bannerPos

Pumper til ethvert formål og behov

Oliver Bach er indehaver og direktør i WINTEC, der blandt andet har dykpumper som denne på programmet.
30-09-2020 14:49

Virksomheden WINTEC i Brande har specialiseret sig indenfor pumper og pumpeløsninger i både bynære områder, så vel som i det åbne land.

PUMPER – En god pumpeløsning, er en lokal løsning. Sådan lyder mottoet fra Oliver Bach, der er indehaver af og direktør i virksomheden WINTEC i Brande.

Virksomheden har specialiseret sig i pumper og pumpeløsninger til både by, som landområder, og har mange års erfaring inden for området.

Oliver Bach har med sine mange år i branchen, oparbejdet en betydelig ekspertise og erfaring med pumper og pumpeløsninger:

-  Der findes mange pumper med bløde slanger. Det giver ofte for stort modtryk, forklarer Oliver Bach, der opfordrer til generelt at bruge store og lange rørledninger i fast form.

-  Pump altid i overstørrelse, og eliminér modtrykket, opfordrer han.

 

Mange pumpetyper

Hos WINTEC tilbyder man mange forskellige pumper og pumpeløsninger, alt efter pris, kapacitet og formål.

En af de billigste pumpeløsninger er, ifølge Oliver Bach, de langakslede propelpumper der drives af standard-elektromotorer.

Propelpumperne klarer fra 10 liter i sekundet og op til 3.000 liter i sekundet.

Hos WINTEC har man netop lanceret en nyhed inden for propelpumper – en dyk-propelpumpe.

 -  Det er næsten som på et skib. Der er forskellige propeller, der blandt andet bruges som nødpumper, forklarer Oliver Bach, der tilføjer at pumperne blandt andet er brugt i forbindelse med sluser flere steder i Danmark – blandt andet Frederikssund og Vesthimmerland.

-  Der er mange entreprenører, der bruger dem dér, hvor der er meget vand, der skal pumpes væk, forklarer Oliver Bach.

 

Mobile traktorpumper

Hvis man kræver lethed og mobilitet indenfor pumper, har WINTEC også en oplagt løsning i form af sine ATN traktorpumper.

En pumpe, der monteres på traktoren og kan flyttes rundt alt efter behov.

Traktorpumperne har en kapacitet på 1.000 til 1.200 liter/sekundet, og er ifølge Oliver Bach især solgt til flere kommunale beredskaber.

 

Højtydende sneglepumper

Handler det om de helt store vandmængder, er det de højtydende lavtrykspumper, der kommer på banen.

WINTEC har hollandsk-producerede sneglepumper på programmet, med kapaciteter op til 18 m3 vand i sekundet – altså 18.000 liter/sek.

Foruden pumper og pumpeløsninger tilbyder WINTEC også reparation og service, ligesom man leverer præfabrikerede betonbrønde monteret med langakslede propelpumper eller dykpumper.

Se mere på www.wintec.dk.

0

Landmænd går glip af store gevinster uden gårdråd

Landmændene misser både vækstrater, udviklingsmuligheder og besparelser ved ikke at tage de svære beslutninger med en professionel kreds, lyder det fra chefkonsulent i Velas.

Besøg et minivådområde

16 lodsejere over hele landet inviterer til »åbent minivådområde« den 29. oktober. Fem af dem bor i det nord-, midt- eller vestjyske.

Alliance-dæk vinder frem i landbruget

Dækproducenten Alliance, der er ejet af dækgiganten Yokohama, vinder frem på det danske marked – ikke mindst inden for landbruget. Særligt interessen for producentens prisvenlige VF-dæk er stigende. Det mærker man ikke mindst hos NDI Group (Nordisk Dæk Import), der har dækket i sit program

Dansk eksport af herefordkvæg til Polen

Der er netop blevet eksporteret 21 danske hereford-dyr til Polen. - Hovedformålet med importen har været at importere genetisk materiale af høj kvalitet til polsk herefordavl, lyder det.

Mange jobs for få LAG-midler

Økologisk madindpakningsfabrikant har med LAG-midler fået arbejdsløse i nyt arbejde for færre penge end de kommunale jobcentre.

Landdistrikternes Fællesråd: Håber Folketinget erstatter penge fra EU

EU’s landbrugsreform står til at nedskære bevillingerne til det danske landdistriktsprogram, der også støtter landdistriktsudvikling ud over landbruget. Fællesrådet ser stadig håb for at fastholde støtteniveauet.

Rodet og uværdig affære

Agri Nord-formand Carl Christian Pedersen ærgrer sig over måden, myndighederne har grebet aflivningerne af corona-berørte mink an.

Succes med tilskudsansøgning til sit kvægbrug

Den himmerlandske mælkeproducent Anders Iversen Mosdal, har flere gange benyttet sig af muligheden for at indsende en ansøgning med håbet om, at få del i puljen om støtte via Landdistriktsprogrammet. Senest har han fået tilsagn til en udvidelse på 139 sengepladser, et vandrensningsanlæg og LED-belysning.

Ærlighed og god service

Et solidt kundeunderlag, specielt indenfor landbrugs- og entreprenørmaskiner, men også transport og personvognskunder, har været med til at sikre Ovethi – Dansk Dæk Service en stabil omsætning, trods coronasituationen i Danmark.

Går efter stabile roer, hvor majsene svinger

På Klovborg i Vendsyssel har man for første gang siden 1987 igen roer i markplanen. Med et mere stabilt udbytte skal de glide ind på de arealer, hvor majsudbyttet har været for svingende.
Side 1 af 97 (1935 artikler)Prev1234567959697Next