bannerPos

Tæt trekløver i det nord-, midt- og østjyske

Agriteam Viborg/Aars, Storvorde og Randers – fra venstre: Camilla Mia Madsen, der er sagsbehandler, landbrugsformidler Poul Skalborg, ansvarlig indehaver og direktør, Ib Bjerregaard, Bernt Villadsen, der er ejendomsmægler, MDE og indehaver af den nye Randers-afdeling og ejendomsmægler MDE og indehaver Bettina Sæderup.

Tekst og foto: John Ankersen

Redaktør, LandbrugSyd
29-04-2020 07:01
Agriteam står stærkt i det jyske – tre tæt forbundne afdelinger tilbyder mægler-erfaring og ekspertise i hele det nord-, midt- og østjyske område.

Samarbejdet mellem Agriteam Viborg/Aars, Agriteam Storvorde og Agriteam Randers ApS, som har været selvstændig siden 1.  marts, har i den grad vist sig at virke.

Teamet består af Ib Bjerregaard, som er indehaver og direktør, foruden ejendomsmægler, MDE. Han er oprindeligt uddannet agronom og har arbejdet som kvægrådgiver i en årrække, ligesom han også har haft egen gård. Den blev senere solgt, og Ib Bjerregaard tog mægleruddannelsen.

-  Jeg har altid gået op i ejendomsmæglerbranchen og i salg, forklarer Ib Bjerregaard om karriereskiftet.

Teamet består foruden Ib Bjerregaard af landbrugsformidler Poul Skalborg, som er ejendomsmægler MDE, indehaver, Bettina Sæderup, og Camilla Mia Madsen, der er sagsbehandler.  Og endelig seneste skud på stammen Bernt Villadsen, der er ejendomsmægler, MDE og startede som afdelingsleder og fra 1.  marts har været indehaver af den nye Randers-afdeling.

Pr. 1 april har Bernt Villadsen ansat Cecilie Hansen til rollen som sagskoordinator i Agriteam Randers ApS.

Dækker stort område

Agriteam Viborg/Aars var tidligere kendt som det selvstændige mæglerfirma Jens Laurits Poulsen i Aars. I dag dækker afdelingen sammen med afdelingerne i Storvorde og Randers hele den »nordlige halvdel« af Jylland, der tæller betydelige kommuner og områder som Skive, Viborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariager Fjord, Randers, Thisted, Aalborg, Holstebro, Frederikshavn, Jammerbugt og mange flere.

Seneste skud på stammen er udvidelsen med den relativt nye Randers-afdeling, der dækker dele af det østjyske område – herunder hele det store landbrugstunge Djursland. Og i spidsen for den afdeling står Bernt Villadsen, der med 16 år som selvstændig landmand indtil 2017, kender erhvervet rigtig godt.

-  Livet som selvstændig landmand var lidt presset, forklarer Bernt Villadsen om karriereskiftet – et skifte som han ikke har fortrudt.

-  Det er fedt at være med til at starte noget nyt op, og jeg er blevet taget rigtig godt imod og har fået god hjælp af fra kollegerne i Agriteam, slutter han.

0

Gennemgå staldanlægget inden køb

I forbindelse med køb af ejendom er der mange ting, der skal følges op på og kontrolleres, inden den endelige underskrift kan sættes. Som byggerådgiver har man fokus på bygningerne, men også på det potentiale og de muligheder der kan være på ejendommen. Derfor anbefaler Velas en bygningsgennemgang og en potentialevurdering

Markdemoer i en corona-tid

Livestreaming, videomøder, rundvisning og selvstudier er nogle af de metoder, Sagro har grebet fat i, for stadig at kunne dele ud af deres viden fra demonstrationsarealerne i marken.

Med kærlig hilsen – din landmand

Blomstermarker ved Holstebro og Struer er til fri plukning.

Skadedyrsbekæmpere er flyttet ind hos landmand på Mols

Før sked de ned ad væggen og gylpede på gulvet, nu har to redekasser gjort tårnfalkene hos Jørn Ivar Mikkelsen til økologiske skadedyrsbekæmpere uden gener.

Mobilt anlæg fremstiller såsæd til enkornssåning

Gl. Buurholt har udvidet flåden og kan nu også tilbyde et mobilt anlæg, som kan sortere såsæd til enkornssåning. Det vil sige en kernestørrelse på mellem kernestørrelse på imellem 2,5 og 3,3 millimeter.

Dansk mælkeproducent oplever akut mangel på arbejdskraft i New Zealand

Landbruget i New Zealand mangler lige nu 5.000 medarbejdere. De er på grund af corona strandet i deres hjemland, da de tog hjem på ferie inden virussen brød ud. Danske Lone Sørensen fortæller her om situationen for mælkeproducenterne.

Fra robothader til robotelsker

Selv kaldte han sig verdens største robot-hader for bare et år siden. Lars Donskov Hansen, selvstændig mælkeproducent i Vendsyssel, og i dag indehaver af to elskede malkerobotter.

Køerne æder det friske græs før alt andet

Køerne elsker det friske græs på foderbordet i Østhimmerland ved Lars Sommer. Et foderkoncept, som gerne skal give en lavere fremstillingspris og måske et hak opad på ydelsen.

Etablering af kløvergræs er godt i august

Udbyttegevinsten i første slæt 2021 ved etablering primo august er omkring 1.000 FEN pr. hektar sammenlignet med såning omkring 1. september, oplyser DLF Seeds

Tips til høsttiden

Selv om det primært er høsten, der er i fokus på denne tid af året, er der også andre vigtige ting, der skal overvejes vedrørende markbruget. Brug også tiden på mejetærskeren til overblik.
Side 1 af 88 (1756 artikler)Prev1234567868788Next