bannerPos

Første maskine solgt inden forhandleraftalen var lavet

Sune og Rune Jensen, SR Agro & Last ApS i Sindal, er blevet Mustang-forhandler. Her ses de sammen med distriktschef Carsten Frederiksen fra Scantruck.

Redaktionen

13-07-2019 08:43
Papirarbejdet måtte vente da SR Agro & Last i Sindal blev ny Mustang-forhandler. For inden den sidste underskrift var sat på forhandleraftalen, havde den første kunde købt en maskine.

Når en kunde står og mangler en minilæsser, så skal der leveres. At forhandleraftalen ikke er faldet på plads og underskrevet, er en praktisk detalje, der kan løses efterfølgende og det blev den hos firmaet SR Agro & Last ApS i Sindal ved Hjørring, da medindehaver Sune Jensen havde en forespørgsel på en minilæsser.

- Jeg havde ikke en læsser af den rigtige kvalitet. Men jeg vidste, at en Mustang AL406 opfyldte kundens ønsker og krav, og så tog jeg fat i distriktschef Carsten Frederiksen hos Scantruck, som importerer Mustang. Vi blev enige om, at SR Agro & Last skulle være Mustang-forhandler her i området, men også om at få kunden forsynet med en maskine som det første. Så vi solgte faktisk den første Mustang, inden vi havde en aftale med Scantruck på papir, fortæller Sune Jensen.

 

En aftale med den ene er en aftale med begge

Hans bror og medindehaver af virksomheden nikker bekræftende. Han kunne i virkeligheden have fortalt nøjagtig den samme historie med tæt på de samme ord. Sunes bror hedder Rune, og brødrene er tvillinger. Tilmed enæggede. Og der er altså kun lige forbogstavet til forskel på de to. Forbogstaverne S og R har de så brugt til firmanavnet.

- I det daglige er der mange, der ikke aner, om de har talt med Sune eller Rune. Det er også lige meget. Vi tænker som regel ens, og en aftale med den ene af os er også en aftale med den anden, siger Rune Jensen.

Tvillingerne har dog specialiseret sig lidt forskelligt, og det giver den fælles virksomhed mere bredde. Sune er uddannet landbrugsmaskinmekaniker, mens Rune er lastbilmekaniker og lastbilopbygger.

 

To firmaer blev til ét

- Vi startede SR Agro & Last i august 2016 ved at lægge hver vores firmaer sammen og samtidig købe det tidligere Sindal Traktor. Tidligere kørte jeg som selvstændig montør og servicerede landbrug, mens Rune kørte som selvstændig montør og lavede lastbiler. Vi gjorde det fra samme adresse, og derfor var det logisk at lægge firmaerne sammen og favne bredere, forklarer Sune Jensen.

Foruden aktivitet på værkstedet, har SR Agro & Last ApS også forhandling af flere maskinmærker til især landbruget og den grønne sektor.

Tvillingerne manglede imidlertid det rigtige mærke i minilæssere. Meldingen fra Sindal var: Vi mangler et kvalitetsmærke i minilæssere. Svaret fra Scantruck var: Vi leder efter en forhandler i jeres område.

Flotteste træ var fra Nibe

Efter 20 års deltagelse blev Jørgen Bang fra Nibe for første gang tildelt den gyldne stjerne for sin normannsgran på Langesømessen.

Ny redskabsstyring mindsker sidehældspåvirkninger

Thorsen-Teknik vil lette markarbejdet med universalløsningen ImpSteer.

Overarbejde kan udløse bøder og stress

48-timers reglen betyder, at der er grænser for, hvor mange timer dine medarbejdere må arbejde.

EU-støtte gav kovelfærden et skub

For mælkeproducent Karsten Mikkelsen faldt ønsket om bedre velfærd i stalden sammen med en af EU’s moderniseringsordninger. I dag har forbedringerne givet stigende ydelse. Og landmanden mener, at støtteordningerne skubber landbruget fremad trods bøvl med ansøgningerne.

Uden EU havde vi færre bønder og højere forbrugerpriser

Den fælles landbrugspolitik har understøttet landmændenes indkomst og er også med til at holde forbrugerpriserne nede.

Undersøgelse af tunge køretøjers påvirkning på små kommuneveje

Resultaterne fra en test af seks tunge køretøjers påvirkning af kommuneveje ligger nu klar.
Side 1 af 52 (1039 artikler)Prev1234567505152Next