bannerPos

Landbrugsmæglere med erfaring og jordforbindelse

Agriteam dækker seks afdelinger i hele Jylland, ligesom der er afstikkere til Fyn og Sjælland. Her er medarbejdere samlet til salgs- og inspirationsmøde.

Tekst og foto: John Ankersen

Redaktør, LandbrugSyd
25-04-2020 09:00
Agriteam er i dag både et kendt navn og et mæglersamarbejde, der nyder anerkendelse inden for formidling, køb og salg af landejendomme.

LANDEJENDOMME - Vi sælger alt uden for byskiltet. Sådan lyder det samstemmende fra Agriteam, når de kort og præcist skal fortælle hvem de er, og hvad de står får.

Det er således både landbrugsbedrifter, landejendomme og jord, der er specialet hos mæglersamarbejdet Agriteam, der dækker over en række oprindeligt selvstændige lokale jyske landbrugsmæglerforretninger, der i 2006 valgte at gå sammen under den fælles samarbejdsparaply, der fik navnet Agriteam.

Faktisk kan de første spæde tiltag til samarbejdet spores tilbage til en erfa-gruppe i 1992, der senere blev opløst. Ud af denne blev en ny erfa-gruppe dannet, blandt andet med indehavere af de mæglerforretninger, der i dag er med i Agriteam – et samarbejde, hvor grundtankerne blev støbt i forbindelse med en fælles julefrokost i 2005.

I dag er Agriteam et fasttømret samarbejde, hvor man klarer alt inden for landbruget i forbindelse med salg og ejerskifte – blandt andet værdiansættelse, rådgivning, salg sparring, skøder og så videre.

Afstikker til Sjælland

Peder Riishøj, der er ansvarlig indehaver af Agriteam Horsens Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj, kan se tilbage på en beslutning, der i den grad har vist sig at være rigtig og forudseende.

- Vi har fået skabt et brand med Agriteam, der har givet synlighed. Et samarbejde hvor én ejendom til salg ved den ene også er til salg hos den anden. Vi tager opgaven sammen og løfter opgaven sammen, fastslår Peder Riishøj, der også er formand for Dansk Ejendomsmæglerforenings Landbrugsudvalg.

Han understreger samtidig, at man hos Agriteam samarbejder med alle. Geografisk dækker man med seks afdelinger i hele Jylland, ligesom der er afstikkere til Fyn og Sjælland.

0

Gennemgå staldanlægget inden køb

I forbindelse med køb af ejendom er der mange ting, der skal følges op på og kontrolleres, inden den endelige underskrift kan sættes. Som byggerådgiver har man fokus på bygningerne, men også på det potentiale og de muligheder der kan være på ejendommen. Derfor anbefaler Velas en bygningsgennemgang og en potentialevurdering

Markdemoer i en corona-tid

Livestreaming, videomøder, rundvisning og selvstudier er nogle af de metoder, Sagro har grebet fat i, for stadig at kunne dele ud af deres viden fra demonstrationsarealerne i marken.

Med kærlig hilsen – din landmand

Blomstermarker ved Holstebro og Struer er til fri plukning.

Skadedyrsbekæmpere er flyttet ind hos landmand på Mols

Før sked de ned ad væggen og gylpede på gulvet, nu har to redekasser gjort tårnfalkene hos Jørn Ivar Mikkelsen til økologiske skadedyrsbekæmpere uden gener.

Mobilt anlæg fremstiller såsæd til enkornssåning

Gl. Buurholt har udvidet flåden og kan nu også tilbyde et mobilt anlæg, som kan sortere såsæd til enkornssåning. Det vil sige en kernestørrelse på mellem kernestørrelse på imellem 2,5 og 3,3 millimeter.

Dansk mælkeproducent oplever akut mangel på arbejdskraft i New Zealand

Landbruget i New Zealand mangler lige nu 5.000 medarbejdere. De er på grund af corona strandet i deres hjemland, da de tog hjem på ferie inden virussen brød ud. Danske Lone Sørensen fortæller her om situationen for mælkeproducenterne.

Fra robothader til robotelsker

Selv kaldte han sig verdens største robot-hader for bare et år siden. Lars Donskov Hansen, selvstændig mælkeproducent i Vendsyssel, og i dag indehaver af to elskede malkerobotter.

Køerne æder det friske græs før alt andet

Køerne elsker det friske græs på foderbordet i Østhimmerland ved Lars Sommer. Et foderkoncept, som gerne skal give en lavere fremstillingspris og måske et hak opad på ydelsen.

Etablering af kløvergræs er godt i august

Udbyttegevinsten i første slæt 2021 ved etablering primo august er omkring 1.000 FEN pr. hektar sammenlignet med såning omkring 1. september, oplyser DLF Seeds

Tips til høsttiden

Selv om det primært er høsten, der er i fokus på denne tid af året, er der også andre vigtige ting, der skal overvejes vedrørende markbruget. Brug også tiden på mejetærskeren til overblik.
Side 1 af 88 (1756 artikler)Prev1234567868788Next