bannerPos

Nyt rådgivningsfirma inden for landbrugsøkonomi

Henning K. Andersen

11-06-2018 12:04
Revisor med stor erfaring med landbruget tilbyder nu rådgivning til driftsledere i forbindelse med optimering og investeringer.
Næsbjerg i Vestjylland er blevet hjemsted for rådgivningsfirmaet Næsbjerg Rådgivning & Revision ApS, som tilbyder økonomisk rådgivning i landbrugssektoren med speciale inden for kvæg og mink.
 
Firmaet tegnes af Cand. Agro, registreret revisor Christian Jørgensen og bygger på hans mangeårige erfaring inden for landbrugsrådgivningen samt et godt kendskab til landbrugets vilkår og muligheder.
 
Målgruppen for Næsbjerg Rådgivning & Revision er især driftsledere, der ønsker en tæt og kvalificeret sparring. Christian Jørgensen vil blandt andet hjælpe kunderne til at træffe bedre beslutninger i forbindelse med den løbende optimering i bedriften samt ved overvejelser om større investeringer på bedriften i jord og ejendom med mere.
 
Som registreret revisor og medlem af foreningen FSR - danske revisorer, er Christian Jørgensen løbende opdateret med blandt andet selskabslovgivningen og i stand til at yde en meget helhedsorienteret rådgivning, der også inddrager mulighederne for selskabskonstruktioner og ansvarlig kapital, crowdfunding modeller, netværkslån, Earn-out, skatteudskydelse med videre som afsæt for at realisere planer om udvikling og vækst i erhvervet.

Landmænd bør spare op til pension

Allerede når en ung landmand etablerer sig, skal han starte med at spare op til sin pension. Sådan lyder rådet fra Agri Nord, der møder en del landmænd, der ikke har sparet op til alderdommen.

Fasthold din konkurrencekraft

De fleste danske landmænd producerer til et pristagermarked, og vinderne i dette marked er dem, som kan holde den laveste fremstillingspris på salgsproduktet. Hvordan ligger du i dette konkurrenceprægede marked og hvor finder du dine indsatsområder?

EU-kandidater så på naturpleje

Venstres spidskandidat til EP-valget, Morten Løkkegaard, var onsdag på besøg på Harboøre Tange. Partiets kandidat i Midt- og Vestjylland, Erik Poulsen, havde inviteret ham ud på vestkysten for at præsentere nogle af de udfordringer, som optager vestjyderne.

De unge må ikke tale sig selv ned

100 spørgelystne jordbrugsteknologstuderende mødte op da miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V) kom forbi til en snak om arealudnyttelse, generationsskifte, skovrejsning og bæredygtighed.

Kvæg- og svinefolk på efteruddannelse i Aarhus

Ansatte i kvæg- og svinebranchen kommer langvejs fra for at blive klogere på husdyrernæring på Erhvervsakademi Aarhus.

Lille minus hos Overgaard Gods A/S

Sidste års lave svinepriser og den langvarige og hårde tørke førte sidste år til et lille underskud hos Overgaard Gods A/S. Selskabet kom dog ud af 2018 med en markant styrket egenkapital, og der forventes et mærkbart bedre resultat for 2019.

Sammenhold på Gl. Estrup

Stutteri Stillebækken har fremvist deres ponyer i både ind- og udland med et hav af resultater til følge. Alligevel mener de, at der er noget helt specielt og unikt ved Landbrugsmessen Gl. Estrup.

Nordjyske landmænd har vist de vil naturen og miljøet

Ansøgningsrunden for minivådområder 2019 er nu overstået, og her har landmændene i det nordjyske igen vist, at de tager de miljøudfordringer, landbruget står overfor, seriøst.

Familien samles på dyrskuepladsen

For familien Bach er Fjerritslev Dyrskue en fast tradition, hvor både børn og børnebørn er med til at trække dyrene rundt i ringen. Den tradition har Jonna Bach tænkt sig at holde fast i, mens traditionen for en Bach på skuets formandspost snart er fortid.

God opbakning fra dyreudstillerne

Med i alt 145 tilmeldte dyr glæder formand Jonna Bach sig over en fortsat stigende opbakning til Fjerritslev Dyrskue.
Side 1 af 44 (862 artikler)Prev1234567424344Next