bannerPos

Traktortræk og træf for veteranbiler og motorcykler

Der bliver udsigt til masser af hestekræfter ved næste uges traktortræk i Aulum. Billedet her stammer fra sidste års arrangement.
26-08-2020 10:39

Torsdag og fredag i uge 36 fyldes dyrskuepladsen i Aulum med motorer i forskellige størrelser. Begge aftener vil man kunne købe grillpølser, brød og forskellige drikkevarer.

Corona har været skyld i at mange arrangementer har måtte aflyse i løbet af sommeren. Derfor glæder borgerne i Aulum sig til at der sker lidt i byen igen. Med sprit, god afstand og almindelig sund fornuft, er arrangørerne overbeviste om at alle kan nyde de hyggelige aftenarrangementer.

Torsdag den 3.9 kan alle interesserede komme og opleve veteranbiler og motorcykler helt tæt på når der holdes træf på den store plads. Sidste år deltog der desuden også knallerter, og alle typer køretøjer kan deltage. 
Træffet er gratis at deltage i, og alle er velkomne.

Fredag den 4.9 vil pladsen fyldes med sort røg, motorbrøl og hestekræfter fra kl. 17 til cirka midnat. Tilskuerne vil forhåbentlig kunne opleve en masse full pulls af de store maskiner hele aftenen. 

På grund af forsamlingsreglerne kan der være 500 personer på pladsen. Derfor sælges billetter til at se showet efter først til mølle-princippet inden dagen. Billetter købes ved at møde op hos Maskincentrum, og kan ikke købes ved indgangen på dagen. 

Trækkere kan tilmelde sig til traktortrækket på telefonnummer 27832738, og her oplyses navn, traktor og klasse. Her køres kun super standard, og indenfor klasse 0-7. Det er gratis at trække, og der er en billet inkluderet ved tilmelding. 

0

- Vi ligger helt ned!

Nordjyden Jan Ulrich er nu forhenværende minkavler. Lørdag eftermiddag blev han klappet tilbage på scenen, efter han havde fortalt om sine oplevelser med politi og Fødevarestyrelsen under tvangsaflivningen af sine 60.000 mink.

Malker 1.200 køer i ny malkestald

Der er blevet etableret en ny 2x42 malkestald i eksisterende rammer på Tinghøjgaard i Himmerland, og flyttet et 2x12 malkeanlæg og genetablere det i en gammel 77´er malkegrav.

Indspark til karrieplanerne

Unge fra landbrugsskoler i hele landet satte forleden hinanden stævne til temadagen »Har du styr på din karriere?«.

Nu igangsættes multifunktionel jordfordeling i Nørreådalen ved Ørum

Landbrugsstyrelsen har givet endelig samtykke til en multifunktionel jordfordeling i Nørreådalen ved Ørum og Kvorning, mellem Viborg og Randers. Med afgørelsen om det endelige samtykke har styrelsen vurderet projektet og talt med lodsejere, for at undersøge projektets gennemførlighed. Styrelsens jordfordelingsplanlæggere har derfor nu mulighed for at starte op på jordfordelingen.

200 traktorer demonstrerede i Aalborg

Der var opbakning over al forventning, da hele 200 landmænd troppede op med traktor til demonstration i Aalborg mod regeringens grundlovsstridige behandling af minkavlerne.

Hønsehold i vinterkulden

Ifølge Velas, er der ingen grund til at bekymre sig om kolde hønsefødder i de kolde vintermåneder.

- Vi skal tænke anderledes

Kollektive virkemidler, partnerskaber og lokal viden var nogle af nøgleordene, da bestyrelsesmedlemmer fra landbrugsforeningerne på Fyn og i Midt- og Østjylland var mødt op til en konference først i november for at høre mere om Vandområdeplan 3.

Gårdens fleksible omdrejningspunkt

På Stenisminde ved Tylstrup er en ny teleskoplæsser kørt ind i gårdspladsen. Mælkeproducent Anders Andersen forventer en stabil og fleksibel maskine med sin nye Manitou.

Sælger kan spare skat ved salg af ejendom

Ejendomsavanceberegning, valg af skatteordning og udskydelse af skattebetaling er redskaber, der kan give landmanden den mest fordelagtige beskatning, når han skal sælge sin ejendom. Sådan råder Agri Nords specialiserede ejendomsavance-team.

Her er landsresultatet for ydelseskontrollen

10 kg EKM mere end sidste år og 1.267 årskøer mere. Det er to af resultaterne fra RYK’s kontrolår 2019/2020, der ikke byder på de store ændringer i forhold til året før.
Side 1 af 100 (1997 artikler)Prev12345679899100Next