bannerPos

Valtra sluttede succesrig demotour af i Toftlund

Den nye G-serie fra Valtra blev demonstreret i marken, hvor Valtra´s demotur forleden var nået til Sønderjylland.
28-09-2020 13:32

Forleden kunne Valtra slutte sin ugelange demotour rundt i Danmark af med en demo i sønderjyske Toftlund. Og hos Valtra glæder man sig over en yderst flot og positiv modtagelse i Danmark af mærkets nye modeller.

TRAKTORER Det er blot en lille måned siden, at Valtra hjemme i Finland virtuelt præsenterede sine nye femtegenerationstraktorer, G-serien i området 110 – 145 hk.  En serie, der erstatter de mindste traktorer i Valtra N-serien.

Forleden sluttede så den ugelange demotour rundt i Danmark af modellerne, der er sket i direkte forlængelse af lignende demoture i først Norge og siden Sverige af de nye modeller.

Og hos Valtra glæder man sig over den modtagelse, de nye modeller har fået i Danmark:

-  Folk har taget positivt imod de nye modeller alle de steder vi har været på demotouren. Og der er endda blevet solgt to nye Valtra-traktorer ubesete, siger Leila Bugge Theil, marketingansvarlig, Agco Danmark A/S, Valtra.

Hun var med under hele Danmarkstouren, der startede i Græsted på Sjælland, og i dagene herefter i Slagelse, Bjerringbro, Brønderslev, og altså med sidste stop i Toftlund.

Demoen i Toftlund var arrangeret i samarbejde med maskinforretningen Valtec i Kolding.

Valtra havde stået for traktorerne, der i G-serien omfattede to forskellige udgaver – en G125 fuldudstyret med SmartTouch autostyring og frontlæsser, samt en G135 i Active-udgave med frontlift.

Desuden var der blandt andet også mulighed for at opleve Valtra´s traktorer i de større S- og T-serier. Alle traktorer var spændt for markredskaber og maskiner fra Dal-bo.

0

Landmænd går glip af store gevinster uden gårdråd

Landmændene misser både vækstrater, udviklingsmuligheder og besparelser ved ikke at tage de svære beslutninger med en professionel kreds, lyder det fra chefkonsulent i Velas.

Besøg et minivådområde

16 lodsejere over hele landet inviterer til »åbent minivådområde« den 29. oktober. Fem af dem bor i det nord-, midt- eller vestjyske.

Alliance-dæk vinder frem i landbruget

Dækproducenten Alliance, der er ejet af dækgiganten Yokohama, vinder frem på det danske marked – ikke mindst inden for landbruget. Særligt interessen for producentens prisvenlige VF-dæk er stigende. Det mærker man ikke mindst hos NDI Group (Nordisk Dæk Import), der har dækket i sit program

Dansk eksport af herefordkvæg til Polen

Der er netop blevet eksporteret 21 danske hereford-dyr til Polen. - Hovedformålet med importen har været at importere genetisk materiale af høj kvalitet til polsk herefordavl, lyder det.

Mange jobs for få LAG-midler

Økologisk madindpakningsfabrikant har med LAG-midler fået arbejdsløse i nyt arbejde for færre penge end de kommunale jobcentre.

Landdistrikternes Fællesråd: Håber Folketinget erstatter penge fra EU

EU’s landbrugsreform står til at nedskære bevillingerne til det danske landdistriktsprogram, der også støtter landdistriktsudvikling ud over landbruget. Fællesrådet ser stadig håb for at fastholde støtteniveauet.

Rodet og uværdig affære

Agri Nord-formand Carl Christian Pedersen ærgrer sig over måden, myndighederne har grebet aflivningerne af corona-berørte mink an.

Succes med tilskudsansøgning til sit kvægbrug

Den himmerlandske mælkeproducent Anders Iversen Mosdal, har flere gange benyttet sig af muligheden for at indsende en ansøgning med håbet om, at få del i puljen om støtte via Landdistriktsprogrammet. Senest har han fået tilsagn til en udvidelse på 139 sengepladser, et vandrensningsanlæg og LED-belysning.

Ærlighed og god service

Et solidt kundeunderlag, specielt indenfor landbrugs- og entreprenørmaskiner, men også transport og personvognskunder, har været med til at sikre Ovethi – Dansk Dæk Service en stabil omsætning, trods coronasituationen i Danmark.

Går efter stabile roer, hvor majsene svinger

På Klovborg i Vendsyssel har man for første gang siden 1987 igen roer i markplanen. Med et mere stabilt udbytte skal de glide ind på de arealer, hvor majsudbyttet har været for svingende.
Side 1 af 97 (1935 artikler)Prev1234567959697Next