bannerPos

Bedre Valtra-service i Sønderjylland

Valtra tilbyder nu endnu bedre service til deres kunder i Sønderjylland.

Per Jørgensen

Journalist
27-05-2019 10:06
Servicecenter Syd, Rødekro og Valtec ved Gravens vil fremover arbejde sammen om service af Valtra-traktorer. De to firmaer har netop underskrevet en samarbejdsaftale, hvorefter Servicecenter Syd bliver servicepartner for Valtec.

Valtec i Gravens nær Kolding har ansvaret for salg og service af Valtras velkendte traktorprogram i et forholdsvis stort område fra grænsen op til Horsens i nordøst og Nørre Nebel i nordvest.

Firmaet har sine egne folk placeret rundt i området og har derudover et samarbejde med Varde Traktorlager om service, men har længe haft et ønske om at styrke arbejdet i det Sønderjyske.

Derfor glæder det Flemming Tandrup fra Valtec, at det nu er lykkes at etablere et formaliseret samarbejde med Servicecenter Syd i Rødekro, og han fortæller:

- De er kendt som rigtigt dygtige Valtra-folk og servicerer allerede mange af områdets Valtra traktorer, så der er alle muligheder for at etablere et frugtbart samarbejde for alle parter.

Jan Marcussen, der ejer Servicecenter Syd, er også godt tilfreds med den nye struktur, og siger i en kommentar:

- Som servicepartner får vi adgang til den nyeste Valtra viden, software osv., og vi får en endnu bedre reservedelsforsyning, så jeg er sikker på, at det bliver godt både for os og naturligvis først og fremmest vores kunder.

Han fremhæver, at han og hans medarbejdere tilsammen har en betydelig erfaring med Valtra.

Fra Valtec, bliver det udover backup fra serviceteamet, primært sælger Johannes Petersen kunderne kommer til at møde i området. Han bor privat i nærheden af Rødekro og kender derfor området godt.

Servicecenter Syd blev etableret i 2002, da Jan Marcussen købte Maskincenter-Syd i Åbenrå og flyttede aktiviteterne til Rødekro for at levere maskiner og service til landbruget i området. Også resten af den grønne sektor og private kunder med grønne fingre kommer ofte i butikken på Skånevej 31 i Rødekro. Her sælges bl.a. Stiga, Jonsered, Gardena, Grillo, Klippo, Croni og Honda ATV.

Drivvåde dyrskue-smil i Thisted

En ordentlig byge midt på dagen tog ikke humøret fra gæster eller -udstillere på Dyrskuet Thy-Mors.

175 gæster oplevede fremtidens topsorter på Mors

Fremtidens sorter var på programmet da Vestjyllands Andel holdt markvandring på Peterslund på Mors.

100-årige Grimme har stort fokus på kundepleje

Mange ting har ændret sig i de 100 år, det nuværende Grimme Skandinavien har eksisteret. Men kundeplejen er fortsat i højsædet.

Succesfuldt åbent hus

Almas måtte forleden ud og købe flere grillpølser og drikkevare da flere end ventet kom til åbent hus i Hvam.

Velbesøgt Agri Farm Day

600-700 nordjyder lagde vejen forbi Agri Farm Day ved Aalborg.

Faste kameraer optimerer i stalden

Selvom det er mere end et år siden, han første gang fik lavet en videoanalyse fra stalden, finder Christian Mark stadig stof til eftertanke, når han kigger på billeder fra sine faste kamerainstallationer.

Traditioner i Løgstør

Lørdag den 15. juni er der dyrskue i Løgstør. Et skue med landbrugsdyr og et særligt fokus på sund og hurtig mad.

Så er der dyrskue i Skive

Den 15. juni er det 14. gang MidtWest Farmshow løber af stablen.

Sojaen skippet til fordel for hestebønner

Mælkeproducent Martin Agesen, Vestervig, prøvede for første gang at dyrke og fodre med hestebønner sidste år til sine økologiske malkekøer. Ser man bort fra tørken blev det en så stor succes, at hestebønnerne nu er en fast del af foderplanen.

Arealet med faunastriber er blevet fordoblet i år

Landmænd i rådgivningsvirksomheden Sagros område har i år sået faunastriber, der vil kunne dække en to meter bred blomsterstribe fra Skagen til grænsen
Side 1 af 46 (901 artikler)Prev1234567444546Next