bannerPos

Ny Valtra-serie vises frem

Agrotek viser den nye Valtra G-serie frem 16. september.
04-09-2020 15:23

Den 28. august lancerede Valtra sin nye G-serie online. Den 16. september får de nordjyske landmænd så muligheden for at se og prøvekøre den nye model i levende live.

Det sker, når Agrotek klokken 10-16 slår dørene op til demonstration af G-serien på Gl. Buurholt Hovedgård ved Brønderslev.

Den nye G-serie placerer sig imellem Valtras A- og N-serier, og er den første traktor i 100-145 hestekræfteklassen som tilbyder Smarttouch-betjening og mulighed for alt udstyret til præcisionslandbrug.

Den nye serie kan fås i fire udstyrsniveauer: Basis, Komfort, Teknologi og Teknologi Pro.

- G-serien er en typisk allround traktor, som kan anvendes til for eksempel frontlæsseropgaver, sprøjteopgaver, samt produktion af foder og grøntsager ved hjælp af teknikken SmartFarming.  Betjeningen af en allround traktor som denne er let og sikker med behagelige arbejdsvilkår, en kraftfuld frontlift og hydraulik samt eminent udsyn. Alt i alt er G-serien kompakt, men stadig kraftfuld, siger Mikko Lehikoinen, Vice President, Sales and Marketing hos Valtra.

Udover den nye Valtra-traktor bliver der også mulighed for at se Valtras øvrige modeller, udstyr fra Pöttinger og ATV’er fra Polaris på nærmeste hold, mens Agrotek også vil benytte lejligheden til at præsentere sin nye forhandling af Schäffer læssemaskiner.

cc

0

- Fødevareministeren burde stå hernede og tage ansvar

Formanden for pelsdyravlerforeningen på Gjøl var ikke tilfreds med, at alt ikke var clearet, før Fødevarestyrelsen, politi og hjemmeværn rykkede ud for at aflive de første mink.

Ny start i kendte lokaler

Selvom medarbejdere, maskiner og ydervægge er de samme som de sidste mange år hos maskinforretningen i Støvring, er der sket mange forandringer, siden man åbnede under Brdr. Thorsen 1. maj.

Fra montør til afdelingsleder i to afdelinger

Danmarks største maskinhandel, Semler Agro, overdrog sidste sommer stafetten i de to jyske afdelinger i Viborg og Redsted til den erfarne Semler Agro-mand Tony Pinholt. Nu kan den nye afdelingsleder se tilbage på et begivenhedsrigt år, der har rustet begge afdelinger til fremtiden.

Landmænd går glip af store gevinster uden gårdråd

Landmændene misser både vækstrater, udviklingsmuligheder og besparelser ved ikke at tage de svære beslutninger med en professionel kreds, lyder det fra chefkonsulent i Velas.

Besøg et minivådområde

16 lodsejere over hele landet inviterer til »åbent minivådområde« den 29. oktober. Fem af dem bor i det nord-, midt- eller vestjyske.

Alliance-dæk vinder frem i landbruget

Dækproducenten Alliance, der er ejet af dækgiganten Yokohama, vinder frem på det danske marked – ikke mindst inden for landbruget. Særligt interessen for producentens prisvenlige VF-dæk er stigende. Det mærker man ikke mindst hos NDI Group (Nordisk Dæk Import), der har dækket i sit program

Dansk eksport af herefordkvæg til Polen

Der er netop blevet eksporteret 21 danske hereford-dyr til Polen. - Hovedformålet med importen har været at importere genetisk materiale af høj kvalitet til polsk herefordavl, lyder det.

Mange jobs for få LAG-midler

Økologisk madindpakningsfabrikant har med LAG-midler fået arbejdsløse i nyt arbejde for færre penge end de kommunale jobcentre.

Landdistrikternes Fællesråd: Håber Folketinget erstatter penge fra EU

EU’s landbrugsreform står til at nedskære bevillingerne til det danske landdistriktsprogram, der også støtter landdistriktsudvikling ud over landbruget. Fællesrådet ser stadig håb for at fastholde støtteniveauet.

Rodet og uværdig affære

Agri Nord-formand Carl Christian Pedersen ærgrer sig over måden, myndighederne har grebet aflivningerne af corona-berørte mink an.
Side 1 af 97 (1938 artikler)Prev1234567959697Next