bannerPos

Helms bliver større

Helms TMT-Centret har udvidet maskinsortimentet en del igennem de seneste år, og har nu indviet en ny lagerhal på 1.270 kvadratmeter. På billedet er det fra venstre: Tue Risom, Kjargaard Byg a/s, Kristian Helms, Jakob Helms og Allan Helms alle fra Helms TMT-Centret. Foto: Per Jørgensen

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
17-06-2020 15:12
Helms TMT-Centret A/S i Lind ved Herning har indviet en ny stor lagerhal på 1.270 kvadratmeter.

Helms TMT-Centret har udvidet maskinsortimentet en del igennem de seneste år og kunne i går indvie en ny lagerhal på 1.270 kvadratmeter. Den ti meter høje lagerhal skal blandt andet rumme en del af Helms TMT-Centrets store maskinprogram.

Hallen er opført af Kjargaard Byg a/s i Ikast, der udfører alle former for byggeri indenfor landbrug og industri.

I dag har Helms TMT-Centret fire store produktgrupper, som virksomheden selv importerer og sælger via forhandlere i både Danmark, Norge og Sverige.

- I dag tilbyder vi blandt andet Schäffer-læssere, McHale-høst- og græsmaskiner og McCormick-traktorer samt svenske Bigab-vogne. På entreprenørsiden er det de gule Schäffer-maskiner, alle typer TYM-traktorer fra Sydkorea, TMT Equipment-redskaber, Gams-minigravemaskiner og Laser-Grader-planeringsmaskiner, siger medindehaver og maskinhandler Allan Helms.

- I skovsegmentet har vi blandt andet Komatsu-skovmaskiner og GMT Equipment, der er alt i gribeløsninger til beskæring, fældning og topkapning af træer. Det sidste produktprogram er park- og golfmaskiner, hvor vi blandt andet forhandler Jacobsen- og Pansomes-græsklippere, Cushman-vogne til materialehåndtering og Ezgo golf-buggies, forklarer han og konstaterer, at den store ny lagerhal nok skal blive fyldt med maskiner.

0

Store indflytningsdag hos DLG

Forleden var det store indflytningsdag hos DLG-koncernen, hvor 250 medarbejdere rykkede ind i nyt domicil i Fredericia. Når flytningen og sammenlægningen i virksomheden er fuldendt efter sommerferien, vil 350 medarbejdere have deres daglige gang i det nye hovedsæde i Fredericia

S.D. Kjærsgaard idømt bøde

S. D. Kjærsgaard er idømt en bøde på 100.000 kroner for at have bestukket den kommunale topchef i Aarhus Kommune, skriver Aarhus Stiftstidende.

LandboNords generalforsamling blev også digital

Torsdag aften afholdt LandboNord generalforsamling digitalt. Her var budskabet blandt andet, at hverken forretning eller forening har ligget i dvale under COVID-19 nedlukningen af Danmark.

Arealscreening giver det bedste solcelleprojekt

Med en arealscreening kan en kommende solcellevært sikre sig den bedste pris og få mest muligt ud af projektet.

Højteknologisk panelstald blev vist frem

Den første slagtesvinestald i Danmark, som har kombineret Intellifarms ventilationsprincip, storstier og vægtstyret foderoptimering blev for nylig vist frem ved Stenager Svin I/S i Aars.

Maskininvestering med fokus på protein

Raunhøj Dairy nær Hjortshøj mellem Randers og Aarhus har investeret i et skårlæggersæt med valsecrimper på frontskårlæggeren.

Agromesse på Mors

En række Mors-virksomheder er gået sammen om at lave en corona-venlig agromesse. I uge 27 kan man besøge dem, hver og en og se et bredt udvalg af deres produkter.
Side 1 af 85 (1700 artikler)Prev1234567838485Next