bannerPos

Mobil-app samler og giver overblik over høsten

Næsgaard MOBILE kan hentes både i App Store og på Google Play og er nem at bruge. Her er medarbejder Nikolaj Hansen i gang med at bruge app´en.
21-07-2020 11:24

Høsten er en travl tid, hvor tingene skal gå hurtigt og gerne gnidningsløst. For at lette arbejdet for den enkelte landmand har Datalogisk samlet tre funktioner i Næsgaard MOBILE app’en. Funktioner som med mobilen i hånden optimerer og giver overblik både under og efter høsten.

HØST Sidder man i mejetærskeren eller traktoren, kan man med Næsgaard MOBILE’s ”Hvor er min kornvogn” funktion logge sin position og dele den med ens kolleger. Det er en sporingsfunktion, som bruger mobiltelefonens GPS.

Når først man har logget dig på, så opdaterer funktionen køretøjets position løbende under kørslen - også selvom telefonen lukkes ned/er i dvalemode. Funktionen kan til enhver tid slås fra.

-  Sidder du i mejetærskeren og har brug for at vide, hvor kornvognen befinder sig – eller omvendt – så har du via sporingsfunktionen den præcise oplysning direkte på din mobiltelefon, fortæller Birger Hartmann fra Datalogisk og fortsætter ’og sidder du indendørs kan du følge køretøjernes position og har mulighed for at koordinere kørslen’.

Man kan optimere yderligere ved brug af Næsgaard OPTIMIZER. På mobiltelefonen kan man beregne og planlægge den optimale kørsel med mejetærskeren, så der foretages færrest vendinger og køres i de mest hensigtsmæssige retninger.

Som bruger skal man blot angive skærebordsbredde og antal foragre. Hent Næsgaard MARKKORT frem på mobilen og lav beregning. Det er en enkel funktion, som har betydning i marken.

 

Høsttal direkte på mobilen

Når først afgrøderne er læsset på kornvognen, så er det med funktionen Næsgaard Afgrødelager nemt at registrere dine afgrøder direkte på mobil eller tablet – når man er i marken eller ved indvejningen. Del dine høstdata, så hele høstholdet er up-to-date med hvad, hvor og hvor meget, der er høstet. Bruger alle Næsgaard MOBILE under samme licens på hver deres mobiltelefon, så har alle adgang til og kan indtaste høstdata. Det sparer tid og opfølgningen efter høsten er langt mere enkel og lige til.

 

Nem og enkel brugerflade

Er du førstegangsbruger tager det kun få minutter og klik at blive klar og gøre brug af app’en og de tilgængelige høst-funktioner.

- Vi er superglade for at have disse funktioner samlet i én app og således kunne tilbyde landmændene en enkel løsning, som vi ved gør arbejdsgangene i høsten lettere og mere effektive – det er så vigtigt at have overblikket i forhold til tid, ressourcer og bundlinje, slutter Birger Hartmann af.

jba

 

0

Trådløs forbindelse og gradueret tildeling

Väderstads Spirit såmaskiner fås i år med trådløs Isobus-opkobling.

Ansøgning om byggetilladelse foregår i 3 trin

Myndighedsbehandling i forbindelse med ansøgning om byggetilladelse og ansøgning om nedrivningstilladelse er ikke klaret med byggetilladelsen alene. Det er meget vigtigt at have overblik over alle 3 trin inden man går i gang, så man ikke kommer i problemer ved afslutningen af byggeriet.

Gennemgå staldanlægget inden køb

I forbindelse med køb af ejendom er der mange ting, der skal følges op på og kontrolleres, inden den endelige underskrift kan sættes. Som byggerådgiver har man fokus på bygningerne, men også på det potentiale og de muligheder der kan være på ejendommen. Derfor anbefaler Velas en bygningsgennemgang og en potentialevurdering

Markdemoer i en corona-tid

Livestreaming, videomøder, rundvisning og selvstudier er nogle af de metoder, Sagro har grebet fat i, for stadig at kunne dele ud af deres viden fra demonstrationsarealerne i marken.

Med kærlig hilsen – din landmand

Blomstermarker ved Holstebro og Struer er til fri plukning.

Skadedyrsbekæmpere er flyttet ind hos landmand på Mols

Før sked de ned ad væggen og gylpede på gulvet, nu har to redekasser gjort tårnfalkene hos Jørn Ivar Mikkelsen til økologiske skadedyrsbekæmpere uden gener.

Mobilt anlæg fremstiller såsæd til enkornssåning

Gl. Buurholt har udvidet flåden og kan nu også tilbyde et mobilt anlæg, som kan sortere såsæd til enkornssåning. Det vil sige en kernestørrelse på mellem kernestørrelse på imellem 2,5 og 3,3 millimeter.

Dansk mælkeproducent oplever akut mangel på arbejdskraft i New Zealand

Landbruget i New Zealand mangler lige nu 5.000 medarbejdere. De er på grund af corona strandet i deres hjemland, da de tog hjem på ferie inden virussen brød ud. Danske Lone Sørensen fortæller her om situationen for mælkeproducenterne.

Fra robothader til robotelsker

Selv kaldte han sig verdens største robot-hader for bare et år siden. Lars Donskov Hansen, selvstændig mælkeproducent i Vendsyssel, og i dag indehaver af to elskede malkerobotter.

Køerne æder det friske græs før alt andet

Køerne elsker det friske græs på foderbordet i Østhimmerland ved Lars Sommer. Et foderkoncept, som gerne skal give en lavere fremstillingspris og måske et hak opad på ydelsen.
Side 1 af 88 (1758 artikler)Prev1234567868788Next