bannerPos

Blod, sved og fællesskabsfølelse hos Grimme

Henning K. Andersen

09-04-2019 09:45
At styrke fællesskabet på tværs af landegrænser og støtte et velgørende formål – det er den drivkraft, der får Grimmes medarbejdere til at mødes hvert år til en krævende cykeltur.

Selvom de sidste 70 kilometer bød på regn og kraftig modvind, da Grimmes medarbejdere kørte den årlige cykeltur sidste år,
glæder flere medarbejdere hos Grimme Skandinavien sig allerede til at deltage i cykelturen igen i år, når den afholdes i maj. 

Styrker fællesskabet
Cykelturen er med tiden blevet en vigtig begivenhed, hvor medarbejdere mødes på tværs af landegrænser. Startlokaliteten
varierer, men turen afsluttes altid i Damme, Tyskland, ved Grimmes hovedkontor.

- Vi kører turen for at styrke venskaberne på tværs af lande, sprog og funktioner. Man møder hinanden i øjenhøjde, når man
cykler sammen og kan kommunikere med hinanden på samme niveau. Funktionsgrænserne er brudt helt ned, siger salgschef
Heine Hylleberg og uddyber:

- Turen er planlagt, så vi stopper undervejs og besøger Grimmes forhandlere, som byder på mad og får muligheden for at donere penge til velgørende formål.

Op til 600 kilometer
Mens ruten varierer, ligger distancen dog fast på mellem 550 og 600 kilometer. Da den tager tre dage at gennemføre, skal
der altså cykles mange hundrede kilometer hver dag – men samtidig skal der gemmes energi til slutspurten:

- Der er jo lidt konkurrencefolk i os, så vi afslutter turen med et sprint, hvor vi skal se, hvem der er stærkest. Når vi kommer i mål, står ejerfamilien fra Grimme klar ved målstregen, hvor vi får serveret varm suppe og kolde bajere af fru Grimme selv, fortæller Heine Hylleberg.

Et ud af flere støtteprojekter
Grimme Skandinavien og virksomhedens medarbejdere samler på cykelturen penge ind til flere velgørende organisationer;
herunder Børnecancerfonden og Kræftens Bekæmpelse.

Derudover støtter Grimme Skandinavien Danmarksindsamlingen, Børns Vilkår, Hjerteforeningen, Dansk Flygtningehjælp samt flere lokale projekter i Rødkærsbro.

- Vi synes, at det er vigtigt, at vi som virksomhed støtter op om gode initiativer, der kan gøre en forskel for dem, der har allermest brug for det, fortæller direktør Michael Hylleberg.

Vindmøllenaboer frygter syge borgere og stressede mink

Store vindmøller og lavfrekvent støj har fået borgerne omkring Nørre Økse Sø i Jammerbugt Kommune på barrikaderne. Projektet er godkendt af kommunen, men man håber, en klage til planklagenævnet kan ændre på tingene.

Stjernerenser får styr på ukrudtet

Med en ny stjernerenser kan Martin Skamriis, Lønstrup, få fat i ukrudtet uden at hive afgrøderne op, som striglen gjorde sidste år.

Fokus på kornkvaliteten – hele året rundt

Korrekt lagring af kornet og god foderhygiejne har afgørende betydning for foderkvaliteten og produktiviteten hos grisene.

Værkstedet er motoren i forretningen

Bredsgaard A/S i Kjellerup udvider deres værksted og tilføjer fem nye Claas servicevogne samt en Claas servicelastbil til servicetruppen.

Få overblik over transportomkostningerne

Transport af varer og afgrøder er en naturlig del af landbrugsproduktionen. Få overblik over omkostningerne med et Seges-værktøj.

Sydgården i Nibe har været med til Økodag fra begyndelsen

Igen i år er Ewald Kristensen, Nibe, vært på årets Økodag.

Ny, fuldautomatisk afgrødeomrører fra Bøvlingbjerg

En fuldautomatisk »Power Mix«-afgrødeomrører fra Løkkes Maskinfabrik i Bøvlingbjerg ser nu dagens lys. Systemet sikrer en systematisk gennemrøring af hele stakken i et planlager.

Rejsegilde ved Vinderup Maskinforretning

Der var blå himmel, solskin og højt til loftet, da Vinderup Maskinforretning holdte rejsegilde på Mors, hvor de kunne fremvise et storstilet byggeri, som er klart til brug til efteråret.

Forsigtig optimisme for de nordjyske minkavlere

Mange nordjyske minkavlere er truet på levebrødet, da skindpriserne siden 2015/16 har været lave. Men det lykkes dog stadigvæk LandboNord at finde løsninger for minkkunderne.

Faunastriber skal igen hjælpe insekter

Landmændene skal igen i år inspireres til at give naturen en håndsrækning ved at plante faunastriber. Det er ideen bag et initiativ mellem LandboNord, Danmarks Jægerforbund og Danmarks Biavlerforening
Side 1 af 39 (779 artikler)Prev1234567373839Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer