bannerPos

Mæglere i 50 år

Svend-Åge Bruun har lavet landbrugshandler i mere end 25 år, og er i dag eneejer af Landbrugsmæglerne.

Tekst og foto: Leif Christensen

04-08-2020 08:34
Landbrugsmæglerne har siden 1970 formidlet landbrugsejendomme

LANDEJENDOMME Hos Landbrugsmæglerne gælder det primært salg af produktionslandbrug og landbrugsjord, men der er også skovejendomme og lyst-/liebhaverejendomme på hylden.  Når det gælder landbrug, er der kunder i hele landet, mens adressen på lystejendommene primært ligger i Østjylland og Fyn.

- For os gælder det alene om at hjælpe kunden, og vi er uafhængig af alt og alle, og vi vægter moral og etik højt.

Sådan lyder det fra indehaver Svend-Åge Bruun i det 50 år gamle firma, der beskæftiger i alt 12 medarbejdere, hvor de otte er i marken, mens de fire sidder på kontoret i Vejle.

Stor erfaring

Landbrugsmæglerne har siden 1970 formidlet landbrugsejendomme i Danmark og har 50 års indsigt og erfaring i dansk landbrug og omsætningen af produktionslandbrug, større gårde og godser, skov- og naturejendomme samt lyst- og liebhaverejendomme.

Landbrugsmæglerne blev etableret af Laurits Jensen i 1970. I de efterfølgende år har der været flere mæglere med i ejerkredsen, herunder Erling Bøndergaard og Jens Vestergaard og senest Svend-Åge Bruun, som indtrådte i 2000.

Virksomheden var i nogle år ejet af Erling Bøndergaard og Svend-Åge Bruun og blev derfor kendt under navnet »Bøndergaard & Bruun«. I dag er Svend-Åge Bruun eneejer og har beskæftiget sig med landbrugshandler i mere end 25 år.

0

Aflyste generalforsamling for anden gang

Selvom Lemvigegnens Landboforening godt kunne have afholdt årets udsatte generalforsamling uden at bryde de nye corona-restriktioner, turde man ikke afvikle den i et område, hvor smittetrykket vokser.

Tid til udskiftning af belysningen i stalden

Lysmængden fra alle lyskilder aftager over tid, men en af fordelene ved LED-belysning er at de kan være tændt langt flere timer end et almindelig lysstofrør.

Mere magt til medlemslandene giver dilemmaer

Selvbestemmelse over EU-støtte giver mening, men kan skabe kontroverser, mener forsker.

Hvad vil Christiansborgs politikere bruge mere EU-magt til?

Medlemslandene kan få mere medbestemmelse over EU's landbrugsstøtte. Men det er ikke alle i Folketinget, der gerne vil bruge den.

Konference om bioøkonomiske muligheder

En række virksomheder i Region Midtjylland er i fuld med at nytænke bioøkonomiske løsninger til energiforsyning og landbrugs- og fødevareproduktionen. På en konference 26. oktober er aktørerne klar til at afrunde og konkludere på ikke færre end 11 projekter.

Færre berøringer får regnestykket til at gå op

På Van Heesch Dairy Partnership ved Skive er fokus at bruge så få mandetimer og slide så lidt på materiellet som muligt frem for at presse ydelsen i vejret.

Hyrdegård indstillet til nordisk miljøpris for naturpleje på vestkysten

Lystbækgaard ved Torsted i Vestjylland er nomineret som Danmarks bidrag til Nordisk Råds Miljøpris 2020. Vinderen findes sidst i oktober.

Majsen skal først i jorden til maj

En god fremspiring i majsen kræver en ordentlig jordtemperatur – og det får man ikke i midten af april, lyder det fra en grovfoderrådgiver fra Velas.
Side 1 af 94 (1865 artikler)Prev1234567929394Next