bannerPos

Seks nye rendegravere

Der var genvalg til Hydrema, da Philbert Entreprise fik leveret seks nye rendegravere.
08-04-2020 09:50

Valget faldt igen på Hydrema, da Philbert Entreprise, Karup, skulle have skiftet sine seks gamle rendegravere ud.

Entreprenørvirksomhed Philbert Entreprise ApS i Karup har fået leveret de sidste af deres længe ventede seks nye Hydrema rendegravere.

- Valget af rendegravere skyldes den simple årsag, at i 99 procent af tilfældene, kan en rendegraver med de rette egenskaber udføre de opgaver, vi har brug for. En Hydrema rendegraver har netop de egenskaber, vi skal bruge, og så virker de bare, lød det fra direktør Simon Philbert.

Alsidig maskine

Hydremas knækstyring, som gør at maskinen nemt kan komme rundt på de snævre byggepladser, sammen med den unikke sideforskydning af grave-armen med det store arbejdsområde, fremhæves som vigtige egenskaber i valget af maskinerne.

Endvidere er rendegraveren en meget alsidig maskine, der kan løse de fleste af firmaets opgaver på byggepladsen. Slutteligt fremhæves den gode førerkomfort og i særdeleshed dobbeltkommandoen, som sætter føreren i stand til at arbejde effektivt, både fremad- og bagudrettet.

Maskinerne fordeler sig med tre 906F'ere, der har 122 hestekræfter og tre af den større 926F med 145 hestekræfter. De seks nye grave-læssere er blandt andet udstyrede med tre kameraer og LED-forlygter, for at øge udsyn og sikkerhed, samt Hydrema skovl-pakke inklusive pallegafler.

Alle maskinerne er leveret med automatisk centralsmøring og købt med servicekontrakt. Maskinerne afløser seks ældre Hydrema grave-læssere.

Ekspert i sokler

Philbert Entreprises har gennem årene opbygget stor ekspertise inden for støbning af sokler, og er årligt ansvarlig for støbningen af op mod 150 sokler primært til parcelhuse.

- Vi er eksperter i at lave sokler og det er vores kerneområde. Ud over vores ekspertise i at lave sokler, har vi gennem flere år opbygget en fantastisk trofast kundebase, som vi lever af. Vores kunder betyder alt for os, så det er vigtigt for mig, at vi løbende har kontakt med kunderne, så vi ved, at de er tilfredse med det arbejde vi udfører, og tingene kører efter planen. Heldigvis har jeg nogle fantastiske medarbejdere, som har en kæmpe andel i firmaets succes, og de er en stor årsag til, at vi kan lave en investering i nye maskiner, som her i dag, fortalte Simon Philbert.

Philbert Entreprise ApS blev stiftet i 2011 og har i dag 20 medarbejdere. Fem af medarbejderne har været med siden stiftelsen.

Ud over virksomhedens ekspertise og kerneområde indenfor støbning af sokler, varetager Philbert Entreprise ApS forskellige typer af opgaver indenfor jord-, kloak-, anlæg- og belægningsarbejde.

0

Opdatér din miljøgodkendelse og øg dit dækningsbidrag

Er din miljøgodkendelse mere end et par år gammel, er der gode chancer for, at en ny kan tjene sig selv ind på under et år og efterfølgende give en årlig gevinst.

»Mig og far« – en kærlighedshistorie til limousineracen

Man skal ikke tage fejl af det lange lyse hår, smykkerne og de tætsiddende jeans. Mille Kragelund er 20 år gammel, passioneret limousineavler og bidt af dyrskuer. Hun stiller i år med tyren Kærsgaards Oberst.

DM i pløjning på en lidt anderledes måde

Den frivillige styregruppe bag LandboUngdoms DM i pløjning har besluttet, at man vil fastholde afholdelsen af DM i pløjning til efteråret ved Aarhus. Det bliver dog noget anderledes, end planen var, før Covid-19 pandemien ramte Danmark.

Større område, mere specialisering

Mens Agroteks comeback som Valtra-forhandler i Vendsyssel har givet vokseværk for både dækningsområde og medarbejderstab, har det også givet maskinforhandleren en størrelse, der giver bedre mulighed for specialisering, som skal komme både nye og gamle kunder til gode.

Hobro Dyrskue bliver i år et virtuelt dyrskue

I år vil man kunne opleve et sjovt og anderledes Hobro Dyrskue når en onlineudgave åbner op lige efter pinse. Her bliver det muligt, fra ens mobiltelefon eller tablet, at besøge maskinudstillere og se de flotte udstillede dyr.

Lundbæk skal rumme alle og følge dem på vej

Nordjyllands Landbrugsskole skal i fremtiden være endnu bedre til at rumme og gribe forskelligheden. De skal følge med tiden og uddanne elever, som passer til hvad samfundet efterspørger. Og så er det vigtigt for den nye forstander, Jakob Autzen, ikke at slippe de unge efter endt uddannelse. Det skal blandt andet ske gennem et traineeforløb for uddannede agrarøkonomer.

Den nye forstander er kommet »hjem«

Jakob Autzen er ny forstander på Nordjyllands Landbrugsskole. Skolen er ikke ny for ham, det var her han i sin tid tog sin landmandsuddannelse og senere underviste som landbrugsskolelærer. Nu er Jakob kommet »hjem« – denne gang som forstander.

Græsmaskiner på Danmarksturné

De velkendte græsmaskiner fra Kuhn tager nu på Danmarksturné. Her vil de demonstrere alt fra skårlægning til indpakning.

Subaru går efter landkunder

Permanent firhjulstræk er et slagnummer for den japanske bilproducent, der har lanceret en ny version af sin XV-model.
Side 1 af 82 (1632 artikler)Prev1234567808182Next