bannerPos

Åbner salg og service på Bornholm

SDK serviceleder Brian Bo Jensen (tv), der her ses sammen med gårdejer Finn Harild.

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
01-10-2020 12:12
S.D. Kjærsgaard A/S udvider nu deres service til også at dække hele Bornholm fra 1. december i år.

S.D. Kjærsgaards (SDK) nye servicesetup på Bornholm bliver med to udekørende servicemontører, der indgår i Case IH-teamet med service til både landbrugs- og entreprenørmaskiner, og basen for de to udekørende servicemontører bliver hos lejede lokaler hos gårdejer Finn Harild nær Svaneke.

- Vi er glade for aftalen, der er kommet i hus med Finn Harild. Allerede nu sætter vi to servicevogne i marken med to servicemontører, som har erfaring i branchen. Vi ser frem til at hjælpe de omkring 100 bornholmske landmænd med service og vedligeholdelse af deres maskinpark. Vi har fuld fokus på leveringssikkerhed på reservedele, så alle Case IH-kunderne kan føle sig trygge, siger serviceleder hos SDK, Brian Bo Jensen.

Tilstedeværelsen på Bornholm muliggør også service af de mange entreprenørmaskiner på øen. SDK er forhandler af Case IH i Nord- og Østjylland, på dele af Sjælland og Bornholm samt importør af Case Construction og Dieci-teleskoplæssere i hele landet.

0

Landmænd går glip af store gevinster uden gårdråd

Landmændene misser både vækstrater, udviklingsmuligheder og besparelser ved ikke at tage de svære beslutninger med en professionel kreds, lyder det fra chefkonsulent i Velas.

Besøg et minivådområde

16 lodsejere over hele landet inviterer til »åbent minivådområde« den 29. oktober. Fem af dem bor i det nord-, midt- eller vestjyske.

Alliance-dæk vinder frem i landbruget

Dækproducenten Alliance, der er ejet af dækgiganten Yokohama, vinder frem på det danske marked – ikke mindst inden for landbruget. Særligt interessen for producentens prisvenlige VF-dæk er stigende. Det mærker man ikke mindst hos NDI Group (Nordisk Dæk Import), der har dækket i sit program

Dansk eksport af herefordkvæg til Polen

Der er netop blevet eksporteret 21 danske hereford-dyr til Polen. - Hovedformålet med importen har været at importere genetisk materiale af høj kvalitet til polsk herefordavl, lyder det.

Mange jobs for få LAG-midler

Økologisk madindpakningsfabrikant har med LAG-midler fået arbejdsløse i nyt arbejde for færre penge end de kommunale jobcentre.

Landdistrikternes Fællesråd: Håber Folketinget erstatter penge fra EU

EU’s landbrugsreform står til at nedskære bevillingerne til det danske landdistriktsprogram, der også støtter landdistriktsudvikling ud over landbruget. Fællesrådet ser stadig håb for at fastholde støtteniveauet.

Rodet og uværdig affære

Agri Nord-formand Carl Christian Pedersen ærgrer sig over måden, myndighederne har grebet aflivningerne af corona-berørte mink an.

Succes med tilskudsansøgning til sit kvægbrug

Den himmerlandske mælkeproducent Anders Iversen Mosdal, har flere gange benyttet sig af muligheden for at indsende en ansøgning med håbet om, at få del i puljen om støtte via Landdistriktsprogrammet. Senest har han fået tilsagn til en udvidelse på 139 sengepladser, et vandrensningsanlæg og LED-belysning.

Ærlighed og god service

Et solidt kundeunderlag, specielt indenfor landbrugs- og entreprenørmaskiner, men også transport og personvognskunder, har været med til at sikre Ovethi – Dansk Dæk Service en stabil omsætning, trods coronasituationen i Danmark.

Går efter stabile roer, hvor majsene svinger

På Klovborg i Vendsyssel har man for første gang siden 1987 igen roer i markplanen. Med et mere stabilt udbytte skal de glide ind på de arealer, hvor majsudbyttet har været for svingende.
Side 1 af 97 (1935 artikler)Prev1234567959697Next