bannerPos

Agri Nord udvider med rådgivning i arbejdsmiljø

Der er et vækstpotentiale i arbejdsmiljørådgivning mener direktør i Agri Nord, Kim Koch. Derfor har selskabet nu opkøbt firmaet sp-arbejdsmiljørådgivning.

Henning K. Andersen

09-01-2019 10:47
Agri Nord-koncernen har den 1. januar 2019 etableret fir-maet Dansk Arbejdsmiljø Rådgivning. Agri Nord etablerer hermed et nyt forretningsområde, som skal være med til at sikre land-mænd, private og offentlige virksomheder samt deres ansatte, at de får et bedre arbejdsmiljø. Det sker gennem opkøb af firmaet sp-arbejdsmiljørådgivning.

Det fortæller administrerende direktør i Agri Nord, Kim Koch:

- Vi oplever et stigende behov for rådgivning indenfor arbejdsmiljø såvel hos vores nuværende kunder i landbruget som hos private og offentlige virksomheder. Det gælder blandt andet be-hovet for APV’er, egenkontrol og løbende opfølgning og ajourføring af arbejdsmiljøet. Vi ser store perspektiver i dette forretningsområde, og vi ser især et vækstpotentiale hos de private og offentlige virksomheder i Danmark.

Strenge krav presser virksomhederne
Ejer af sp-arbejdsmiljørådgivning, Simon Poulstrup, der fortsætter som direktør i det nye firma, har også mærket den stigende efterspørgsel efter rådgivning om arbejdsmiljø. En efterspørgsel, der var så stor, at han ikke længere kunne løfte opgaven alene.

- Jeg har oplevet, at flere og flere både landmænd og private samt offentlige virksomheder henvender sig, fordi kravene om kontrol og eftersyn er stigende. Derfor er det vigtigt med do-kumentation for, hvad det er for et arbejdsmiljø, man har, så man er på forkant, siger Simon Poulstrup.

Den tendens nikker Kim Koch genkendende til.
- Myndighederne stiller større og større krav til, at der er styr på arbejdsmiljøet på den enkelte arbejdsplads. Derfor skal vi sikre, at alle lever op til lovens krav, siger den administrerende direktør i Agri Nord og fortsætter:

- Arbejdsmiljøet er også vigtigt, hvis man vil fastholde og udvikle sine medarbejdere, samt re-kruttering af nye – vi ser ind i en periode, hvor det bliver svært at fastholde og skaffe beskæf-tigelse, og så er det vigtigt, at vi er på forkant med arbejdsmiljøet, siger Kim Koch.

 

Drivvåde dyrskue-smil i Thisted

En ordentlig byge midt på dagen tog ikke humøret fra gæster eller -udstillere på Dyrskuet Thy-Mors.

175 gæster oplevede fremtidens topsorter på Mors

Fremtidens sorter var på programmet da Vestjyllands Andel holdt markvandring på Peterslund på Mors.

100-årige Grimme har stort fokus på kundepleje

Mange ting har ændret sig i de 100 år, det nuværende Grimme Skandinavien har eksisteret. Men kundeplejen er fortsat i højsædet.

Succesfuldt åbent hus

Almas måtte forleden ud og købe flere grillpølser og drikkevare da flere end ventet kom til åbent hus i Hvam.

Velbesøgt Agri Farm Day

600-700 nordjyder lagde vejen forbi Agri Farm Day ved Aalborg.

Faste kameraer optimerer i stalden

Selvom det er mere end et år siden, han første gang fik lavet en videoanalyse fra stalden, finder Christian Mark stadig stof til eftertanke, når han kigger på billeder fra sine faste kamerainstallationer.

Traditioner i Løgstør

Lørdag den 15. juni er der dyrskue i Løgstør. Et skue med landbrugsdyr og et særligt fokus på sund og hurtig mad.

Så er der dyrskue i Skive

Den 15. juni er det 14. gang MidtWest Farmshow løber af stablen.

Sojaen skippet til fordel for hestebønner

Mælkeproducent Martin Agesen, Vestervig, prøvede for første gang at dyrke og fodre med hestebønner sidste år til sine økologiske malkekøer. Ser man bort fra tørken blev det en så stor succes, at hestebønnerne nu er en fast del af foderplanen.

Arealet med faunastriber er blevet fordoblet i år

Landmænd i rådgivningsvirksomheden Sagros område har i år sået faunastriber, der vil kunne dække en to meter bred blomsterstribe fra Skagen til grænsen
Side 1 af 46 (901 artikler)Prev1234567444546Next