bannerPos

Velkommen til Hest & Rytter-messen

Så er det tid for årets Hest & Rytter-messe i MCH Herning. I år finder sted i dagene fra torsdag den 5. marts til fredag søndag den 8. marts. Foto: MCH Messecenter Herning
27-02-2020 12:59

Der bliver budt på masser af spændende oplevelser og events, når messen Hest & Rytter slår dørene op i dagene den 5. – 8. marts i Herning.

Hest & Rytter er messen, man ikke kan undvære, hvis man er heste- og ridesportsinteresseret. Messen finder sted samtidigt med Dansk Varmblods Hingstekåring og det samlede arrangement tiltrak i 2019 lige godt 67.000 besøgende.

300 udstillere var på plads i 2019 i de seks haller i MCH Herning, der har arrangeret messen.

Tre af hallerne er fyldt med rideudstyr, hvor du kan finde alt til både hesten og rytteren uanset om du går efter de dyreste mærkevarer eller de gode tilbud

To af de andre haller henvender sig til den professionelle del af branchen og har et bredt udvalg af staldinventar, trailere, foder og så videre.

 

Mange oplevelser til hingstekåring

2020 er OL år. Hvilket årets tema ved Dansk Varmblods Hingstekåring bærer præg af.

Hingstekåringen i Herning skal prydes af den olympiske flamme, også i gallashowet, der har fået titlen »Let The Games Begin«.

Her kommer man i år til at se en heste-fortolkning af »Guldfireren«, Synkronsvømning, 100 meter hækkeløb og meget mere, fortæller Showudvalget. Gallashowene i Herning er blevet en stor og omfattende produktion.

Spektakulære internationale indslag samt lige så flotte og ofte stemningsfulde danske indslag bliver adskilt af små sjove og finurlige numre.

Foruden de mange hingste, der stiller til kåring, vises mange kårede hingste i dressur- og springklasser op til sværeste niveau.

Der vil også være ungehestechampionat, landsfinale for Danmarks bedste femårs dressur- og springheste, faglige clinics samt et brag af et gallashow med store underholdningsnavne både fredag

Hest & Rytter finder sted i MCH Messecenter Herning i dagene 5.- 8. marts.

jba

0

Få gennemført generationsskifte inden 1. juli

Nye regler og ny praksis ved familie-salg kan blive dyrt for landmænd, lyder det fra Sagro-dirktør.

Markvand fylder mere

Nordjysk Grundvandssænkning har mærket stigende interesse for markvandsboringer over de seneste år. Derfor har virksomheden nu investeret i en ny lastbil dedikeret til brøndboringsafdelingen.

Fuld gang i test af nyt udstyr til digital grovfoderstyring

Mens snitteren kører, måler NIR-sensoren tørstof, sukker, protein, aske, kløverindhold og fordøjelighed af græsset. Landmanden kan følge snitteren på sin telefon og se data i realtid.

Drive-in Sofari godt besøgt

Omkring 150 biler lagde vejen forbi Kjeldbjerg Økogrise, Skive, der på grund af corona havde lavet det traditionelle Sofari-arrangement om til Drive-in Sofari.

200 år markeret med Ferguson-kunst

En grå Ferguson er blevet forvandlet til at kunstværk og placeret i Storåen for at markere Holstebro Struer Landboforenings 200 år.

Alle landmænd skal kunne beregne gårdens klima-aftryk

Seges og Økologisk Landsforening går nu i gang med at udvikle fremtidens landbrugsredskab: Et digitalt værktøj, som landmanden kan bruge til at beregne sin gårds klimaaftryk.

Covid-19 – nye muligheder

Selvom den almindelig landmand ikke er i spil til diverse hjælpepakker, giver corona-situationen lånemuligheder, forrentningsmuligheder samt mulighed for udskudte betalingsfrister.

Kunstig intelligens skal gøre danske køer mere fodereffektive

Et nyt forskningsprojekt anført af VikingGentics skal ved hjælp af kunstig intelligens og 3D-kameraer gøre det muligt at måle, hvor meget foder en ko æder.

Store varmeforskelle kan give udfordringer i stalden

Maj måneds varme dage og kolde nætter er en udfordring for staldenes ventilationsanlæg. Det koster både på dyrenes produktionstal og sundheden, lyder det fra svinekonsulent, der opfordrer til at få tjekket staldenes luftstrømme netop nu.

Agri Nord-direktør fylder 60

27 år hos KMD har blandt andet givet Kim Koch solid digital viden, der de seneste fem år er kommet Agri Nord til gode.
Side 1 af 81 (1620 artikler)Prev1234567798081Next