bannerPos

Nye lokaler med plads til meget mere

2.600 kvadratmeter under tag med alt fra indgangsparti med kontor, mødelokaler og personalefaciliteter, et topmoderne værksted, en vaskehal og en stor lagerhal

Tekst og foto: Tenna Bang

Redaktør, LandbrugNord
18-07-2019 06:39
Hallund Staldservice, Brønderslev, har væltet alle deres gamle bygninger og er nu klar til at vise kunderne godt 2.600 kvadratmeter splinter nye rammer.

Alt er ved det gamle hos Hallund Staldservice lidt udenfor Hallund ved Brønderslev. Det handler stadig om indendørs staldteknik med alt fra automatiske foderblandere til gylleteknik, som det har gjort siden Anne Marie og Anders Larsen startede virksomheden i 2004.

Alligevel er det et noget andet syn, der møder en, når man lægger vejen forbi. Alle gamle bygninger er nemlig jævnet med jorden og nu står der godt 2.600 kvadratmeter spritnye bygninger.

 

Byggeri afspejler virksomhedsværdier

Et stort indgangsparti med kontor, mødelokaler og personalefaciliteter, et topmoderne værksted, en vaskehal og en stor lagerhal. Alt sammen noget, som skal afspejle virksomhedens værdier om kvalitet, brugbare løsninger, funktionalitet, nærhed, tætte relationer og et højt serviceniveau.

For selvom virksomheden også indebar alt dette tidligere, var det ikke det kunderne oplevede udefra med knæhøjt græs, murbrokker og fodervogne oven i en byggeplads.

- Vi havde intet gjort de seks år vi havde været her da vi begyndt at bygge og allerede dengang kunne det ikke mere, forklarer Anne Marie.

 

Ferie i virksomheden

Byggeprojektet blev udført i to etaper. Først skød en ny lagerhal op og mens de ansatte fik afholdt deres sommerferie, inviterede Anne Marie og Anders deres egne børn på sommerferie få meter fra privaten. Her brugte de hele skolerne sommerferie, fra tidlig morgen til sen aften, på at tømme de gamle bygninger og flytte det hele hen i den ny lagerhal.

- Vi havde en deadline hvor vi skulle være færdig, for da ville de komme og rage de gamle bygninger ned, fortæller Anne Marie Larsen.

Bygningerne blev jævnet med jorden og dag for dag kom de tættere og tættere på det endelige resultat. Nu har entreprenør Arne Andersen Vrå A/S forladt stedet, men parret ser alligevel mange arbejdstimer forude, for at få det til at blive lige som de drømmer om.

- Børnene har spurgt hvad vi skal i sommerferien i år, siger Anne Marie Larsen og kigger rundt i det nye personalekøkken – et stort rum, hvor der endnu ikke er meget andet end et bord og en stol.

- Vi skal jo have flyttet det hele tilbage igen, griner hun.

 

Opgaver nok

Det har været en lang proces for Hallund Staldservice at bygge nyt samme sted som de har revet det gamle og oven i det samtidig drive en virksomhed.

- Det sidste år har været rodet også for vores kunder, så det er dejligt endelig at være færdig med at bygge, fortæller Anne Marie Larsen.

For virksomheden har hele vejen igennem byggeprocessen haft massere at lave, med salg af både nye og brugte anlæg, service og reparationer.

 

Høj service

De mange nye kvadratmeter kommer for kunderne, ud over et flottere look både ude og inde i virksomheden også til at betyde, at der nu er plads til mere på lager, da der er kommet mere kapacitet til at have ting på hylder.

- Ellers kører det hele videre som det plejer. Vi bor her jo og det betyder stadigvæk, at kunderne kan få låst en reservedel ud lørdag eftermiddag uden beregning, siger Anne Marie.

 

Naturmødet er kun for de »rigtige« holdninger

BL-formand, Flemming Fuglede Jørgensen kritiserer kraftigt arrangørerne af Naturmødet i Hirtshals.

Landbrugets produkter skal tilpasses en grøn fremtid

Dansk landbrug skal tilpasse sig de forandringer, der sker i samfundet. Udviklingschef i SEGES, Jakob Lave, giver sit bud på, hvordan fremtiden ser ud, når Agri Nord holder kongres 4. februar.

Ny hybrid-graver halverer brændstofforbruget

Ny generation af Komatsus HB215LC giver Viborg-entreprenør brændstofbesparelse på omkring 50 procent.

Danish Agro sammenlægger maskinforretninger

De to Danish Agro-ejede selskaber Almas Agro og Traktor & Høstspecialisten er blevet samlet i et selskab. Sidstnævnte selskab får nu mulighed for at agere i hele Nord- og Østjylland.

Valg af bremsetype til traktorer og maskiner

Valget om, hvorvidt der skal satses på luftbremser eller hydrauliske bremser, er kommet markant tættere på. Det skyldes et nyt krav om to-kredsbremsesystem.

Foto viser mulig ulv i Nordjylland

Vildtkamera har formentlig fanget billede af ulv, der ifølge ulve-redaktør har opholdt sig i Nordjylland siden 2017.

På rutchetur gennem det første år som selvstændig

Kasper S. Nielsen blev efter 10 års søgen endelig selvstændig mælkeproducent for godt et år siden. Afstanden fra bopælen på Sjælland til den kommende gård i Nordjylland og euforien over endelig at kunne se sin drøm gå i opfyldelse gjorde, at der var flere ting den unge landmand ikke lagde mærke til før underskriften var sat og han stod med nøglerne i hånden. Nu håber han, at andre kan lære af hans historie.

Klar til klassisk jordfordeling i Vestjylland og Vendsyssel

Landmænd i Lemvig og Østvendsyssel er sammen med landinspektørfirmaet LE34 klar til jordfordelingsprojekter. Projekterne har fået tilsagn om tilskud på fem millioner kroner.

Klar til kloakmesse

Sidste gang Kloakmessen kunne opleves i Fredericia, lagde godt 3.000 fagfolk vejen forbi. Arrangørerne håber på mindst lige så mange, når Kloakmessen 2020 slår dørene op den 23. og 24 januar.

150 kælvninger uden en eneste mælkefeber

150 kælvninger siden sensommeren og ikke en eneste mælkefeber er grunden til, at man på Finnelstrupgaard nær Aalborg smiler ekstra meget. Det er nemlig aldrig sket før, men er ikke det eneste positive, der er kommet ud af at deltage i projekt om goldkofodring.
Side 1 af 67 (1329 artikler)Prev1234567656667Next