bannerPos

Uafhængig komplet byggeløsning

- Vi er i dag mere et byggemarked end en stålvirksomhed. Vi laver alt fra kælder til kip, både inden for det private, landbrug og industri, fortæller Johnny Hartmann, salgs- og projektkonsulent ved Karl Molin. Arkivfoto: Tenna Bang
29-09-2020 15:52

Karl Molin er på kort tid gået fra at være en stålvirksomhed, med rødder tilbage til 1966, til at være en virksomhed, som tilbyder uafhængige komplette byggeløsninger.

- Vi er i dag mere et byggemarked end en stålvirksomhed. Vi laver alt fra kælder til kip, både inden for det private, landbrug og industri. Vi er med hele vejen, tegner, projektbeskrivelser og helt til det færdige resultat, fortæller Johnny Hartmann, salgs- og projektkonsulent ved Karl Molin.

Virksomheden er i dag også en rådgivningsvirksomhed, som holder kunden hånden fra start til slut, og hvor materialerne ikke længere udelukkende er stål.

- Vi laver hvad kunden ønsker, også når det er et betontag hvis kunden gerne vil have det eller en væg af fibercement, forklarer Johnny Hartmann.

Der har været fuld fart på siden Johnny sidste år var et nyt ansigt på Karl Molin-standen på Kimbrerskuet.

- Vi har fået vores webshop op at køre og det har været en rigtig stor succes. Der er folk helt fra Rødovre, der bestiller og kører hele vejen til vores afdeling i Vojens og henter. Og det er alle der handler på webshoppen, både hr. og fra Danmark, landmanden og tømrermesteren, fortæller Johnny, som også stolt kan fortælle, at for eksempel en tømrermester i dag kan sende sin tegning direkte til maskinen hos Karl Molin, som bukker præcis efter tegningen.

teba

0

Landmænd går glip af store gevinster uden gårdråd

Landmændene misser både vækstrater, udviklingsmuligheder og besparelser ved ikke at tage de svære beslutninger med en professionel kreds, lyder det fra chefkonsulent i Velas.

Besøg et minivådområde

16 lodsejere over hele landet inviterer til »åbent minivådområde« den 29. oktober. Fem af dem bor i det nord-, midt- eller vestjyske.

Alliance-dæk vinder frem i landbruget

Dækproducenten Alliance, der er ejet af dækgiganten Yokohama, vinder frem på det danske marked – ikke mindst inden for landbruget. Særligt interessen for producentens prisvenlige VF-dæk er stigende. Det mærker man ikke mindst hos NDI Group (Nordisk Dæk Import), der har dækket i sit program

Dansk eksport af herefordkvæg til Polen

Der er netop blevet eksporteret 21 danske hereford-dyr til Polen. - Hovedformålet med importen har været at importere genetisk materiale af høj kvalitet til polsk herefordavl, lyder det.

Mange jobs for få LAG-midler

Økologisk madindpakningsfabrikant har med LAG-midler fået arbejdsløse i nyt arbejde for færre penge end de kommunale jobcentre.

Landdistrikternes Fællesråd: Håber Folketinget erstatter penge fra EU

EU’s landbrugsreform står til at nedskære bevillingerne til det danske landdistriktsprogram, der også støtter landdistriktsudvikling ud over landbruget. Fællesrådet ser stadig håb for at fastholde støtteniveauet.

Rodet og uværdig affære

Agri Nord-formand Carl Christian Pedersen ærgrer sig over måden, myndighederne har grebet aflivningerne af corona-berørte mink an.

Succes med tilskudsansøgning til sit kvægbrug

Den himmerlandske mælkeproducent Anders Iversen Mosdal, har flere gange benyttet sig af muligheden for at indsende en ansøgning med håbet om, at få del i puljen om støtte via Landdistriktsprogrammet. Senest har han fået tilsagn til en udvidelse på 139 sengepladser, et vandrensningsanlæg og LED-belysning.

Ærlighed og god service

Et solidt kundeunderlag, specielt indenfor landbrugs- og entreprenørmaskiner, men også transport og personvognskunder, har været med til at sikre Ovethi – Dansk Dæk Service en stabil omsætning, trods coronasituationen i Danmark.

Går efter stabile roer, hvor majsene svinger

På Klovborg i Vendsyssel har man for første gang siden 1987 igen roer i markplanen. Med et mere stabilt udbytte skal de glide ind på de arealer, hvor majsudbyttet har været for svingende.
Side 1 af 97 (1935 artikler)Prev1234567959697Next