bannerPos

70 minutters græsslåning med batteri

Den nye mellemstore Husqvarna batteriklipper har en driftstid på op til 70 minutter pr. batteri. Der er plads til to batterier på plæneklipperen, så driftstiden kan fordobles.

Redaktionen

27-03-2019 11:43
Husqvarna udvider sit sortiment af lydsvage batterimaskiner med en ny plæneklipper til mellemstore haver.

Husquarnas nye plæneklipper-model LC 353iVX har en driftstid på helt op til 70 minutter. Løber batteriet ud, kan du med det samme fortsætte arbejdet – med batteri nummer to. Den nye plæneklipper er nemlig udstyret med dobbelt batteriåbning, så der er plads til to batterier i maskinen på samme tid. Det giver færre afbrydelser og forlænger driftstiden. Plæneklipperen er kompatibel med alle Husqvarnas batterier.

Husqvarnas ny plæneklipper viser hensyn til både brugeren og naboerne. Den frigiver ingen røg og med den kulfri, elektriske motor opererer den med en lydstyrke på op til 95 dB – markant lavere end en tilsvarende benzin-plæneklipper.

På det digitale betjeningspanel kan man blandt andet se den resterende driftstid, aktivere energibesparelsesfunktionen og vælge mellem fire hastigheder for den selvkørende plæneklipper.

Klippehøjden kan justeres med et håndtag på siden af plæneklipperen.

LC 353iVX er udstyret med en opsamlingspose med støvblokering. Det betyder, at alt støv bliver holdt inde i posen, så man undgår ubehaget ved hvirvlende støv og græspollen i ansigtet.

Nyheden kan via en bluetoothforbindelse tilsluttes den helt nye app Husqvarna Connect, der lanceres i sommeren 2019. Her kan brugeren se vejledninger og manualer til maskinen og få tips og information om vedligeholdelse og fejlfinding. Man kan her også se batteristatus.

eh

Landmænd bør spare op til pension

Allerede når en ung landmand etablerer sig, skal han starte med at spare op til sin pension. Sådan lyder rådet fra Agri Nord, der møder en del landmænd, der ikke har sparet op til alderdommen.

Fasthold din konkurrencekraft

De fleste danske landmænd producerer til et pristagermarked, og vinderne i dette marked er dem, som kan holde den laveste fremstillingspris på salgsproduktet. Hvordan ligger du i dette konkurrenceprægede marked og hvor finder du dine indsatsområder?

EU-kandidater så på naturpleje

Venstres spidskandidat til EP-valget, Morten Løkkegaard, var onsdag på besøg på Harboøre Tange. Partiets kandidat i Midt- og Vestjylland, Erik Poulsen, havde inviteret ham ud på vestkysten for at præsentere nogle af de udfordringer, som optager vestjyderne.

De unge må ikke tale sig selv ned

100 spørgelystne jordbrugsteknologstuderende mødte op da miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V) kom forbi til en snak om arealudnyttelse, generationsskifte, skovrejsning og bæredygtighed.

Kvæg- og svinefolk på efteruddannelse i Aarhus

Ansatte i kvæg- og svinebranchen kommer langvejs fra for at blive klogere på husdyrernæring på Erhvervsakademi Aarhus.

Lille minus hos Overgaard Gods A/S

Sidste års lave svinepriser og den langvarige og hårde tørke førte sidste år til et lille underskud hos Overgaard Gods A/S. Selskabet kom dog ud af 2018 med en markant styrket egenkapital, og der forventes et mærkbart bedre resultat for 2019.

Sammenhold på Gl. Estrup

Stutteri Stillebækken har fremvist deres ponyer i både ind- og udland med et hav af resultater til følge. Alligevel mener de, at der er noget helt specielt og unikt ved Landbrugsmessen Gl. Estrup.

Nordjyske landmænd har vist de vil naturen og miljøet

Ansøgningsrunden for minivådområder 2019 er nu overstået, og her har landmændene i det nordjyske igen vist, at de tager de miljøudfordringer, landbruget står overfor, seriøst.

Familien samles på dyrskuepladsen

For familien Bach er Fjerritslev Dyrskue en fast tradition, hvor både børn og børnebørn er med til at trække dyrene rundt i ringen. Den tradition har Jonna Bach tænkt sig at holde fast i, mens traditionen for en Bach på skuets formandspost snart er fortid.

God opbakning fra dyreudstillerne

Med i alt 145 tilmeldte dyr glæder formand Jonna Bach sig over en fortsat stigende opbakning til Fjerritslev Dyrskue.
Side 1 af 44 (862 artikler)Prev1234567424344Next