sted på fredag.

 

0

Store indflytningsdag hos DLG

Forleden var det store indflytningsdag hos DLG-koncernen, hvor 250 medarbejdere rykkede ind i nyt domicil i Fredericia. Når flytningen og sammenlægningen i virksomheden er fuldendt efter sommerferien, vil 350 medarbejdere have deres daglige gang i det nye hovedsæde i Fredericia

S.D. Kjærsgaard idømt bøde

S. D. Kjærsgaard er idømt en bøde på 100.000 kroner for at have bestukket den kommunale topchef i Aarhus Kommune, skriver Aarhus Stiftstidende.

LandboNords generalforsamling blev også digital

Torsdag aften afholdt LandboNord generalforsamling digitalt. Her var budskabet blandt andet, at hverken forretning eller forening har ligget i dvale under COVID-19 nedlukningen af Danmark.

Arealscreening giver det bedste solcelleprojekt

Med en arealscreening kan en kommende solcellevært sikre sig den bedste pris og få mest muligt ud af projektet.

Højteknologisk panelstald blev vist frem

Den første slagtesvinestald i Danmark, som har kombineret Intellifarms ventilationsprincip, storstier og vægtstyret foderoptimering blev for nylig vist frem ved Stenager Svin I/S i Aars.

Maskininvestering med fokus på protein

Raunhøj Dairy nær Hjortshøj mellem Randers og Aarhus har investeret i et skårlæggersæt med valsecrimper på frontskårlæggeren.

Agromesse på Mors

En række Mors-virksomheder er gået sammen om at lave en corona-venlig agromesse. I uge 27 kan man besøge dem, hver og en og se et bredt udvalg af deres produkter.
Side 1 af 85 (1700 artikler)Prev1234567838485Next