bannerPos

Sjælden kæmpe til åbent hus

Krampe Bandit 980 er producentens største båndaflæsser med plads til 55 kubikmeter.
03-12-2019 09:41

Ved Midtfjord Agros åbent hus på torsdag den 5. december bliver der mulighed for at se en sjælden kæmpe. Krampe Bandit 980 er producentens største båndaflæsser med en kapacitet på 55 kubikmeter.

Vognen er solgt til en lokal kunde og er udført med ekstraudstyr som hydraulisk undervogn, elektronisk tvangsstyring, trådløs fjernbetjening og sort lakering. Den store vogn får følgeskab af andre Krampe-vogne, mens Midtfjord Agro har samlet Nordjyllands største Kuhn-udstilling med redskaber til både jord, stub, såning, græs, foder og høst.

- Vi er full line Kuhn, det indebærer, at vi er optaget i den store Kuhn Familie med Kuhn idoc, Kuhn itec og My Kuhn. Alt sammen noget, der giver os og vores kunder en stor værdi i hverdagen, både i forhold til fleksibilitet og økonomi, lyder det fra Midtfjord Agro, der også fører Deutz Fahr, Ålø, Thaler, Dalbo og Polaris.

cc
 

0

Så få berøringer som muligt

På Van Heesch Dairy Partnership ved Skive er fokus at bruge så få mandetimer og slide så lidt på materiellet som muligt frem for at presse ydelsen i vejret.

Lille traktor med topudstyr

Agrotek og Valtra viste forleden den nye Valtra G-serie frem.

Sæt fokus på goldkøerne

DLG Nordjylland er positivt overrasket over, at flere og flere mælkeproducenter vælger at sætte fokus på deres goldkøer, blandt andet med Easy X-Plus.

Når uddannelse betyder noget

En uddannelse som agrarøkonom har gjort mange ting lettere for Steffen Nykær Olesen, både før under og efter etableringen som selvstændig.

Pumper til ethvert formål og behov

Virksomheden Wintec i Brande har specialiseret sig inden for pumper og pumpeløsninger i både bynære områder og det åbne land.

Bestil din nye vandingsmaskine nu

Grotrian A/S oplever et stort pres på producenterne af vandingsmaskiner og opfordrer dem, der skal bruge en ny, til ikke at vente for længe.

Ny hjulgraver gør populær Hydrema-serie komplet

Hurtighed fra MX16 kombineres med kraft fra MX18 i markedets mest kompakte 17 tons maskine – Hydrema MX17.

Nordjyske landmænd rykker ind i sommerland

Et samlet nordjysk landbrug har i uge 42 arrangeret en aktiv landbrugsudstilling i Fårup Sommerland.
Side 1 af 95 (1884 artikler)Prev1234567939495Next