bannerPos

Ny Pöttinger-forhandler

Den første slutsolgte Pöttinger-maskine blev købt af Svend Toftdahl. På billedet ses fra venstre Lars Andreasen, Pöttinger Danmark, Jan Christensen, Thy-Mors Udmugning og Maskinservice og Svend Toftdahl.
27-03-2020 12:28

For at styrke det nordvestjyske område har Pöttinger indgået aftale med Thy-Mors Udmugning og Maskinservice om forhandling af Pöttingers store maskinprogram.

Thy-Mors Udmugning og Maskinservice beskæftiger ti mand og råder over syv servicebiler. Firmaet er en alsidig maskinforretning, som sælger og udfører alle former for opgaver i landbruget.

Traktormærkerne, der forhandles hos Thy-Mors Udmugning og Maskinservice, er McCormick og Landini fra Argo-koncernen. Også Schäffer-læssere er i produktporteføljen, hvilket sammen med Pöttinger giver et bredt maskinprogram i forretningen.

- Pöttinger er kendt for både græs- og jordbehandlingsmaskiner, og ydermere er mærket uafhængig af andre mærker. Det var en vigtig faktor for os, da vi traf valget om samarbejdet med Pöttinger, forklarer Jan Christensen, som er indehaver af Thy-Mors Udmugning & Maskinservice.

- Erfaring, kundeservice og nærhed til kunderne er kendetegnende for Thy-Mors Udmugning og Maskinservice, og det er en vigtig del af det fremtidige samarbejde, siger Lars Andreasen, der er salgschef Pöttinger Danmark.

pj

0

Opdatér din miljøgodkendelse og øg dit dækningsbidrag

Er din miljøgodkendelse mere end et par år gammel, er der gode chancer for, at en ny kan tjene sig selv ind på under et år og efterfølgende give en årlig gevinst.

»Mig og far« – en kærlighedshistorie til limousineracen

Man skal ikke tage fejl af det lange lyse hår, smykkerne og de tætsiddende jeans. Mille Kragelund er 20 år gammel, passioneret limousineavler og bidt af dyrskuer. Hun stiller i år med tyren Kærsgaards Oberst.

DM i pløjning på en lidt anderledes måde

Den frivillige styregruppe bag LandboUngdoms DM i pløjning har besluttet, at man vil fastholde afholdelsen af DM i pløjning til efteråret ved Aarhus. Det bliver dog noget anderledes, end planen var, før Covid-19 pandemien ramte Danmark.

Større område, mere specialisering

Mens Agroteks comeback som Valtra-forhandler i Vendsyssel har givet vokseværk for både dækningsområde og medarbejderstab, har det også givet maskinforhandleren en størrelse, der giver bedre mulighed for specialisering, som skal komme både nye og gamle kunder til gode.

Hobro Dyrskue bliver i år et virtuelt dyrskue

I år vil man kunne opleve et sjovt og anderledes Hobro Dyrskue når en onlineudgave åbner op lige efter pinse. Her bliver det muligt, fra ens mobiltelefon eller tablet, at besøge maskinudstillere og se de flotte udstillede dyr.

Lundbæk skal rumme alle og følge dem på vej

Nordjyllands Landbrugsskole skal i fremtiden være endnu bedre til at rumme og gribe forskelligheden. De skal følge med tiden og uddanne elever, som passer til hvad samfundet efterspørger. Og så er det vigtigt for den nye forstander, Jakob Autzen, ikke at slippe de unge efter endt uddannelse. Det skal blandt andet ske gennem et traineeforløb for uddannede agrarøkonomer.

Den nye forstander er kommet »hjem«

Jakob Autzen er ny forstander på Nordjyllands Landbrugsskole. Skolen er ikke ny for ham, det var her han i sin tid tog sin landmandsuddannelse og senere underviste som landbrugsskolelærer. Nu er Jakob kommet »hjem« – denne gang som forstander.

Græsmaskiner på Danmarksturné

De velkendte græsmaskiner fra Kuhn tager nu på Danmarksturné. Her vil de demonstrere alt fra skårlægning til indpakning.

Subaru går efter landkunder

Permanent firhjulstræk er et slagnummer for den japanske bilproducent, der har lanceret en ny version af sin XV-model.
Side 1 af 82 (1632 artikler)Prev1234567808182Next