bannerPos

Naturmødet er kun for de »rigtige« holdninger

I 2018 debatterede Bæredygtigt Landbrugs formand, Flemming Fuglede Jørgensen blandt andet med DN-præsident, Maria Reumert Gjerding på Naturmødet i Hirtshals. Foto: Christian Carus

Tekst og foto: Debatindlæg

22-01-2020 13:52
BL-formand, Flemming Fuglede Jørgensen kritiserer kraftigt arrangørerne af Naturmødet i Hirtshals.

Af Flemming Fuglede Jørgensen, formand for Bæredygtigt Landbrug, Borupgaard, Trudslevvej 58, Løkken

Det årligt tilbagevendende natur-folkemøde i Hirtshals bekender sig ikke til saglighed og faglighed men er åbenlyst stadigvæk et centrum for politiske manifestationer fra venstrefløjen og miljømafiaen.

Hvad værre er: Hele propagandaen er betalt af offentlige midler!

Senest har Bæredygtigt Landbrug af Naturmødets arrangører fået afvist en debat i samarbejde med Hjørring Vandselskab A/S. Vi har ved tidligere naturmøder allernådigst fået lov til at debattere med bl.a. Danmarks Naturfredningsforening og Økologisk Landsforening – begge gange i øvrigt for fulde huse, fordi der endelig var en debat med kant – og denne gang ville vi gerne dokumentere, at det ikke er landbrugets planteværnsmidler, der udgør nogen fare for drikkevandet.

Dét var vandselskabet klar til at bekræfte, men nej:

Hvis landbruget skal nævnes på Naturmødet 2020, skal det øjensynligt helst være i den sædvanlige negative kontekst, ellers passer det ikke ind i agendaen. Så hellere på uberettiget vis svine danske landmænd til – og i det hele taget arrangere masser af debatter, hvor landmandens jord er i fokus, uden at de pågældende lodsejere overhovedet er repræsenteret i diskussionen.

Hvornår skærer Hjørring Kommunes politikere igennem og stopper denne ensidige indoktrinering for skatteborgernes penge?

Dette er et debatindlæg, som vi har valgt at offentliggøre på vores hjemmeside og/eller i et eller flere af vores printmedier. Indlægget er udelukkende et udtryk for skribentens egne holdninger.

Effektivt Landbrug har forelagt kritikken fra Bæredygtigt Landbrug til arrangørerne af Naturmødet i Hirtshals, men har ikke fået noget svar.

0

Alsidig tømrerforretning midt i Himmerland

Den familieejede tømrervirksomhed Aarestrup Tømrerforretning har 75 års erfaring i byggeri. De laver alt fra tegning til færdigt projekt og har lige nu tømrerentreprisen på et større staldbyggeri i Himmerland.

Så få berøringer som muligt

På Van Heesch Dairy Partnership ved Skive er fokus at bruge så få mandetimer og slide så lidt på materiellet som muligt frem for at presse ydelsen i vejret.

Lille traktor med topudstyr

Agrotek og Valtra viste forleden den nye Valtra G-serie frem.

Sæt fokus på goldkøerne

DLG Nordjylland er positivt overrasket over, at flere og flere mælkeproducenter vælger at sætte fokus på deres goldkøer, blandt andet med Easy X-Plus.

Når uddannelse betyder noget

En uddannelse som agrarøkonom har gjort mange ting lettere for Steffen Nykær Olesen, både før under og efter etableringen som selvstændig.

Pumper til ethvert formål og behov

Virksomheden Wintec i Brande har specialiseret sig inden for pumper og pumpeløsninger i både bynære områder og det åbne land.

Bestil din nye vandingsmaskine nu

Grotrian A/S oplever et stort pres på producenterne af vandingsmaskiner og opfordrer dem, der skal bruge en ny, til ikke at vente for længe.

Ny hjulgraver gør populær Hydrema-serie komplet

Hurtighed fra MX16 kombineres med kraft fra MX18 i markedets mest kompakte 17 tons maskine – Hydrema MX17.
Side 1 af 95 (1885 artikler)Prev1234567939495Next