bannerPos

Sjælden kæmpe til åbent hus

Krampe Bandit 980 er producentens største båndaflæsser med plads til 55 kubikmeter.
03-12-2019 09:41

Ved Midtfjord Agros åbent hus på torsdag den 5. december bliver der mulighed for at se en sjælden kæmpe. Krampe Bandit 980 er producentens største båndaflæsser med en kapacitet på 55 kubikmeter.

Vognen er solgt til en lokal kunde og er udført med ekstraudstyr som hydraulisk undervogn, elektronisk tvangsstyring, trådløs fjernbetjening og sort lakering. Den store vogn får følgeskab af andre Krampe-vogne, mens Midtfjord Agro har samlet Nordjyllands største Kuhn-udstilling med redskaber til både jord, stub, såning, græs, foder og høst.

- Vi er full line Kuhn, det indebærer, at vi er optaget i den store Kuhn Familie med Kuhn idoc, Kuhn itec og My Kuhn. Alt sammen noget, der giver os og vores kunder en stor værdi i hverdagen, både i forhold til fleksibilitet og økonomi, lyder det fra Midtfjord Agro, der også fører Deutz Fahr, Ålø, Thaler, Dalbo og Polaris.

cc
 

Naturmødet er kun for de »rigtige« holdninger

BL-formand, Flemming Fuglede Jørgensen kritiserer kraftigt arrangørerne af Naturmødet i Hirtshals.

Landbrugets produkter skal tilpasses en grøn fremtid

Dansk landbrug skal tilpasse sig de forandringer, der sker i samfundet. Udviklingschef i SEGES, Jakob Lave, giver sit bud på, hvordan fremtiden ser ud, når Agri Nord holder kongres 4. februar.

Ny hybrid-graver halverer brændstofforbruget

Ny generation af Komatsus HB215LC giver Viborg-entreprenør brændstofbesparelse på omkring 50 procent.

Danish Agro sammenlægger maskinforretninger

De to Danish Agro-ejede selskaber Almas Agro og Traktor & Høstspecialisten er blevet samlet i et selskab. Sidstnævnte selskab får nu mulighed for at agere i hele Nord- og Østjylland.

Valg af bremsetype til traktorer og maskiner

Valget om, hvorvidt der skal satses på luftbremser eller hydrauliske bremser, er kommet markant tættere på. Det skyldes et nyt krav om to-kredsbremsesystem.

Foto viser mulig ulv i Nordjylland

Vildtkamera har formentlig fanget billede af ulv, der ifølge ulve-redaktør har opholdt sig i Nordjylland siden 2017.

På rutchetur gennem det første år som selvstændig

Kasper S. Nielsen blev efter 10 års søgen endelig selvstændig mælkeproducent for godt et år siden. Afstanden fra bopælen på Sjælland til den kommende gård i Nordjylland og euforien over endelig at kunne se sin drøm gå i opfyldelse gjorde, at der var flere ting den unge landmand ikke lagde mærke til før underskriften var sat og han stod med nøglerne i hånden. Nu håber han, at andre kan lære af hans historie.

Klar til klassisk jordfordeling i Vestjylland og Vendsyssel

Landmænd i Lemvig og Østvendsyssel er sammen med landinspektørfirmaet LE34 klar til jordfordelingsprojekter. Projekterne har fået tilsagn om tilskud på fem millioner kroner.

Klar til kloakmesse

Sidste gang Kloakmessen kunne opleves i Fredericia, lagde godt 3.000 fagfolk vejen forbi. Arrangørerne håber på mindst lige så mange, når Kloakmessen 2020 slår dørene op den 23. og 24 januar.

150 kælvninger uden en eneste mælkefeber

150 kælvninger siden sensommeren og ikke en eneste mælkefeber er grunden til, at man på Finnelstrupgaard nær Aalborg smiler ekstra meget. Det er nemlig aldrig sket før, men er ikke det eneste positive, der er kommet ud af at deltage i projekt om goldkofodring.
Side 1 af 67 (1329 artikler)Prev1234567656667Next