bannerPos

Agri Nord udvider med rådgivning i arbejdsmiljø

Der er et vækstpotentiale i arbejdsmiljørådgivning mener direktør i Agri Nord, Kim Koch. Derfor har selskabet nu opkøbt firmaet sp-arbejdsmiljørådgivning.

Henning K. Andersen

09-01-2019 10:47
Agri Nord-koncernen har den 1. januar 2019 etableret fir-maet Dansk Arbejdsmiljø Rådgivning. Agri Nord etablerer hermed et nyt forretningsområde, som skal være med til at sikre land-mænd, private og offentlige virksomheder samt deres ansatte, at de får et bedre arbejdsmiljø. Det sker gennem opkøb af firmaet sp-arbejdsmiljørådgivning.

Det fortæller administrerende direktør i Agri Nord, Kim Koch:

- Vi oplever et stigende behov for rådgivning indenfor arbejdsmiljø såvel hos vores nuværende kunder i landbruget som hos private og offentlige virksomheder. Det gælder blandt andet be-hovet for APV’er, egenkontrol og løbende opfølgning og ajourføring af arbejdsmiljøet. Vi ser store perspektiver i dette forretningsområde, og vi ser især et vækstpotentiale hos de private og offentlige virksomheder i Danmark.

Strenge krav presser virksomhederne
Ejer af sp-arbejdsmiljørådgivning, Simon Poulstrup, der fortsætter som direktør i det nye firma, har også mærket den stigende efterspørgsel efter rådgivning om arbejdsmiljø. En efterspørgsel, der var så stor, at han ikke længere kunne løfte opgaven alene.

- Jeg har oplevet, at flere og flere både landmænd og private samt offentlige virksomheder henvender sig, fordi kravene om kontrol og eftersyn er stigende. Derfor er det vigtigt med do-kumentation for, hvad det er for et arbejdsmiljø, man har, så man er på forkant, siger Simon Poulstrup.

Den tendens nikker Kim Koch genkendende til.
- Myndighederne stiller større og større krav til, at der er styr på arbejdsmiljøet på den enkelte arbejdsplads. Derfor skal vi sikre, at alle lever op til lovens krav, siger den administrerende direktør i Agri Nord og fortsætter:

- Arbejdsmiljøet er også vigtigt, hvis man vil fastholde og udvikle sine medarbejdere, samt re-kruttering af nye – vi ser ind i en periode, hvor det bliver svært at fastholde og skaffe beskæf-tigelse, og så er det vigtigt, at vi er på forkant med arbejdsmiljøet, siger Kim Koch.

 

Vandsenge øger mælkeproduktionen

Sagro var med, da Jørgen Pedersens stalde med vandsenge blev vist frem.

Efterafgrøder bør altid nedvisnes med glyphosat før pløjefri såning

- Mange har fået en grim overraskelse af især meget enårig rapgræs, hvor sprøjtning med glyphosat er undladt. Mit råd er derfor at nedvisne efterafgrøder snarest, lyder det fra Erik Sandal, LMO.

Mineralblanding styrker kalvens tarmsundhed

Nutrimin A/S præsenterede en mineralblanding til kalve, som styrker kalvenes tarmsundhed.

Miss Agro Nord 2019

Familien Therkildsen kan se tilbage på et vellykket Agro Nord, hvor familiens seks medbragte køer snuppede flere modeltitler på kvægfagmessen i Aars. Blandt andet Miss Agro Nord.

Øko-græsmarkerne skal vurderes

Tørken i 2018 har sat sine spor på græsmarkerne, og det er derfor nødvendigt at tage en nøje vurdering af, om markerne skal lægges om eller have lov at blive liggende.

Kom krondyrene i forkøbet

Hegn vildtet ude med el-hegn, inden de spiser markudbyttet.

Tilfredshed i Thy

Trods de skygger, tørken har trukket, er det en tilfreds LandboThy, som ser tilbage på 2018. Også her fornemmer man lidt mere velvillighed, når snakken falder på bidragssatser, udlån og generationsskifte.

Markvanding med bedre driftsøkonomi

Ødelagte afgrøder og unødige reparationsudgifter til rørbrud midt i højsommeren er et scenarie, de fleste landmænd gerne vil undgå. Men rørbrud og andre gener i forbindelse med markvanding kan undgås ved at skifte til en frekvensreguleret pumpe, der giver langt bedre driftsøkonomi og minimal risiko for rørbrud.

Professionel skovservice og naturpleje

Hos Alstrup Skovservice ved Videbæk har man specialiseret sig inden for en bred vifte af skov- og naturpleje-opgaver – blandt andet for Skov- og Naturstyrelsen.

Præcisionsjordbrug er for alle

Præcisionsjordbrug er ikke kun GPS, faste kørespor, vækstregulering og graduering af gødskning og udsæd inden for få kvadratmeter. Der er mange niveauer, og derfor er præcision for alle.
Side 1 af 36 (715 artikler)Prev1234567343536Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer