bannerPos

Pumper til ethvert formål og behov

Oliver Bach er indehaver og direktør i Wintec, der blandt andet har dykpumper som denne på programmet.
26-09-2020 20:06

Virksomheden Wintec i Brande har specialiseret sig inden for pumper og pumpeløsninger i både bynære områder og det åbne land.

PUMPER - En god pumpeløsning er en lokal løsning. Sådan lyder mottoet fra Oliver Bach, der er indehaver af og direktør i virksomheden Wintec i Brande.

Virksomheden har specialiseret sig i pumper og pumpeløsninger til både by- og landområder, og har mange års erfaring inden for området.

Oliver Bach har – med sine mange år i branchen – oparbejdet en betydelig ekspertise og erfaring med pumper og pumpeløsninger.

- Der findes mange pumper med bløde slanger. Det giver ofte for stort modtryk, forklarer Oliver Bach, der opfordrer til generelt at bruge store og lange rørledninger i fast form.

- Pump altid i overstørrelse, og eliminér modtrykket, opfordrer han.

Mange pumpetyper

Hos Wintec tilbyder man mange forskellige pumper og pumpeløsninger, alt efter pris, kapacitet og formål.

En af de billigste pumpeløsninger er, ifølge Oliver Bach, de langakslede propelpumper der drives af standard-elektromotorer.

Propelpumperne klarer fra 10 liter i sekundet og op til 3.000 liter i sekundet.

Hos Wintec har man netop lanceret en nyhed inden for propelpumper – en dyk-propelpumpe.

- Det er næsten som på et skib. Der er forskellige propeller, der blandt andet bruges som nødpumper, forklarer Oliver Bach og tilføjer, at pumperne blandt andet er brugt i forbindelse med sluser flere steder i Danmark – blandt andet Frederikssund i Nordsjælland og Vesthimmerland.

- Der er mange entreprenører, der bruger dem dér, hvor der er meget vand, som skal pumpes væk, forklarer Oliver Bach.

Mobile traktorpumper

Hvis man kræver lethed og mobilitet inden for pumper, har Wintec også en oplagt løsning i form af sine ATN-traktorpumper. En pumpe, der monteres på traktoren og kan flyttes rundt alt efter behov.

Traktorpumperne har en kapacitet på 1.000 til 1.200 liter i sekundet, og er ifølge Oliver Bach især solgt til flere kommunale beredskaber.

Handler det om de helt store vandmængder, er det de højtydende lavtrykspumper, der kommer på banen.

Wintec har hollandsk-producerede sneglepumper på programmet, de har en kapacitet op til 18 kubikmeter vand i sekundet – altså 18.000 liter pr. sekund.

Foruden pumper og pumpeløsninger tilbyder Wintec også reparation og service, ligesom man leverer præfabrikerede betonbrønde monteret med langakslede propelpumper eller dykpumper.

0

- Fødevareministeren burde stå hernede og tage ansvar

Formanden for pelsdyravlerforeningen på Gjøl var ikke tilfreds med, at alt ikke var clearet, før Fødevarestyrelsen, politi og hjemmeværn rykkede ud for at aflive de første mink.

Ny start i kendte lokaler

Selvom medarbejdere, maskiner og ydervægge er de samme som de sidste mange år hos maskinforretningen i Støvring, er der sket mange forandringer, siden man åbnede under Brdr. Thorsen 1. maj.

Fra montør til afdelingsleder i to afdelinger

Danmarks største maskinhandel, Semler Agro, overdrog sidste sommer stafetten i de to jyske afdelinger i Viborg og Redsted til den erfarne Semler Agro-mand Tony Pinholt. Nu kan den nye afdelingsleder se tilbage på et begivenhedsrigt år, der har rustet begge afdelinger til fremtiden.

Landmænd går glip af store gevinster uden gårdråd

Landmændene misser både vækstrater, udviklingsmuligheder og besparelser ved ikke at tage de svære beslutninger med en professionel kreds, lyder det fra chefkonsulent i Velas.

Besøg et minivådområde

16 lodsejere over hele landet inviterer til »åbent minivådområde« den 29. oktober. Fem af dem bor i det nord-, midt- eller vestjyske.

Alliance-dæk vinder frem i landbruget

Dækproducenten Alliance, der er ejet af dækgiganten Yokohama, vinder frem på det danske marked – ikke mindst inden for landbruget. Særligt interessen for producentens prisvenlige VF-dæk er stigende. Det mærker man ikke mindst hos NDI Group (Nordisk Dæk Import), der har dækket i sit program

Dansk eksport af herefordkvæg til Polen

Der er netop blevet eksporteret 21 danske hereford-dyr til Polen. - Hovedformålet med importen har været at importere genetisk materiale af høj kvalitet til polsk herefordavl, lyder det.

Mange jobs for få LAG-midler

Økologisk madindpakningsfabrikant har med LAG-midler fået arbejdsløse i nyt arbejde for færre penge end de kommunale jobcentre.

Landdistrikternes Fællesråd: Håber Folketinget erstatter penge fra EU

EU’s landbrugsreform står til at nedskære bevillingerne til det danske landdistriktsprogram, der også støtter landdistriktsudvikling ud over landbruget. Fællesrådet ser stadig håb for at fastholde støtteniveauet.

Rodet og uværdig affære

Agri Nord-formand Carl Christian Pedersen ærgrer sig over måden, myndighederne har grebet aflivningerne af corona-berørte mink an.
Side 1 af 97 (1938 artikler)Prev1234567959697Next