bannerPos

Scantruck og Argo i nyt samarbejde

Scantruck vedligeholde alt kørende materiel for det sjællandske affaldsselskab Argo, som har 59 forskellige maskiner.
14-12-2019 12:39

MASKINER I de næste fire år skal Scantruck vedligeholde alt kørende materiel for det sjællandske affaldsselskab Argo.

Aftalen blev en realitet efter et EU-udbud, hvor Scantruck leverede den bedste løsning, og den indebærer, at Scantruck i de kommende fire år er ansvarlig for vedligeholdelse af Argos kørende materiel.

Det drejer sig om 59 maskiner, som inkluderer alt fra fejemaskiner, traktorer, minilæssere, gravemaskiner til knusere og sorteranlæg. Maskinerne er spredt ud over i alt 17 adresser på Øst-, Midt- og Vestsjælland, så der bliver nok at se til for Scantrucks mobile montører på Sjælland.

- Vi valgte at samle opgaverne i ét udbud, fordi der er flere fordele ved den løsning, pointerer Finn Kjær, der er genbrugschef hos Argo.

- For det første, tilføjer han, har vi opnået en bedre pris, end hvis opgaven havde været løst af flere forskellige samarbejdspartnere. For det andet er det nemmere at kommunikere med én partner, og jeg har en klar forventning om, at det vil lette praksis for os.

Scantruck havde i forvejen aftaler med nogle af genbrugspladserne i Argos regi, og samarbejdet er blot blevet forstærket ved den nye store aftale.

jhal

Naturmødet er kun for de »rigtige« holdninger

BL-formand, Flemming Fuglede Jørgensen kritiserer kraftigt arrangørerne af Naturmødet i Hirtshals.

Landbrugets produkter skal tilpasses en grøn fremtid

Dansk landbrug skal tilpasse sig de forandringer, der sker i samfundet. Udviklingschef i SEGES, Jakob Lave, giver sit bud på, hvordan fremtiden ser ud, når Agri Nord holder kongres 4. februar.

Ny hybrid-graver halverer brændstofforbruget

Ny generation af Komatsus HB215LC giver Viborg-entreprenør brændstofbesparelse på omkring 50 procent.

Danish Agro sammenlægger maskinforretninger

De to Danish Agro-ejede selskaber Almas Agro og Traktor & Høstspecialisten er blevet samlet i et selskab. Sidstnævnte selskab får nu mulighed for at agere i hele Nord- og Østjylland.

Valg af bremsetype til traktorer og maskiner

Valget om, hvorvidt der skal satses på luftbremser eller hydrauliske bremser, er kommet markant tættere på. Det skyldes et nyt krav om to-kredsbremsesystem.

Foto viser mulig ulv i Nordjylland

Vildtkamera har formentlig fanget billede af ulv, der ifølge ulve-redaktør har opholdt sig i Nordjylland siden 2017.

På rutchetur gennem det første år som selvstændig

Kasper S. Nielsen blev efter 10 års søgen endelig selvstændig mælkeproducent for godt et år siden. Afstanden fra bopælen på Sjælland til den kommende gård i Nordjylland og euforien over endelig at kunne se sin drøm gå i opfyldelse gjorde, at der var flere ting den unge landmand ikke lagde mærke til før underskriften var sat og han stod med nøglerne i hånden. Nu håber han, at andre kan lære af hans historie.

Klar til klassisk jordfordeling i Vestjylland og Vendsyssel

Landmænd i Lemvig og Østvendsyssel er sammen med landinspektørfirmaet LE34 klar til jordfordelingsprojekter. Projekterne har fået tilsagn om tilskud på fem millioner kroner.

Klar til kloakmesse

Sidste gang Kloakmessen kunne opleves i Fredericia, lagde godt 3.000 fagfolk vejen forbi. Arrangørerne håber på mindst lige så mange, når Kloakmessen 2020 slår dørene op den 23. og 24 januar.

150 kælvninger uden en eneste mælkefeber

150 kælvninger siden sensommeren og ikke en eneste mælkefeber er grunden til, at man på Finnelstrupgaard nær Aalborg smiler ekstra meget. Det er nemlig aldrig sket før, men er ikke det eneste positive, der er kommet ud af at deltage i projekt om goldkofodring.
Side 1 af 67 (1329 artikler)Prev1234567656667Next