bannerPos

Første maskine solgt inden forhandleraftalen var lavet

Sune og Rune Jensen, SR Agro & Last ApS i Sindal, er blevet Mustang-forhandler. Her ses de sammen med distriktschef Carsten Frederiksen fra Scantruck.
13-07-2019 08:43
Papirarbejdet måtte vente da SR Agro & Last i Sindal blev ny Mustang-forhandler. For inden den sidste underskrift var sat på forhandleraftalen, havde den første kunde købt en maskine.

Når en kunde står og mangler en minilæsser, så skal der leveres. At forhandleraftalen ikke er faldet på plads og underskrevet, er en praktisk detalje, der kan løses efterfølgende og det blev den hos firmaet SR Agro & Last ApS i Sindal ved Hjørring, da medindehaver Sune Jensen havde en forespørgsel på en minilæsser.

- Jeg havde ikke en læsser af den rigtige kvalitet. Men jeg vidste, at en Mustang AL406 opfyldte kundens ønsker og krav, og så tog jeg fat i distriktschef Carsten Frederiksen hos Scantruck, som importerer Mustang. Vi blev enige om, at SR Agro & Last skulle være Mustang-forhandler her i området, men også om at få kunden forsynet med en maskine som det første. Så vi solgte faktisk den første Mustang, inden vi havde en aftale med Scantruck på papir, fortæller Sune Jensen.

 

En aftale med den ene er en aftale med begge

Hans bror og medindehaver af virksomheden nikker bekræftende. Han kunne i virkeligheden have fortalt nøjagtig den samme historie med tæt på de samme ord. Sunes bror hedder Rune, og brødrene er tvillinger. Tilmed enæggede. Og der er altså kun lige forbogstavet til forskel på de to. Forbogstaverne S og R har de så brugt til firmanavnet.

- I det daglige er der mange, der ikke aner, om de har talt med Sune eller Rune. Det er også lige meget. Vi tænker som regel ens, og en aftale med den ene af os er også en aftale med den anden, siger Rune Jensen.

Tvillingerne har dog specialiseret sig lidt forskelligt, og det giver den fælles virksomhed mere bredde. Sune er uddannet landbrugsmaskinmekaniker, mens Rune er lastbilmekaniker og lastbilopbygger.

 

To firmaer blev til ét

- Vi startede SR Agro & Last i august 2016 ved at lægge hver vores firmaer sammen og samtidig købe det tidligere Sindal Traktor. Tidligere kørte jeg som selvstændig montør og servicerede landbrug, mens Rune kørte som selvstændig montør og lavede lastbiler. Vi gjorde det fra samme adresse, og derfor var det logisk at lægge firmaerne sammen og favne bredere, forklarer Sune Jensen.

Foruden aktivitet på værkstedet, har SR Agro & Last ApS også forhandling af flere maskinmærker til især landbruget og den grønne sektor.

Tvillingerne manglede imidlertid det rigtige mærke i minilæssere. Meldingen fra Sindal var: Vi mangler et kvalitetsmærke i minilæssere. Svaret fra Scantruck var: Vi leder efter en forhandler i jeres område.

Naturmødet er kun for de »rigtige« holdninger

BL-formand, Flemming Fuglede Jørgensen kritiserer kraftigt arrangørerne af Naturmødet i Hirtshals.

Landbrugets produkter skal tilpasses en grøn fremtid

Dansk landbrug skal tilpasse sig de forandringer, der sker i samfundet. Udviklingschef i SEGES, Jakob Lave, giver sit bud på, hvordan fremtiden ser ud, når Agri Nord holder kongres 4. februar.

Ny hybrid-graver halverer brændstofforbruget

Ny generation af Komatsus HB215LC giver Viborg-entreprenør brændstofbesparelse på omkring 50 procent.

Danish Agro sammenlægger maskinforretninger

De to Danish Agro-ejede selskaber Almas Agro og Traktor & Høstspecialisten er blevet samlet i et selskab. Sidstnævnte selskab får nu mulighed for at agere i hele Nord- og Østjylland.

Valg af bremsetype til traktorer og maskiner

Valget om, hvorvidt der skal satses på luftbremser eller hydrauliske bremser, er kommet markant tættere på. Det skyldes et nyt krav om to-kredsbremsesystem.

Foto viser mulig ulv i Nordjylland

Vildtkamera har formentlig fanget billede af ulv, der ifølge ulve-redaktør har opholdt sig i Nordjylland siden 2017.

På rutchetur gennem det første år som selvstændig

Kasper S. Nielsen blev efter 10 års søgen endelig selvstændig mælkeproducent for godt et år siden. Afstanden fra bopælen på Sjælland til den kommende gård i Nordjylland og euforien over endelig at kunne se sin drøm gå i opfyldelse gjorde, at der var flere ting den unge landmand ikke lagde mærke til før underskriften var sat og han stod med nøglerne i hånden. Nu håber han, at andre kan lære af hans historie.

Klar til klassisk jordfordeling i Vestjylland og Vendsyssel

Landmænd i Lemvig og Østvendsyssel er sammen med landinspektørfirmaet LE34 klar til jordfordelingsprojekter. Projekterne har fået tilsagn om tilskud på fem millioner kroner.

Klar til kloakmesse

Sidste gang Kloakmessen kunne opleves i Fredericia, lagde godt 3.000 fagfolk vejen forbi. Arrangørerne håber på mindst lige så mange, når Kloakmessen 2020 slår dørene op den 23. og 24 januar.

150 kælvninger uden en eneste mælkefeber

150 kælvninger siden sensommeren og ikke en eneste mælkefeber er grunden til, at man på Finnelstrupgaard nær Aalborg smiler ekstra meget. Det er nemlig aldrig sket før, men er ikke det eneste positive, der er kommet ud af at deltage i projekt om goldkofodring.
Side 1 af 67 (1329 artikler)Prev1234567656667Next