bannerPos

Åbent Hus i limousinebesætninger

19-01-2020 06:40

Traditionen tro afholder Dansk Limousine Forening åbent hus i en række limousinebesætninger fordelt over hele landet. I alt 11 besætninger, der varierer i størrelse fra 5 til omkring 74 moderdyr, slår denne gang stalddørene op for besøgende.

Alle interesserede er velkomne, når 11 besætninger slår dørene op og viser deres limousinebesætninger frem.

I områderne Midtjylland, Fyn og Sjælland er det lørdag den 25. januar fra 10-16 og i Nordjylland og Sydjylland er det lørdag den 1. februar fra 10-16.

- Ved åbent hus arrangementerne kan landmænd hente inspiration og udveksle erfaringer i stor stil, for ikke to besætninger er ens, og limousinehold kan gribes an på mange måder. Der er noget at komme efter både for dem, som søger inspiration til arbejdet med dyrene i dagligdagen, for dem som ønsker inspiration til avlsarbejde eller byggeri, og for dem som overvejer at starte op med limousiner helt fra bunden af, lyder det fra foreningen.

Forbrugerne kan se hvorledes passionerede landmænd passer de limousiner, der i sidste ende giver oksekød i til kvalitetsbevidste forbrugere.

teba

Limousinerne byder indenfor

11 limousinebesætninger holder åbent hus – 6 af dem i det nord-, midt- og vestjyske. I Midtjylland lørdag den 25. januar fra 10-16 og i Nordjylland lørdag den 1. februar fra 10-16.

Krogens Limousine, ved Simon og Flemming Smidt, 5863 Ferritslev

Østergaard Limousine, ved Lars Østergaard, 9352 Dybvad

Hedens Limousine, ved Ole Winther Jensen, 9870 Sindal

Søvang Limousine ved Niels Åge Frandsen, 8850 Bjerringbro

Orla Libach Pedersen, 8870 Langå

Tjærbæk Limousine ved Henrik Schou Kristensen, 8870 Langå

0

Succes i græsset

Maskinhandler Indkøbsringen (MI) har netop afsluttet deres KUHN Grass Machines Roadshow. Det var velbesøgt af maskinstationer og bedrifter med interesse i græs. MI anslår der har været mellem 300-400 besøgende på turen gennem Danmark.

Når der er gået penge i spildevandet

Det er de samme mennesker, der giver hinanden lov til at udlede tonsvis af spildevand i de midtjyske vandløb, som sidder for bordenden og prioritere millioner af kroner til vandløb, så de kan opnå god økologisk tilstand. Det hænger ikke sammen, mener formanden for Landboforeningen Midtjylland, Frede Lundgaard Madsen.

Høsten nærmer sig

Høsten er en fantastisk tid, hvor resultatet af årets indsats kan registreres. Det er imidlertid også en meget travl tid, og derfor er det vigtigt at forberede den grundigt.

Store indflytningsdag hos DLG

Forleden var det store indflytningsdag hos DLG-koncernen, hvor 250 medarbejdere rykkede ind i nyt domicil i Fredericia. Når flytningen og sammenlægningen i virksomheden er fuldendt efter sommerferien, vil 350 medarbejdere have deres daglige gang i det nye hovedsæde i Fredericia

S.D. Kjærsgaard idømt bøde

S. D. Kjærsgaard er idømt en bøde på 100.000 kroner for at have bestukket den kommunale topchef i Aarhus Kommune, skriver Aarhus Stiftstidende.

LandboNords generalforsamling blev også digital

Torsdag aften afholdt LandboNord generalforsamling digitalt. Her var budskabet blandt andet, at hverken forretning eller forening har ligget i dvale under COVID-19 nedlukningen af Danmark.

Arealscreening giver det bedste solcelleprojekt

Med en arealscreening kan en kommende solcellevært sikre sig den bedste pris og få mest muligt ud af projektet.
Side 1 af 86 (1702 artikler)Prev1234567848586Next