bannerPos

S.D. Kjærsgaard bliver eksklusiv importør af Dieci Construction

Henning K. Andersen

13-09-2018 10:10
Virksomheden S.D. Kjærsgaard, som blandt andet er kendt med Case Construction og Promove Demolition, bliver nu importør og forhandler af Dieci teleskoplæssere og knækstyrede teleskoplæssere i Danmark.

Dieci er grundlagt 1963, og med hovedsæde i Montecchio Emilia i Italien, beskæftiger virksomheden mere end 450 medarbejdere. Dieci er markedsledende i flere lande, også i Skandinavien nemlig nabolandet Norge.

Dieci har i Danmark savnet en større importør, der kan dække hele forretningsområdet med salg, service og reservedele. Og sidstnævnte lover reservedelschef Steffen Jensen fra SDK, at der er styr på. 


- Vi vil sikre en høj leveringssikkerhed af reservedele, og har i vores prisanalyse fået bekræftet, at Dieci reservedele er konkurrencedygtige, siger han. 

Indtil nu har Dieci Construction blandt andet været importeret af Daugbjerg Maskiner i Viborg, der fortsætter som forhandler i samarbejde med S.D. Kjærsgaard.

Service er omdrejningspunktet
Service har altid og vil altid være omdrejningspunktet i S.D. Kjærsgaard, så involveringen af serviceorganisationen og opbakning er vigtigt. Derfor har serviceleder Marinus Soelberg fra SDK netop været på fabrikken sammen med reservedelschef Steffen Jensen.

- Vi har set et stærkt ledelses setup med evner og vilje til at yde en god service, og vi kan se, at delene kommer frem med ekspresfart” lyder det fra eftermarkedsteamet

- Udover egne service teknikere og vores afdelinger i Jylland og på Sjælland, vil vi etablere et nært samarbejde med erfarne servicepartnere i Jylland midt og syd samt på Sjælland – dermed sikrer vi det stærkeste service setup med ét nummer til det hele.

- Det er en fantastisk mulighed at få så stærk en maskine og så stærkt et brand. Det her er ikke en lille producent, men en markedsleder på flere markeder. De kunder vi herhjemme har prøvet produktprogrammet af på, har været begejstrede, siger en tilfreds salgsdirektør Carsten Hougaard. 

- De første maskiner er solgt og en større sending er på vej hjem, så vi er klar til et godt efterårssalg, slutter han. 

Lille minus hos Overgaard Gods A/S

Sidste års lave svinepriser og den langvarige og hårde tørke førte sidste år til et lille underskud hos Overgaard Gods A/S. Selskabet kom dog ud af 2018 med en markant styrket egenkapital, og der forventes et mærkbart bedre resultat for 2019.

Sammenhold på Gl. Estrup

Stutteri Stillebækken har fremvist deres ponyer i både ind- og udland med et hav af resultater til følge. Alligevel mener de, at der er noget helt specielt og unikt ved Landbrugsmessen Gl. Estrup.

Nordjyske landmænd har vist de vil naturen og miljøet

Ansøgningsrunden for minivådområder 2019 er nu overstået, og her har landmændene i det nordjyske igen vist, at de tager de miljøudfordringer, landbruget står overfor, seriøst.

Familien samles på dyrskuepladsen

For familien Bach er Fjerritslev Dyrskue en fast tradition, hvor både børn og børnebørn er med til at trække dyrene rundt i ringen. Den tradition har Jonna Bach tænkt sig at holde fast i, mens traditionen for en Bach på skuets formandspost snart er fortid.

God opbakning fra dyreudstillerne

Med i alt 145 tilmeldte dyr glæder formand Jonna Bach sig over en fortsat stigende opbakning til Fjerritslev Dyrskue.

80 køer, robot og automatisk fodring

Per Kjeld Rasmussen, Randers, har 80 køer på ejendommen Raunlund i Floes. For år tilbage kom han altid med holsteinkøer, i år har han tilmeldt ni jerseykøer, en kvie og en kalv.

Opfordrer landmænd til at deltage i Naturmødet

Landbruget er en stor del af naturen, og derfor er det vigtigt, at landmændene deltager aktivt på Naturmødet i Hirtshals den 23.-25. maj, lyder det fra Agri Nord.

Fra byliv i Århus til kødkvægsavl på Djursland

Trine Sørensen og Michael Laursen er begge født i Århus. I dag har de en angusbesætning i Ø. Alling på Djursland og drømmer om at kunne sælge endnu flere avlsdyr.

Læsser med vokseværk

Stemas A/S glæder sig til at vise den hidtil største Weidemann-læsser frem på Landbrugsmessen Gl. Estrup.

Hun er bindeleddet mellem byen, bonden og Borgen

Malene Bach Sevelsted driver Farmvisit i Hem ved Skive. En besøgsgård, hvor børn, unge og ældre kan se, føle og lugte et hav af bondegårdsdyr og høre om livet på landet.
Side 1 af 43 (857 artikler)Prev1234567414243Next