bannerPos

70 minutters græsslåning med batteri

Den nye mellemstore Husqvarna batteriklipper har en driftstid på op til 70 minutter pr. batteri. Der er plads til to batterier på plæneklipperen, så driftstiden kan fordobles.

Redaktionen

27-03-2019 11:43
Husqvarna udvider sit sortiment af lydsvage batterimaskiner med en ny plæneklipper til mellemstore haver.

Husquarnas nye plæneklipper-model LC 353iVX har en driftstid på helt op til 70 minutter. Løber batteriet ud, kan du med det samme fortsætte arbejdet – med batteri nummer to. Den nye plæneklipper er nemlig udstyret med dobbelt batteriåbning, så der er plads til to batterier i maskinen på samme tid. Det giver færre afbrydelser og forlænger driftstiden. Plæneklipperen er kompatibel med alle Husqvarnas batterier.

Husqvarnas ny plæneklipper viser hensyn til både brugeren og naboerne. Den frigiver ingen røg og med den kulfri, elektriske motor opererer den med en lydstyrke på op til 95 dB – markant lavere end en tilsvarende benzin-plæneklipper.

På det digitale betjeningspanel kan man blandt andet se den resterende driftstid, aktivere energibesparelsesfunktionen og vælge mellem fire hastigheder for den selvkørende plæneklipper.

Klippehøjden kan justeres med et håndtag på siden af plæneklipperen.

LC 353iVX er udstyret med en opsamlingspose med støvblokering. Det betyder, at alt støv bliver holdt inde i posen, så man undgår ubehaget ved hvirvlende støv og græspollen i ansigtet.

Nyheden kan via en bluetoothforbindelse tilsluttes den helt nye app Husqvarna Connect, der lanceres i sommeren 2019. Her kan brugeren se vejledninger og manualer til maskinen og få tips og information om vedligeholdelse og fejlfinding. Man kan her også se batteristatus.

eh

EU-støtte gav kovelfærden et skub

For mælkeproducent Karsten Mikkelsen faldt ønsket om bedre velfærd i stalden sammen med en af EU’s moderniseringsordninger. I dag har forbedringerne givet stigende ydelse. Og landmanden mener, at støtteordningerne skubber landbruget fremad trods bøvl med ansøgningerne.

Uden EU havde vi færre bønder og højere forbrugerpriser

Den fælles landbrugspolitik har understøttet landmændenes indkomst og er også med til at holde forbrugerpriserne nede.

Undersøgelse af tunge køretøjers påvirkning på små kommuneveje

Resultaterne fra en test af seks tunge køretøjers påvirkning af kommuneveje ligger nu klar.

Weidemanns læssere hædret

To læssere fra Weidemann er blevet hædret med fornemme designpriser.

Få maskinparken serviceret og undgå store skjulte omkostninger

Høsten er i fuld gang landet over. For nogen forløber markarbejdet smertefrit, mens det for andre bliver en stressfuld affære grundet maskinnedbrud. Det er vigtigt, at man løbende vedligeholder sine maskiner og kender sine omkostninger på hver enkelt maskine. Der ligger en stor skjult omkostning og truer, hvis en landmand oplever maskinnedbrud midt i høsten.

Ægtepagter er blevet slettet og kan ikke fremskaffes

Et ukendt antal kopier af ægtepagter i den gamle Grenaa-Ebeltoft retskreds er blevet slettet i forbindelse med digitaliseringen af Tingbogen i 2008. Det betyder, at hvis man ikke selv har en kopi af sin tinglyste ægtepagt liggende i skuffen, kan indholdet af ægtepagten ikke længere ses.

Aulum trodsede skybrud

Trods flere skybrud og aflysninger af mønstringskonkurrencen for kvæg og heste kunne udstillerne og de besøgende opleve engagerede dommere, som bedømte malkekvæg, kødkvæg, heste, kaniner, æsler, får og geder.

Dårligt vejr hæmmer høsten

Landmændene på Djursland oplever lige nu store udfordringer med at få bjerget årets høst. I modsætning til sidste år står kornet stort og godt, men vejret sætter en stopper for markarbejdet.

Historisk dyrskue på Det Grønne Museum

Søndag den 18. august trækkes de gamle husdyr i ringen ved Det Grønne Museum til et historisk dyrskue med bedømmelse, rosetter og ærespræmier.
Side 1 af 52 (1033 artikler)Prev1234567505152Next