bannerPos

Semler Agro har fået en god start i Himmerland

Jacob Bach er afdelingsleder ved Semler Agro i Trige og Himmerland.
23-09-2020 19:04

I sommers rykkede Semler Agros afdeling i Mejlby teltpælene op og flyttede fire kilometer væk til en mere moderne og effektiv lokation ved motorvejskrydset i Himmerland. Manden i spidsen for Himmerland er 37-årige Jacob Bach, der også er afdelingsleder i Semler Agro i Trige.

Danmarks største maskinhandel, Semler Agro, fik i sommeren 2019 ny mand ved roret til de to afdelinger i Mejlby og Trige. Siden da er meget vand løbet i åen. Blandt andet skiftede Semler Agro i Mejlby lokalerne på Bizonvej 2 ud med de nye, moderne og mere tidssvarende lokaler på Industriparken 10 i Himmerland, som blandt andet har skabt bedre kørselsmuligheder til og fra lokationen. I spidsen for den nye afdeling i Himmerland står den 37-årige landmandssøn Jacob Bach, der også er ansvarlig for Semler Agros afdeling i Trige.

Jacob Bach har siden fødslen haft fingrene i jorden, hvor han på sine forældres marker hjalp til med lidt af hvert. Lige fra barnsben har drømmen været at arbejde i landbruget og være med til at præge sin egen hverdag. Det har ført til, at Jacob Bach i dag har taget hele karrierestigen i Semler Agro fra montør til nu at være afdelingsleder.

- Så længe jeg kan huske, har jeg drømt om at leve en tilværelse i tæt kontakt med landbruget. Jeg er derfor rigtig glad og stolt over den rejse, jeg har været på. Fra at være en lille dreng, der hjalp mine forældre med høsten til i dag, hvor jeg i Semler Agro faktisk er ansvarlig for det område, hvor mine forældre stadig driver landbrug. Det er jo meget sjovt at besøge dem med Semler Agro-kasketten på, men det er selvfølgelig et arbejde som alt andet, fortæller han og tilføjer at skiftet fra arbejdet i marken til lederrollen har været en stejl og spændende læringskurve.

- Efter mange år med fingrene i jorden har skiftet til afdelingsleder været spændende. Men det har krævet tilvænning at skulle sidde mere stille, men jeg trives godt i ansvaret, og er blevet taget rigtig godt imod af alle mine kollegaer og de mange lokale landmænd i området, siger afdelingsleder i Himmerland og Trige, Jacob Bach, som ser det vigtigste for ham, at lære alles ansigter at kende, kunder som kollegaer, være i øjenhøjde og sørge for at alle kommer hinanden ved.

- Vores kunder skal vide, at vi er her, og vi står klar, lige meget hvad de har brug for, forklarer Jacob Bach.

Positiv udvikling

Siden Jacob Bach overtog ansvaret for de to Semler Agro-afdelinger i Mejlby og Trige, har afdelingerne gennemgået en positiv udvikling, og Jacob Bach mærker travlheden. Hen over det forgangne år har afdelingen i Trige oplevet en positiv udvikling, og det ser ikke ud til at farten sænkes. Samtidig har den nye afdeling i Himmerland været velbesøgt siden den åbnede i sommers.

Kigger Jacob Bach derfor i krystalkuglen, er forventningen, at de fortsat skal løbe stærkt i Semler Agro i Himmerland og Trige, og at de vil gøre det med et stort smil på læben. Som Jacob Bach selv forklarer det:

- Med et glimt i øjet og godt humør kommer man langt i hverdagen.

teba

0

- Fødevareministeren burde stå hernede og tage ansvar

Formanden for pelsdyravlerforeningen på Gjøl var ikke tilfreds med, at alt ikke var clearet, før Fødevarestyrelsen, politi og hjemmeværn rykkede ud for at aflive de første mink.

Ny start i kendte lokaler

Selvom medarbejdere, maskiner og ydervægge er de samme som de sidste mange år hos maskinforretningen i Støvring, er der sket mange forandringer, siden man åbnede under Brdr. Thorsen 1. maj.

Fra montør til afdelingsleder i to afdelinger

Danmarks største maskinhandel, Semler Agro, overdrog sidste sommer stafetten i de to jyske afdelinger i Viborg og Redsted til den erfarne Semler Agro-mand Tony Pinholt. Nu kan den nye afdelingsleder se tilbage på et begivenhedsrigt år, der har rustet begge afdelinger til fremtiden.

Landmænd går glip af store gevinster uden gårdråd

Landmændene misser både vækstrater, udviklingsmuligheder og besparelser ved ikke at tage de svære beslutninger med en professionel kreds, lyder det fra chefkonsulent i Velas.

Besøg et minivådområde

16 lodsejere over hele landet inviterer til »åbent minivådområde« den 29. oktober. Fem af dem bor i det nord-, midt- eller vestjyske.

Alliance-dæk vinder frem i landbruget

Dækproducenten Alliance, der er ejet af dækgiganten Yokohama, vinder frem på det danske marked – ikke mindst inden for landbruget. Særligt interessen for producentens prisvenlige VF-dæk er stigende. Det mærker man ikke mindst hos NDI Group (Nordisk Dæk Import), der har dækket i sit program

Dansk eksport af herefordkvæg til Polen

Der er netop blevet eksporteret 21 danske hereford-dyr til Polen. - Hovedformålet med importen har været at importere genetisk materiale af høj kvalitet til polsk herefordavl, lyder det.

Mange jobs for få LAG-midler

Økologisk madindpakningsfabrikant har med LAG-midler fået arbejdsløse i nyt arbejde for færre penge end de kommunale jobcentre.

Landdistrikternes Fællesråd: Håber Folketinget erstatter penge fra EU

EU’s landbrugsreform står til at nedskære bevillingerne til det danske landdistriktsprogram, der også støtter landdistriktsudvikling ud over landbruget. Fællesrådet ser stadig håb for at fastholde støtteniveauet.

Rodet og uværdig affære

Agri Nord-formand Carl Christian Pedersen ærgrer sig over måden, myndighederne har grebet aflivningerne af corona-berørte mink an.
Side 1 af 97 (1938 artikler)Prev1234567959697Next