bannerPos

Sekretær fra egne rækker

Driftsøkonomikonsulent Luise Søvrup, der siden 2013 har været medarbejdervalgt medlem af Centrovice-bestyrelsen, er pr. 1. januar ansat som direktionssekretær.

Erik Hansen

Redaktør LandbrugFyn
10-01-2019 10:44
Luise Søvrup tiltrådte 1. januar som direktionssekretær hos Centrovice.

Det er et kendt ansigt på gangene i rådgivningscentret i Vissenbjerg, som nu har indtaget rollen som sekretær for direktionen og bestyrelsen i Centrovice.

Efter Kirsten Louise Schmidt, som trådte tilbage som direktionssekretær for at gå på pension sidste år, er det nu 46-årige Luise Søndergård Søvrup, som varetager sekretærposten.

Luise Søvrup været ansat i den fynske landboorganisation, lige siden hun i 1992 fik elevplads i det daværende Sydfyns Landbocenter.
Sekretæropgaverne for direktion og bestyrelse vil for Luise Søvrup ikke være ukendt, idet hun siden 2013 har været medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem.

Sideløbende med arbejdet som direktionssekretær varetager hun fortsat opgaver i økonomiafdelingen.

Mere om den nye direktionssekretær i næste uges LandbrugFyn.

 

Robot øger fodereffektiviteten

Bedre fodereffektivitet, mere fleksibilitet og lavere energiforbrug er nøgleordene, når Lelys kommercielle produktspecialist, Harriet Johannessen, beskriver det automatiske fodersystem, Lely Vector.

MidtWest er tilfredse trods regn

Regnen satte sine spor på MidtWest Farmshow i Skive og mange blev hjemme. Alligevel er arrangørerne bag tilfredse.

Har været med siden 60´erne

Familien fra Kokkenborg I/S har været faste udstillere i Hjørring, siden dyrskuet flyttede til sin nuværende placering for 50 år siden. I år er ingen undtagelse, når familien stiller med seks køer og en kvie.

Mærkedage hos Ovethi

A/S Ovethi Dansk Dæk Service kan på fredag markere flere mærkedage i firmaets hovedafdeling i Gelsted på Vestfyn.

En af verdens mest eftertragtede fisk på Hjørring Dyrskue

Med priser i ti tusind kroners klassen, hører tunen til en af verdens mest eftertragtede spisefisk. Du kan komme helt tæt på den eftertragtede fisk, som igen er begyndt at dukke op i de danske farvande.

Sjælden virus fundet i rugmark på Djursland

En sjælden jordbåren virus er fundet i en rugmark nær Auning på Djursland. Den smitsomme virus er kun to gange tidligere set i Danmark.

Fra hvide muskeldyr til skotsk kærlighed

Cecilia Vanggaard har skiftet barndomsracen Charolais ud med Skotsk Højlandskvæg. I år udstiller hun kvien Olga, som er datter til Karen Helene, der var den første skotte på ejendommen i Syvsten ved Sæby.

Oplev en vinmark på Hjørring Dyrskue

Besøg Det Grønne Hjørne på skuet i Hjørring og bliv klogere på vinavl. Se vinstokkene og smag på dråberne den 21. og 22 juni.

Solceller er mere interessante end nogensinde før

Prisen på solceller er omkring halveret på fem år og samtidig er effektiviteten bare steget. Det gør solceller til en interessant investering lige nu.

Outdoorafdeling udvider igen

For fjerde år byder skuet i Hjørring velkommen til de mange besøgende, som også interesserer sig for nordjyske naturoplevelser. Outdoorafdelingen vokser med en tredjedel i forhold til sidste år, og der er masser af muligheder for at blive
Side 1 af 46 (918 artikler)Prev1234567444546Next