bannerPos

Store forventninger til lille teleskoplæsser

Den nye Manitou-teleskoplæsser, MLT420-60 H, har en løftehøjde på knap 4,5 meter, en rækkevidde på godt 2,6 meter og en kapacitet på to tons.

Tekst og foto: Jesper Hallgren

Journalist
30-05-2020 12:27
Scantruck spår stor interesse for den lille nye Manitou MLT420-60 H, der udelukkende er produceret til landbruget.

MASKINER Corona-pandemien tog livet af alle årets dyrskuer, og det ærgrer Claus Bjerregaard, der er salgschef hos Scantruck, som altid er blandt maskinudstillerne på Roskilde Dyrskue.

- Vi havde blandt andet set frem til at præsentere den lille nye Manitou MLT420-60 H, som er en teleskoplæsser, der helt sikkert ville have skabt interesse i Roskilde, fortæller Claus Bjerregaard.

Den nye Manitou-teleskoplæsser har en løftehøjde på knap 4,5 meter, en rækkevidde på godt 2,6 meter og en kapacitet på to tons.

- Den er således ideel og faktisk specielt designet til mindre landbrug, rideskoler, fjerkræ/ægproduktion eller minkbrug – eller som en nummer to-læsser på større kvægbrug, meddeler Claus Bjerregaard.

Opdateret udgave

Claus Bjerregaard oplyser også, at Manitous 961’er nu findes i en opdateret udgave, og mellem de to teleskoplæssere er der et stort udvalg, hvor især dem på syv-otte meter er vældig populære.

Man kan naturligvis altid se de forskellige Manitou-maskiner i Scantrucks Ringsted-afdeling, hvor der også er mulighed for at opleve to andre gode mærker – Komatsu og Weycor.

- Vi havde naturligvis også set frem til at vise de nye læssemaskiner fra Komatsu og Weycor frem i Roskilde, men det kan så ske i Ringsted. Her har vi altid kaffe på kanden og står klar til at fortælle om alt det, vi kan tilbyde, siger Claus Bjerregaard.

- Som Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel og teleskoplæssere kan vi opfylde ethvert krav og behov og skræddersyr meget gerne individuelle løsninger, oplyser han videre.

Rullende værksted

Scantruck, der har hovedsæde i Skive, kan blandt andet tilbyde en serviceaftale, som giver tryghed, skarpe priser på over 1.500 varenumre og planlagt service. 

- Det kan ikke undgås, at maskiner indimellem går i stykker, men med vores serviceaftale giver man en fast pris og er så dækket ind for ubehagelige overraskelser. Vi garanterer assistance døgnet rundt inden for maksimalt to timer – og ofte hurtigere, forklarer Claus Bjerregaard og tilføjer:

- Vi har over 45 veluddannede servicemontører på vejene. De kører ud fra privaten med deres rullende værksted, og om natten har de fået leveret en »natkasse« med reservedele til dagens arbejde.

0

Nye siloer fordobler høstkapaciteten

Hos Hedegaards afdeling i Vebbestrup fordobler to nye stålsiloer næsten kapaciteten. Siloanlægget ventes køreklart 3. august.

Ingen fund af COVID-19 i 125 minkbesætninger

Fødevarestyrelsen har afsluttet en landsdækkende stikprøve-screening af minkbesætninger for COVID-19 uden at finde sygdommen.

Så starter landboauktionen op igen

Efter en corona-pause er landboauktionen i Kongens Tisted den 10. juli igen klar til at sætte dyr under hammeren – dog med en række forholdsregler.

Succes i græsset

Maskinhandler Indkøbsringen (MI) har netop afsluttet deres KUHN Grass Machines Roadshow. Det var velbesøgt af maskinstationer og bedrifter med interesse i græs. MI anslår der har været mellem 300-400 besøgende på turen gennem Danmark.

Når der er gået penge i spildevandet

Det er de samme mennesker, der giver hinanden lov til at udlede tonsvis af spildevand i de midtjyske vandløb, som sidder for bordenden og prioritere millioner af kroner til vandløb, så de kan opnå god økologisk tilstand. Det hænger ikke sammen, mener formanden for Landboforeningen Midtjylland, Frede Lundgaard Madsen.

Høsten nærmer sig

Høsten er en fantastisk tid, hvor resultatet af årets indsats kan registreres. Det er imidlertid også en meget travl tid, og derfor er det vigtigt at forberede den grundigt.

Store indflytningsdag hos DLG

Forleden var det store indflytningsdag hos DLG-koncernen, hvor 250 medarbejdere rykkede ind i nyt domicil i Fredericia. Når flytningen og sammenlægningen i virksomheden er fuldendt efter sommerferien, vil 350 medarbejdere have deres daglige gang i det nye hovedsæde i Fredericia

S.D. Kjærsgaard idømt bøde

S. D. Kjærsgaard er idømt en bøde på 100.000 kroner for at have bestukket den kommunale topchef i Aarhus Kommune, skriver Aarhus Stiftstidende.

LandboNords generalforsamling blev også digital

Torsdag aften afholdt LandboNord generalforsamling digitalt. Her var budskabet blandt andet, at hverken forretning eller forening har ligget i dvale under COVID-19 nedlukningen af Danmark.

Arealscreening giver det bedste solcelleprojekt

Med en arealscreening kan en kommende solcellevært sikre sig den bedste pris og få mest muligt ud af projektet.
Side 1 af 86 (1705 artikler)Prev1234567848586Next