bannerPos

Stål-leverandør til bygge-entreprenører udvider

Give Steel A/S udvider i flotte rammer på Søren Frichs Vej i Aarhus, hvor et nyt ingeniørkontor åbnes. Foto: Give Steel
26-09-2019 10:45
Give Steel A/S har åbnet et ingeniørkontor i Aarhus. Det er flere års vækst på fabrikken i Brande og en stigende eksportrate, der har skabt behov for at fremtidssikre virksomheden med dygtige ingeniører. Det nye ingeniørkontor har plads til 40 ingeniører og åbner på Søren Frichs Vej.

- Vi er i en positiv udvikling. Omsætning er stigende, og indtjeningen har udviklet sig positivt. Vi har åbnet flere nye markeder i 2018, og vi har markeret os som en betydende leverandør af stålkonstruktioner i Nordeuropa. Det kræver konkurrencedygtige priser at agere internationalt - men også de dygtigste ingeniører. Dem har vi heldigvis mange af, siger Torben Larsen, CEO i Give Steel, i en pressemeddelelse.

- Vi påtager os i stigende grad projekteringsopgaven og er derfor i en proces, hvor vi bliver mere og mere videnstunge. Mange ingeniører uddanner sig i Aarhus og bliver i byen efter endt uddannelse. Åbning af kontoret på Søren Frichs vej er derfor nødvendig for at fremtidssikre Give Steels fortsatte udvikling,

 

Flere kvinder

Give Steel ønsker at øge antallet af kvindelige ingeniører og ledere. Det håber man, at det nye kontor i Aarhus kan hjælpe med til.

Give Steel A/S projekterer, fremstiller og monterer stålkonstruktioner til byggesektoren, herunder søjle- og bjælkekonstruktioner. Virksomheden er en førende leverandør af stålkonstruktioner til industrien i Danmark og en stor leverandør i Nordeuropa.

Muligheder for bedre og mere natur forringes

Formanden for Østjyllands Plantelaug, Claus Wiese, undrer sig over at de statslige tilskud fjernes i en tid, hvor der er stort fokus på at skabe mere natur

Godt samarbejde, så begge parter vinder

Udbringning af husdyrgødning er ofte en opgave for maskinstationer, da krav til udstyr og specialisering i arbejdsopgaver er stærkt stigende. Gode og klare aftaler mellem begge parter er med til at lave et godt samarbejde, hvor begge parter vinder.

Konsulenter: MUS-samtaler betales mange gange tilbage

Svinekonsulenterne Anders Andersen og Nicklas Jepsen, Velas, kan se mange gode grunde til at holde MUS-samtaler med de ansatte i produktionen.

Chokolade hæver fedtprocent og ædelyst

Det giver ikke kakaomælk, men chokoladen i foderrationen hos Jørgen Elkjær giver højere fedtprocent i mælken og større ædelyst.

Velkommen til Jyllands største outdoormesse

Den 22. og 23. februar slå Messecenter Vesthimmerland endnu engang dørene op til Jyllands største outdoormesse »Jagt og udeliv«.

Dødeligheden blandt køer og kalve kan nedbringes trods stigning

Seges har med tilskud fra Landdistriktsfonden udviklet værktøjer til at forebygge mod sygdom og skader i besætningerne.

Øget viden og større motivation gør en forskel

Der skal mere systematik og stor selverkendelse til i besætningerne for at gøre noget ved dødeligheden, påpeger Seges.

35 millioner fra Danish Agro

Andelsgrovvareselskabet havde sidste år rekordomsætning og et overskud før skat på 402 millioner kroner.

Tysk sag kostede DLG dyrt

Tørken i sommeren 2018 kostede DLG et trecifret millionbeløb på bundlinjen i regnskabet. I 2019 er det en konkurrencesag fra Tyskland, som koster koncernen 119 millioner kroner.

Placeret gylle kan erstatte startgødning

Jo højere udbytte i majsen, jo lavere klimaaftryk, konstaterer planteavlskonsulent Anders Spanggaard, der på Agri Nord Kongres gjorde tilhørerne klogere på, hvornår placeret gylle kan være et redskab til flere foderenheder.
Side 1 af 69 (1365 artikler)Prev1234567676869Next