bannerPos

Ny mellemklasse af skovkraner fra Kronos

Kronos er klar med nye optimerede og opdaterede versioner af sine skovkraner.
21-10-2020 09:40

Den finske maskinproducentproducent Kronos er klar med nyeste versioner af sine skovkraner, der byder på flere optimeringer og forbedringer

MASKINER Kronos udvikler til stadighed deres skovkraner for at sikre maksimal produktivitet, brugervenlighed og holdbarhed. Nu har de overført en del af teknologien fra deres store kran-serier til de mindre modeller.

For eksempel er alle kran-serier større en 4000-serien nu en del af Gripto-konceptet – det vil sige endnu hurtigere, endnu mindre energikrævende, øget præcision og hydraulikslangerne er fremført på en måde, så de er endnu bedre beskyttede mod skovens udfordringer.

 

Opdatering og forbedring

Samtidigt med den generelle opdatering og forbedring er der en række ekstra udstyrsmuligheder at tage stilling til.

En af dem, Kronos fremhæver, er Smart Stabilizer Control – SSC – hvilket er en semiautomatisk kontrol af støttebenene, så chaufføren ikke behøver have fokus på deres korrekte positionering.

Et dobbeltklik på joysticket er nok, så klarer Kronos SSC resten.

 

Kan anvendes på Valtra

At Kronos kommer fra Valtra’s hjemmebane i Finland, er der ingen tvivl om, for den finske kranproducent har standardiseret en række udstyrsvarianter og delkomponenter, så de nemt kan anvendes på forskellige traktormodeller fra Valtra.

Der er endog taget hensyn til om den valgte Valtra har SmartTouch-armlæn eller ej.

Flemming Tandrup fra den danske importør Valtec i Gravens hilser nyhederne velkomne.

-  Der er ikke tale om tekniske revolutioner, men intelligente forbedringer og opgraderinger som giver alle brugere en række fordele og kunderne endnu bedre mulighed for at sammensætte effektive maskinsæt til skoven.

jba

0

Kvægbrugere skal bidrag til færre uheld på bedrifterne

Et række interviews med kvægbrugere, som har være involveret i en ulykke ved håndtering af deres dyr, skal danne baggrund til anbefalinger med særlig fokus på de fysiske rammer, dyrenes adfærd og dyr-menneske-interaktioner. Alt sammen for at nedbringe antallet af ulykker.

Den Nordjyske Landboauktion

Den Nordjyske Landboauktion blev etableret i 1954 i Aars. I dag foregår den i Kongens Tisted og næste gang, der sættes kreaturer under hammeren, er den 4. december.

Case guldfugl solgt fra Nordjylland

En meget omtalt minilæsser fra Case er blevet solgt fra S.D. Kjærsgaard i Frejlev. Det drejer sig om en 50 års jubilæumsmodel, der blev udstillet på Europas største entreprenørmesse, Bauma, i 2019.

Venstre: - Den grønneste landbrugsreform nogensinde

Nye økoordninger kan fremme nye udviklingsmuligheder for dansk landbrug, siger V-parlamentsmedlem Asger Christensen.

Økologisk Landsforening: - Bedre end den gamle landbrugsstøtteordning

Nye regler om økoordninger for landbrugsstøtten belønner indsatser for fælles samfundsgoder for alle EU’s borgere, siger politisk chef i ØL, Sybille Kyed.

Vejen frem er låste recepter og en ny protein-teknologi

Med stor succes har A-One Danmark specialiseret sig i foder til søer og smågrise op til 30 kg. Opskriften handler mere om kvalitet end pris. Og med låste recepter bliver kunderne ved med at vende tilbage, fordi de ved, at råvarerne i blandingerne altid er de samme uanset prisudsving i markedet.

Støjberg tvivler på demonstrationerne gør indtryk på Mette Frederiksen

- Den magtarrogance, vi ser i øjeblikket, den bliver vi simpelthen nødt til at sætte ind over for, pointerede Inger Støjberg fra Venstre kort før hun talte i Aarhus lørdag eftermiddag.

Stor opbakning til Aarhus-demonstration

Både landbrug, borgere og politikere bakkede massivt op om lørdagens store traktordemonstration i Aarhus, der var et forsvar for grundloven og en klar protest mod regeringen og statsminister Mette Frederiksen omkring minkhåndteringen

Malkeanlæg med »alt i udstyr«

Den nye Grotrian malkestald på Tinghøjgaard overvåger og registrerer alt. Det betyder blandt andet, at den himmerlandske kvægejendom har meldt sig ud af RYK og dermed ydelseskontrollen, fordi de nu har deres »eget laboratorie«.

- Vi ligger helt ned!

Nordjyden Jan Ulrich er nu forhenværende minkavler. Lørdag eftermiddag blev han klappet tilbage på scenen, efter han havde fortalt om sine oplevelser med politi og Fødevarestyrelsen under tvangsaflivningen af sine 60.000 mink.
Side 1 af 101 (2006 artikler)Prev123456799100101Next