bannerPos

Nyt rådgivningsfirma inden for landbrugsøkonomi

Henning K. Andersen

11-06-2018 12:04
Revisor med stor erfaring med landbruget tilbyder nu rådgivning til driftsledere i forbindelse med optimering og investeringer.
Næsbjerg i Vestjylland er blevet hjemsted for rådgivningsfirmaet Næsbjerg Rådgivning & Revision ApS, som tilbyder økonomisk rådgivning i landbrugssektoren med speciale inden for kvæg og mink.
 
Firmaet tegnes af Cand. Agro, registreret revisor Christian Jørgensen og bygger på hans mangeårige erfaring inden for landbrugsrådgivningen samt et godt kendskab til landbrugets vilkår og muligheder.
 
Målgruppen for Næsbjerg Rådgivning & Revision er især driftsledere, der ønsker en tæt og kvalificeret sparring. Christian Jørgensen vil blandt andet hjælpe kunderne til at træffe bedre beslutninger i forbindelse med den løbende optimering i bedriften samt ved overvejelser om større investeringer på bedriften i jord og ejendom med mere.
 
Som registreret revisor og medlem af foreningen FSR - danske revisorer, er Christian Jørgensen løbende opdateret med blandt andet selskabslovgivningen og i stand til at yde en meget helhedsorienteret rådgivning, der også inddrager mulighederne for selskabskonstruktioner og ansvarlig kapital, crowdfunding modeller, netværkslån, Earn-out, skatteudskydelse med videre som afsæt for at realisere planer om udvikling og vækst i erhvervet.

EU-støtte gav kovelfærden et skub

For mælkeproducent Karsten Mikkelsen faldt ønsket om bedre velfærd i stalden sammen med en af EU’s moderniseringsordninger. I dag har forbedringerne givet stigende ydelse. Og landmanden mener, at støtteordningerne skubber landbruget fremad trods bøvl med ansøgningerne.

Uden EU havde vi færre bønder og højere forbrugerpriser

Den fælles landbrugspolitik har understøttet landmændenes indkomst og er også med til at holde forbrugerpriserne nede.

Undersøgelse af tunge køretøjers påvirkning på små kommuneveje

Resultaterne fra en test af seks tunge køretøjers påvirkning af kommuneveje ligger nu klar.

Weidemanns læssere hædret

To læssere fra Weidemann er blevet hædret med fornemme designpriser.

Få maskinparken serviceret og undgå store skjulte omkostninger

Høsten er i fuld gang landet over. For nogen forløber markarbejdet smertefrit, mens det for andre bliver en stressfuld affære grundet maskinnedbrud. Det er vigtigt, at man løbende vedligeholder sine maskiner og kender sine omkostninger på hver enkelt maskine. Der ligger en stor skjult omkostning og truer, hvis en landmand oplever maskinnedbrud midt i høsten.

Ægtepagter er blevet slettet og kan ikke fremskaffes

Et ukendt antal kopier af ægtepagter i den gamle Grenaa-Ebeltoft retskreds er blevet slettet i forbindelse med digitaliseringen af Tingbogen i 2008. Det betyder, at hvis man ikke selv har en kopi af sin tinglyste ægtepagt liggende i skuffen, kan indholdet af ægtepagten ikke længere ses.

Aulum trodsede skybrud

Trods flere skybrud og aflysninger af mønstringskonkurrencen for kvæg og heste kunne udstillerne og de besøgende opleve engagerede dommere, som bedømte malkekvæg, kødkvæg, heste, kaniner, æsler, får og geder.

Dårligt vejr hæmmer høsten

Landmændene på Djursland oplever lige nu store udfordringer med at få bjerget årets høst. I modsætning til sidste år står kornet stort og godt, men vejret sætter en stopper for markarbejdet.

Historisk dyrskue på Det Grønne Museum

Søndag den 18. august trækkes de gamle husdyr i ringen ved Det Grønne Museum til et historisk dyrskue med bedømmelse, rosetter og ærespræmier.
Side 1 af 52 (1033 artikler)Prev1234567505152Next