bannerPos

Scantruck og Argo i nyt samarbejde

Scantruck vedligeholde alt kørende materiel for det sjællandske affaldsselskab Argo, som har 59 forskellige maskiner.
14-12-2019 12:39

MASKINER I de næste fire år skal Scantruck vedligeholde alt kørende materiel for det sjællandske affaldsselskab Argo.

Aftalen blev en realitet efter et EU-udbud, hvor Scantruck leverede den bedste løsning, og den indebærer, at Scantruck i de kommende fire år er ansvarlig for vedligeholdelse af Argos kørende materiel.

Det drejer sig om 59 maskiner, som inkluderer alt fra fejemaskiner, traktorer, minilæssere, gravemaskiner til knusere og sorteranlæg. Maskinerne er spredt ud over i alt 17 adresser på Øst-, Midt- og Vestsjælland, så der bliver nok at se til for Scantrucks mobile montører på Sjælland.

- Vi valgte at samle opgaverne i ét udbud, fordi der er flere fordele ved den løsning, pointerer Finn Kjær, der er genbrugschef hos Argo.

- For det første, tilføjer han, har vi opnået en bedre pris, end hvis opgaven havde været løst af flere forskellige samarbejdspartnere. For det andet er det nemmere at kommunikere med én partner, og jeg har en klar forventning om, at det vil lette praksis for os.

Scantruck havde i forvejen aftaler med nogle af genbrugspladserne i Argos regi, og samarbejdet er blot blevet forstærket ved den nye store aftale.

jhal

0

Så få berøringer som muligt

På Van Heesch Dairy Partnership ved Skive er fokus at bruge så få mandetimer og slide så lidt på materiellet som muligt frem for at presse ydelsen i vejret.

Lille traktor med topudstyr

Agrotek og Valtra viste forleden den nye Valtra G-serie frem.

Sæt fokus på goldkøerne

DLG Nordjylland er positivt overrasket over, at flere og flere mælkeproducenter vælger at sætte fokus på deres goldkøer, blandt andet med Easy X-Plus.

Når uddannelse betyder noget

En uddannelse som agrarøkonom har gjort mange ting lettere for Steffen Nykær Olesen, både før under og efter etableringen som selvstændig.

Pumper til ethvert formål og behov

Virksomheden Wintec i Brande har specialiseret sig inden for pumper og pumpeløsninger i både bynære områder og det åbne land.

Bestil din nye vandingsmaskine nu

Grotrian A/S oplever et stort pres på producenterne af vandingsmaskiner og opfordrer dem, der skal bruge en ny, til ikke at vente for længe.

Ny hjulgraver gør populær Hydrema-serie komplet

Hurtighed fra MX16 kombineres med kraft fra MX18 i markedets mest kompakte 17 tons maskine – Hydrema MX17.

Nordjyske landmænd rykker ind i sommerland

Et samlet nordjysk landbrug har i uge 42 arrangeret en aktiv landbrugsudstilling i Fårup Sommerland.
Side 1 af 95 (1884 artikler)Prev1234567939495Next