bannerPos

Naturmødet genopstår online

06-05-2020 11:58

Når danskerne ikke kan komme til Naturmødet, må Naturmødet komme til dem. Derfor går Naturmødet i luften online fra 14. - 16. maj 2020.

På blot få uger har danskernes hverdag ændret sig markant. Coronavirus har på rekordtid lært os nye digitale vaner for at være sammen. Af samme grund sadler årets naturmøde nu om.

- Naturen kan ikke vente. Mere end nogensinde før er det vigtigt, at vi forholder os til krisen i vores natur og biodiversitet. Vi har derfor valgt at gennemføre Naturmødet online i år. Naturen er der for os - uanset økonomiske og sundhedsmæssige kriser. Så nu skal vi også være der for den, fortæller formanden for Naturmødets bestyrelse Arne Boelt.

DR er mediesamarbejdspartner med Naturmødet Online.

- P1 har gennem de senere år sendt live fra Naturmødet og vil også i år gerne løfte viden, inspiration og debat om natur ud til danskerne, forklarer P1’s kanalchef Thomas Buch Andersen.

- Det vil vi gøre i en række af P1’s faste formater, podcasts med videre.

Til at styre slagets gang trækker Naturmødet på en række velkendte ansigter - bl.a. Anders Lund Madsen, Mette Walsted Vestergaard, Vicky Knudsen, Jan Falkentoft.

 Lige nu arbejder holdet bag på højtryk for at få det endelige program på plads. Det hele kulminerer 14.-16. maj med en lind strøm af debatter, dilemmaer, udfordringer med mere.

cc

0

Opdatér din miljøgodkendelse og øg dit dækningsbidrag

Er din miljøgodkendelse mere end et par år gammel, er der gode chancer for, at en ny kan tjene sig selv ind på under et år og efterfølgende give en årlig gevinst.

»Mig og far« – en kærlighedshistorie til limousineracen

Man skal ikke tage fejl af det lange lyse hår, smykkerne og de tætsiddende jeans. Mille Kragelund er 20 år gammel, passioneret limousineavler og bidt af dyrskuer. Hun stiller i år med tyren Kærsgaards Oberst.

DM i pløjning på en lidt anderledes måde

Den frivillige styregruppe bag LandboUngdoms DM i pløjning har besluttet, at man vil fastholde afholdelsen af DM i pløjning til efteråret ved Aarhus. Det bliver dog noget anderledes, end planen var, før Covid-19 pandemien ramte Danmark.

Større område, mere specialisering

Mens Agroteks comeback som Valtra-forhandler i Vendsyssel har givet vokseværk for både dækningsområde og medarbejderstab, har det også givet maskinforhandleren en størrelse, der giver bedre mulighed for specialisering, som skal komme både nye og gamle kunder til gode.

Hobro Dyrskue bliver i år et virtuelt dyrskue

I år vil man kunne opleve et sjovt og anderledes Hobro Dyrskue når en onlineudgave åbner op lige efter pinse. Her bliver det muligt, fra ens mobiltelefon eller tablet, at besøge maskinudstillere og se de flotte udstillede dyr.

Lundbæk skal rumme alle og følge dem på vej

Nordjyllands Landbrugsskole skal i fremtiden være endnu bedre til at rumme og gribe forskelligheden. De skal følge med tiden og uddanne elever, som passer til hvad samfundet efterspørger. Og så er det vigtigt for den nye forstander, Jakob Autzen, ikke at slippe de unge efter endt uddannelse. Det skal blandt andet ske gennem et traineeforløb for uddannede agrarøkonomer.

Den nye forstander er kommet »hjem«

Jakob Autzen er ny forstander på Nordjyllands Landbrugsskole. Skolen er ikke ny for ham, det var her han i sin tid tog sin landmandsuddannelse og senere underviste som landbrugsskolelærer. Nu er Jakob kommet »hjem« – denne gang som forstander.

Græsmaskiner på Danmarksturné

De velkendte græsmaskiner fra Kuhn tager nu på Danmarksturné. Her vil de demonstrere alt fra skårlægning til indpakning.

Subaru går efter landkunder

Permanent firhjulstræk er et slagnummer for den japanske bilproducent, der har lanceret en ny version af sin XV-model.
Side 1 af 82 (1632 artikler)Prev1234567808182Next